Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
szevasztok! megint kis probléma: feltettem a 7es xorg-ot, és feltettem a legújabb ati drivert ( nem emerge-el, hanem ati oldalról töltöttem le. ) ha az xorg.conf-ban a Section ''Module''-ban bent van, hogy ''dri'', akkor nem indul el az X ( teljesen lefagy a gép, semmire sem reagál. ) a fireglcontrolpanel sem indul el, nem találja a libXmu.so.6 file-t. aticonfig sem megy, neki vmilyen so.1 file hiányzik. ezek a file-ok amúgy fent vannak a gépen, megtaláltam őket. honnan lehetne megtudni, hogy hol keresi ezeket a file-okat? vagy ha berakom a PATH változóba a helyüket, akkor működni fog? ( most nem tom kipróbálni, nincs a közelben az a gép. ) sorry, ha hülye kérdések, de már egy napja ezzel szenvedek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- NBA és kosárlabda topic
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Végleg búcsúzik a New World: Aeternum – megvan a leállás dátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4329
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4433
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest