- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
bebootolt
végre 
volt valami gond néhány file rendszerrel, de egynelőre nem foglalkozom ezzel, gondolom az ntfs-es particiókat rosszul töltöttem ki az fstabba.
Viszont, ha bejelentkezek felhasználóként, és beirom hogy su akkor miért nem jelentkezik át rootra? Ez müködött az összes eddig linuxba, itt nem fog, ugye?
Én is a 2006.0-ás verziót használom/használnám, de nem találtam meg az útmutatóba, hogy hogyan is kell elinditani a grafikus telepítőt. Most már csak grafikus felületet szeretnék feltenni, ami ha nem tévedek a package cd-n van.
szerk: apropó, mi a különbség, ha make.conf-ba minusz jellel van egy flag, vagy nem irom bele? És az nem gond, hogy szerepel benne 2x is egyszer minusz jellel, egyszer meg anélkül?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
végre