- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
maniac
senior tag
distcc-ben nekem is kellen egy kis segitseg:
Van egy 32 bites windoszal egy colinux alatt gentoo 2006.1 (amit kulon telepitettem fel mert az eredeti k.va regi). emergeltem ra distcc-t, hozzadtam az allowot conf.d/distcc-hez, meg distcc-config --install is megvolt, aztan meg a /etc/distcc/hosts filbe is beleirtam a localhostot, meg a masik gep ip cimet. (portokat atengedtem a win netmegosztasanal)
a kliensen felment a gentoo, majd beirtam a make.conf-ba a DISTCC_HOSTS =''gep ip cime localhost'' ill a a FEATURES=''distcc'' sorokat, ezekutan elkezdtem emergelni. a portot nmappal latom h ki van nyitva, de mintha nem tortenne semmi a distcc-vel.
(dcc_get_hostlist) read hosts from environment
(dcc_parse_hosts) found tcp token ''10.100.8.205''
(dcc_parse_hosts) found localhost token ''localhost''
(dcc_check_backoff) still in backoff period for ''10.100.8.205''
(dcc_remove_disliked) remove 10.100.8.205 from list
ilyeneket kapok. valakinek van otlete?
ill ha lenne turelme leirhatna ide lepesrol lepesre, hogy hogyan csinalta a distcc-t windows alatt. koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest