Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
tierbatyo
üzenetére
ehh, nemtom... nemhinném...
feltettem a lehető-legújabb cuccokat, ezek már valamivel átgondoltabbnak néznek ki, itt már létrejön egy ivman nevű júzer, és plugdev csopor, így ennek a nevében történik minden.
most arra jutottam, hogy cd-t fel tudok mountolni, de nem jelenik meg az asztalon, pedig létrejön a /media alatt a mountpoint...
sikerült elérjem azt, hoyg teljesen belekavarodjak ebbe az egészbe. asszem majd újraforgatom a kde-t, immár hal, és dbus flagekkel a make.conf-ban, hátha az elég idő lesz ahhoz, hogy letegyek az automata mountolásról...

nekem ez még egy kicsit magas...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Egérpad topik
- Interaktív zongora Akadémia Claude, Gemini
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest