- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Drótszamár
őstag
Melyik gyakorlatot csinálod?
Nekem segített sokat ahol vízszintesen ''fexel'', és a előn a combod, és hátul a sarkad van alátámasztva. Felemeled, leengeded a felsőtestetdet.
Ezt hetente 2x- 3x csináltam, és max egy hónapon belül elmúlt a hátfájás. (nekem csak hosszú bringázás alatt szokott, de már megszűnőben van) -
deedee
őstag
nekem a testépítés miatt lett gerincproblémám
tehát az öv maradt az egyetlen mentőöv....
ja és a porckorongsérvnél olyan is van,hogy 5-6-7 év után szépen elmeszesedik és stabilizálódik,nem fog fájni.....Én most járok 5 évnél
hátha most majd jevul,bár fájdalmat most is csak minimálisat érzek,hála az övnek...és az égnek.... -
deedee
őstag
melegséget és bizsergést én sem éreztem...Húzd meg a szíjat és a csupasz bőrödre rakd fel az övet,aztán az alsónadrágod felső részér húzd rá,így már eléggé rádsimul a cucc.vagy vegyél fel egy erősebb gumírozású melegítőalsót stb...
reggel volt rajtam és most simán ülök a gép előtt,fájdalom nélkül...Nálam az 5-6 órás viselet vált be,de nekem elég súlyos a gerincsérvem.... -
Wildmage
senior tag
Arra gondoltam, hogy te is felmenődnek akarod ajándékozni. Az enyémnek is szokott fájni a háta és tavaly pl. 3x 2-3 hétig csak feküdt.. Elmentek aztán anyámmal Hévízre gyógyfürdőbe, hogy az majd jót tesz. Lóf@szt! Bement, aztán másnap már alig bírt lábraállni. Majdnem hívtak, hogy menjek le vonattal felhozni a kocsival őket. No de off vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest