- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
GeNeRaL_XT
aktív tag
viszont jó állapotban vannak
-
GeNeRaL_XT
aktív tag
a ramok 1 évesek gari már nincs:(
-
-
GeNeRaL_XT
aktív tag
hol fogom tudni legnagyobb esélyel eladni a memókat meg a videokártyát?
-
GeNeRaL_XT
aktív tag
-
GeNeRaL_XT
aktív tag
a gépemben 3 db memória van viszont abból 1 266mhz-en megy a másik kettő viszont 333-as.Van aki azt mondja a 266-os feltningolódik 333-ra de van aki szerint ez pont fordítva van:D Ez befolyásolja valamenyire a teljesítményt vagy a szedjem ki a 266-ost és vegyek helyére 333-ast?Az usb viszont nagyon idegesít az elméleti 400kbyte/sec helyett csak a felével másol nem értem:(
-
GeNeRaL_XT
aktív tag
Ja és mégegy kérdés honnan tudom meg hogy a ramok dual-ban mennek-e?
-
GeNeRaL_XT
aktív tag
Ja és lefrissítettem a biost-is és a legújabb driver van fenn de semmio javulás ráadásul a hangkártya elég ritkán de berecseg:(
-
GeNeRaL_XT
aktív tag
Köszi akkor valószínüleg eladom a 9600pro-t és veszek helyette mást máe csak azt nem tudom hogy érdemes-e várni a 6600gt-re vagy az ati r43-ra mert elvileg azok ősz végén jönnek és jelentősen rávenek a 9800xt-re is csak nem tudom hogy jön-e ki belőle agp-s változat és hogy tényleg 50ezer körül lesz -e az ára.
Viszont az alaplapot le kéne cserélni mert folyton valami baja van és tuningolni szinte lehetetlen az usb hihetetlen lassan másol és a winyo-ról winyora másolás is lassabb mit kéne ráadásul a win bejelentkezés után folyton 2 percig áll amíg be nem jön a net addig semmit nem lehet vele csinálnni:(Nem tudtok egy normális jol tuningolható nforce2ultra400as lapot amin normálisan fel tudom húzni 3200+-ra a procit? -
GeNeRaL_XT
aktív tag
Sziasztok!
Lenne 1-2 kérdésem
Gépet akarok bővíteni de sajna nincs elég pénzem arra hogy az egészet felfrissítsem(alaplap ami nekem egyébként nagyon nem jön be folyton csak gond van vele ,proci,VGA)így csak az egyik részét frissíthetem most.3 verziót gondoltam ki de nnem tudok köztük dönteni ezért kéne 1-2 tanács
1,csak VGA bővítés+egy jo Zalman hűtés a procra meg a VGA-ra Ati 9800pro-ra vagy jobbra itt a proc+a alaplap marad(2500+@2800+,Asus a7n8x Deluxe v.2.0)
2,intel pentium 4 3Ghz proc(Northwood)+Abit Ai-7 deszka de akkor meg a videokari marad (9600PRO)
3,AMD Athlon64 3000+ proc alalplapot még nem gondoltam ki
Szerintetek meik éri meg jobban a gép teljesítményjavulása szempontjából?
És mennyiért lehetne eladni a mostani alkatrészeket a proc,alaplap 1 éves sajna már nincs rá gari viszont a VGA-ra még fél év van és Sapphire fireblade special edition 2.2ns-os memókkal -
GeNeRaL_XT
aktív tag
Sziasztok!
Lenne itt 1-2 Kérdésem
Gépet akarok bővíteni de sajna nincs elég pénzem arra hogy az egészet felfrissítsem(alaplap ami nekem egyébként nagyon nem jön be folyton csak gond van vele ,proci,VGA)így csak az egyik részét frissíthetem most.3 verziót gondoltam ki de nnem tudok köztük dönteni ezért kéne 1-2 tanács
1,csak VGA bővítés+egy jo Zalman hűtés a procra meg a VGA-ra Ati 9800pro-ra vagy jobbra itt a proc+a alaplap marad(2500+@2800+,Asus a7n8x Deluxe v.2.0)
2,intel pentium 4 3Ghz proc(Northwood)+Abit Ai-7 deszka de akkor meg a videokari marad (9600PRO)
3,AMD Athlon64 3000+ proc alalplapot még nem gondoltam ki
Szerintetek meik éri meg jobban a gép teljesítményjavulása szempontjából?
És mennyiért lehetne eladni a mostani alkatrészeket a proc,alaplap 1 éves sajna már nincs rá gari viszont a VGA-ra még fél év van és Sapphire fireblade special edition 2.2ns-os memókkal
Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged