Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sipi

addikt

válasz TrollBalint #2385 üzenetére

Figyu, szerintem próbáld ki a grafikus telepítőt! :D
    Így nehéz lesz segíteni, mert azt is ki kell találnunk, melyik lépésnél csinálhattál mást, esetleg hagytad ki.
    Az előbb a /dev/root alapján egyértelmű volt, mit felejtettél el.
    De hidd el: NEM LEHET telepíteni, ha nem az útmutató követed. Sajna, túl hosszú ahhoz, hogy hirtelen lefordítsam neked... A grafikus telepítő valamivel egyszerűbb, bár érdekesen telepít. Egyszer próbáltam (a 2006.0 verziót), és hiába választottam az előfordított csomagok telepítését, akkor is elkezdte fordítani.
    Lehet, hogy a 2006.1-ben már jól megy, de egyszerűbb a normál stage3-as telepítést megadni neki, nem a GRP (előfordított csomagok).
    Grafikus, csak pötykörélni kell, a make.conf alap dolgait is kitölti. Ha akarod, beteheted pluszban az enyémben lévő dolgokat is. De kezdőként nem javaslom. Az én make.conf-om ugyanis egy full featured multimedia gigahyper gép beállítása. :DDD Ha eleve ezt rakod be, a kezdeti emerge system is fel fog tenni pár ezer csomagot.
    A grafikus felületen ezeket a plusz dolgokat külön beviteli mezőben lehet megadni, vagyis könnyen kitalálható, mit NE írj be. :)
    Az alaprendszer után beírhatod az enyémből a dolgokat, aztán hadd szóljon.

Sipi

Új hozzászólás Aktív témák