- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Vikusz77 #985 üzenetére
Kérdés milyen image? Ha tömörített, akkor semmi más, mint ami készítette. Visszamásolva egy hibátlan drive-ra (eredetihez nyúlni TILOS!), lehet ezen próbálkozni akár a GDB-vel is.
Ha nem tömörített, akkor olyan adatmentő programmal, melyek tudnak ilyent file-t kezelni. Vagy az előző másolást használva másolni, és menteni.
Mivel én mást használok (zárt saját fejlesztésű rendszer), így ezért ajánlottam az eddigi forrást.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Vikusz77 #983 üzenetére
Hát ha az adataidat tudod használni, akkor igen. Ha nem (gondolom ez a helyzet), akkor miért nem attól kérdezel, aki idáig is fogta a kezed?
Én máshogyan tettem volna. Fizikai másolat az egész drive-ról, mert ha fizikai hiba, az jobb nem lesz, csak hamar meghal az egész. Pont ezért kézi vezérléssel célszerű, meghatározott prioritással a felület hibáit figyelve. Utána lehet programmal "bohóckodni".
U.i.: Azt, hogy innen hogyan tovább, nem tudom, mert ezt a programot nem használom, vagyis kérdezd attól, aki eddig is segített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest