- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
Padree
senior tag
válasz
Adrian Mole #16 üzenetére
2400+ XP-ig pakolhatod a K7S5A-t (a lényeg hogy 133Mhz (266) lehet az FSB), valamint 1Gb RAMot bír (minimum - hirtelen nememléxem).
Ezekhez minek újabb lap? Főleg ha RAMot nem cserél? Ha 1 modulban van neki a jelenlegi 256Mb, akkor simán mellédughat mégegy ugyanakkorát (Mhz nem számít, akár 400Mhz-es is mehet bele, baja nem lesz, simán menni fog 266-on, max. jobb késleltetéssel).
Memórikaezelésnél szinkron 133/133Mhz-nél szerintem már gyorsabb az asszinkron 133/200Mhz - de ehez új RAM is kell (és persze lap is mert a K7S5A 266-ig kezel).
Ha mégis alaplapcsere lesz akkor szerintem a KT-600at felejcsd el, nForce2-ből pedig én inkább más márkát javasolnék (a sima X-X-es ASUS nem ultrás).
Szerintem a fontossági sorrend (esetedben): proci-RAM-alaplap. -
Adrian Mole
senior tag
válasz
Adrian Mole #15 üzenetére
ECS KT600-A - 16 rugó környékén
Asus A7V600-X - 16 rugó szintén, + 3 év gari.
Asus A7N8X -X - 17 rugó, 3 év gari.
Szerintem ezeknél alább nem érdemes. Ezekbe bele fogod tudni rakni a Socket A-s procik közül a maximális teljesítményűt, gond nélkül.
13 környékén van Tbred, 133-as FSB-vel. Ez passzol a jelenlegi memóhoz. Sajnos ez így majd 30. Használtan persze olcsóbban kijöhet. Esetleg csak lap csere, de akkor nem sokat fogsz eleinte tapasztalni, csak lehetőséged lesz fejleszteni.
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parfüm topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konteó topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- Asus B85M-Plus + I3-4130 Processzor
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest