- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
sethian #3854 üzenetére
Multkoriban hasonló probléma volt gömbhöz hasonló felülettel. Ha visszalapozol, biztos hasznos tippeket találsz róla... ha más nem, a kollegának az elérhetőségét acélból, hogy ő mire jutott végül.
Amugy első ránézésre én előbb rátekerném egy hengerre, és csak aztán vetitenék... már ha megoldható.
-
perfag
aktív tag
válasz
sethian #3505 üzenetére
Ha jól értem a sapka letekeredik, erre van egy motorod. Az animáció szerkesztőben a motor idősávján jobb egér kattintasz, másol. Kicsit jobbra viszed az egeret, újabb jobb kattintás, tükrözés -> ettől visszapörög a helyére (másik motort nem tudsz rátenni!). Elhúzod annyira, hogy a csőmozgás beleérjen.
Remélem jól értelmeztem a problémádat (ha nem akkor csak okoskodtam, bocs) -
Sraff
tag
válasz
sethian #3483 üzenetére
Szia!
Ezt ismered? [BME-s fogaskerék tervező]
Egyébként nagyon jó irodalma van a fogaskerék tervezésnek (ME, BME), úgyhogy biztos találsz megoldást. Ha meg már megvannak a képletek, akkor Excel-ben tényleg seperc alatt meg lehet csinálni.
-
Agent T
tag
válasz
sethian #3483 üzenetére
Camnetics Gear Trax nevezetű programot tudnám ajánlani. Elég komolynak tűnő hajtástervező program. Hengeres és kúpfogaskerék, csigahajtás, meg lánchajtás méretező része is van. Asszem a legtöbb 3d-s rendszerhez van külön modulja. Kiszámolja a geometriai méreteket és el is készíti a 3d-s testet az adott programban. Nekem a Solid Edges modul van meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bestbuy játékok
- iPhone topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Steam Deck
- Milyen routert?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest