Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Öt számjegyű akkukapacitást ígér a Realme
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
Minimal CD-ről való telepítéskor ( mindent netről szedünk ugye ) találkoztam egy apró hibával, ami nem nagy gond, de mégis talán kijavításra várna. Portage snapshout leszedése (latest). Fájl neve ....latest...bz2 nagyszerű, lássuk md5 ellenőrzőt...lejön neve ....latest...md5sum . Ellenőrizzünk, bumm nem talál ellenőrizendő filet. Nézem, hát mit ad isten, dátum van latest helyett, md5sum-ban átírom dátumot latest-re, persze, hogy megy. Tudom, hogy symlink miatt lehet a baj, mivel az valójában dátumosra mutat, de nem lehetne megoldani valahogy, hogy úgy jöjjön le az ellenőrző file is, hogy abban dátum helyett latest van? Persze aki tudja, hogy hova kell nyúlni, annak tényleg 5 mp átírni, de azért komoly disztróról van szó, nem mehetne ez simábban is? Nem tudom, hogy tényleg hiba-e és ha az, akkor hogyan kell ez jelenteni, ezért kérdem én a nagymestereket, hogy mi ilyenkor a teendő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Alienware 17r4 olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest