- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
Bandit21
addikt
A nyaralást eltolni nem lehet már be van fiz meg minden. A baj nem ott van h ''nem szeret'' csak én vagyok az első barátja akivel 2 hétnél többet van, amúgy meg a 2. szóval a gáz ott van h 1xűen nem tud mit kezdenmi azzal, h másfél éve ottvan vki neki, elég magányos típus volt eddig megszokta h olvasgat meg elvan 1edül és ezért fura neki a dolog, szerencsére nem más pasi kell neki, hanem ''csak'' 1 kis magyány néha... Azért köszi, majd monitoringolom de ''tisztesebb'' távolból!
-
Bandit21
addikt
Régi ismerős!! Köszi h megint segítesz, nekem is ok-k az abit-ok a 9800 vivora várok lehet, hűtés is lesz ha meglesz a ház, nekem a zaj igazából nem fáj mert panelban trolivégállomásnál lakom a táp 300W de ez nem tétel a több mellett, proci min 2 év akkor addig megéri-e a noname 333,hz-s ramokat lecseréni márkás 333asra? thanx még 1x ezerszer
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest