Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
Minimal CD-ről való telepítéskor ( mindent netről szedünk ugye ) találkoztam egy apró hibával, ami nem nagy gond, de mégis talán kijavításra várna. Portage snapshout leszedése (latest). Fájl neve ....latest...bz2 nagyszerű, lássuk md5 ellenőrzőt...lejön neve ....latest...md5sum . Ellenőrizzünk, bumm nem talál ellenőrizendő filet. Nézem, hát mit ad isten, dátum van latest helyett, md5sum-ban átírom dátumot latest-re, persze, hogy megy. Tudom, hogy symlink miatt lehet a baj, mivel az valójában dátumosra mutat, de nem lehetne megoldani valahogy, hogy úgy jöjjön le az ellenőrző file is, hogy abban dátum helyett latest van? Persze aki tudja, hogy hova kell nyúlni, annak tényleg 5 mp átírni, de azért komoly disztróról van szó, nem mehetne ez simábban is? Nem tudom, hogy tényleg hiba-e és ha az, akkor hogyan kell ez jelenteni, ezért kérdem én a nagymestereket, hogy mi ilyenkor a teendő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bioshock 2 Special Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP Dell, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 02.28
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest