- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thulcandra
senior tag
Én? Gamer ?
Soha nem értettem mi értelme van hetente új játékokat venni, tölteni, s zombulva azokat b*sztatni napokon át, sok haverom van ilyen sajna...
Én gépemmel nem is tudom mivel tudnék... Öszintén ? Néha elindítom a C64 vagy az Amiga emulátort, és ennyi. a 950mhz -es duron procim meg a riva tnt2 32mb kártyám nem gamelésre való. Nem is vágyom gamelésre. minek?
Ha elszáll a winyó, nem kapok infarktust, mert minden fontos adatról van backup. Max b*szott ideges leszek ha még nagyon fiatal volt az a winyó, viszont gari már nincs rá.
Tápomat legutoljára a tavaszi nagytakarításnál tapiztam, mivel ilyenkor szétszedem egész darabokra a gépet - tápot is, hogy kompresszorral kifújjam belőle a csúnya sok port.
Egyébként mivel sajnos nincs elektronika szakirányú végzettségem, áldásom arra hogy van olyan táp ami melegszik, mégha a gép ki is van kapcsolva. Enyém szerencsére nem.
De ha esetleg új tápot kellene vennem, v.ki adhatna egy listát ATX tápokról amik standbyba nem melegszenek, s a legkevesebb áramot veszik fel. -
moonman
titán
''Bocs, de egy winyót olcsóbban kapok mint hifit, vagy tévét...''
Aha, szóval Te csak játékra használod a gépedet.''
ezt most ebből hogy raktad össze?
amúgy most fogtam és szétkaptam gyorsba egy tápot, ami egész hétvégén standby-ban ittvolt, csont hideg. akkor most ez is szar? -
Thulcandra
senior tag
'''' Ha a TV vagy a HiFi bedöglik, akár aznap be lehet helyette állítani másikat, legfeljebb a csatornabeállítások vesznek el. ''''
AznapBocs, de egy winyót olcsóbban kapok mint hifit, vagy tévét...
Ráadásul ha kikapcsolom a gépem, de a tápot külön nem, akkor az enyém egyentalán nem forrósodik, semmilyen alkatrésze sem, sőt még nem is melegedik. Akkor most az enyém rossz ? Vagy a tiéd ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Steam topic
- Androidos tablet topic
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest