- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
dr_strange
üzenetére
Mellesleg kipróbáltad már? Működik?
Most egyébként újfent bele kell ásnom magam. Az újabb dbus és hal máshogy működik, s mivel vettem egy pendrive-ot, ki is próbálhattam.
ivman: szépen csatolja, helyes jogokkal. Az ivman szépen konfigurálható, így az esetleges hibás mount opciókat is könnű javítani. Ugyanakkor összevész ugye a grafikus mounterekkel, ezért lecsatolni már nem tudom a KDE asztalán megjelenő ikonra kattintva.
kioslave: szépen működik, ikon megjelenik, csatolódik a /media/xxx alá az eszköz. Ippeg csak belépni nem lehet, mert a könyvtár jogai: root:root-nak 0750. Szuper. A KDE a pmountot használja, az pedig a HAL beállításai alapján csatol.
Itt a gáz. A jelenlegi HAL-t néztem, de szinte semmit nem lehet állítani benne. A /etc/hal üres, a /usr/share/hal-ban vannak fdi file-ok, csak éppen mind különleges eszközökre való. Ami azokban van, az sem a régi fajta, hogy direktben meg lenne adva pl. a csatolási opció. Nem tudok még kiigazodni rajta... Pedig ekkora betyár hibát nem ártana valahogy kijavítani, hiszen kinek jut eszébe egy user által bedugott pendrive-ot eleve a root tulajdonába adni?!? A konfigokban csak append sorok vannak, ami, ahogy néztem, csak annyit csinál, hogy hozzáfűzi (vagyis engedélyezi) az adott opciókat.
Na, valamit majd alkotok.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Elektromos autók - motorok
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Facebook és Messenger
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest