- Mobil flották
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Drótszamár #126 üzenetére
homorítani kell közben, és arra kell összpontosítani, hogy a lapockáidat közelítsed egymáshoz. a súly lényegtelen (persze azért vmi terhelés legyen, de a lényeg, hogy ne a karod erejével húzd fel a súly).
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Drótszamár #124 üzenetére
-
fLeSs
nagyúr
válasz
luciferc #115 üzenetére
én már kb. február óra nem használom.
de nem azért mert meggyógyított.
elkezdtem testépíteni, és ahogy megerősödtek a gerincmerevítő izmok a hátamon, elmúlt minden hátfájásom ami előtte volt.
simán kibírok 1 órát ''vigyázbanülve'', régen 5 percet sem bírtam, aztán görnyedeztem.
szóval erősítsetek kicsit rá a hátizmokra, megéri. -
fLeSs
nagyúr
Nos, az az igazság, hogy nemtom jót tett-e ez a cucc.
Azokon a napokon, amikor teszthardverekkel rohangálok a városban nagykerről nagykerre, aztán még máshova is rohangálok, közben nálam van táska/cuccok/stb. , szal ezen napok végéra fájni szokott a hátam, vagyis a gerincem szúr. Ma is szúrt, de csak tompán, egy picit. Ez már a hatás lenne?
A másik, hgy ma sokkal könnyebben keltem, mint mostanában bármikor (télen). Ilyen hatása is lenne a kosmodisknek? -
fLeSs
nagyúr
A cucc megjött hozzám is ma.
Felraktam, csak nemigazán értem, hogy ezt hogyan lehet komolyabban rögzíteni, mert egyelőre még nem volt olyan pillanat, amikor mindenhol hozzáért volna a gerincemhez, állandóan igazítgatni kell.
Állítólag vmi melegséget kéne érezni használat közben, na ez nálam egyelőre nincs, pedig kb. 2 órája van rajtam. -
fLeSs
nagyúr
Megrendeltem az előbb.
-
fLeSs
nagyúr
Nekem van egy Orbitrek Platinumom tavaly július óta, és többek között ennek is köszönhetem, hogy elég szépen fogytam, szal nekem simán megérte az árát.
Persze a reklám az nem igaz, nem elég mozogni a fogyáshoz, diétázni is kell mellette, de ugye nem kell vele kimozdulni a lakásból, és a szobabiciklinél illetve a hidegben/melegbenfutásnál biztosan jobb cucc. Kétnaponta 32 perc tekerés vele 120-140-es pulzussal, és az anyagcseréd frankón pörögni fog. -
fLeSs
nagyúr
Köszi, közben megtaláltam. Ugye nem az ő fizetett emberük vagy?
Én alapvetően sosem bíztam az ilyen tvshopos reklámban mutogatott cuccokban...
Mindig csak a lehúzás jut az eszembe az ilyenekről, de ha ti asszondjátok, hogy jó, akkor kell. Mennyi ideig tart a hatása, miután leveszed magadról?
Mivel müxik? Elem, esetleg akksi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest