- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #4535 üzenetére
Az artifact rendszer eléggé megköti a készítők kezét abban, hogy ezt értelmesebben meg tudják csinálni. Mármint igen, adhatnának végtelen resin-t, vagy nem lenne szükség rá, de erre semmi esély. Ugye minden más előbb-utóbb össze szedhető: karakter, fegyver és talent fejlesztéshez csak idő kell, de biztosan megszerzed ami kell. Az artifact viszont teljesen rng. Akinek megfelelő artifactok kellenek annak is sok idő míg megszerzi, akinek meg tökéletes, az pedig évekig is ütheti akár (csak semmi mással nem fog akkor haladni, ha minden resin ebbe megy). Viszont ez szerencse kérdése is, ami miatt nem teljesen felesleges újra és újra menni, hogy itt a fejlesztéshez felhasználod a sok "selejtet" amit dob a játék.
Ezen kellene valamit bütykölni, mert itt aránytalanul több időt kell beleölni a karakterünknek. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4535 üzenetére
Azért itt amennyi karakter van, évekig el lehetne lenni a farmolással, akkor is ha csak saccperkábé cuccokat farmolnál. Ha a tökéletességre törekednél, akkor meg ajjaj. Persze ha valaki 4 vagy max 8 karakterre összpontosítana, akkor elég hamar kivégezné a játékot.
Mondjuk ha csak 4 karakter kell az embernek, akkor így sem tart túl sokáig. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #4529 üzenetére
A limit is csak parszaz primo utan van.. addig meg el lehet farmolgatni kicsivel tobbet.
en mondjuk meg elvagyok benne viszonylag sokaig. lehetne kicsit valtozatosabb, de szerintem rendben van.
-
Roland861010
veterán
válasz
jonnyjoker01 #4523 üzenetére
Helló,
Szóval ezt akkor úgy kell elképzelni mint egy mobil játékot ahol ha sokat fizetel haladsz ha nem akkor meg csak "vegetálsz"?
Már nekem sincs sok időm játszani amúgy, ha még van akkor Cold War csak néha kellene valami felüdülés.
Amúgy van értelme már az elején a karakter fejlesztésnek vagy majd a vége felé alakul?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4510 üzenetére
Én is így csináltam. Aztán a legutolsó helyen végigrakta bubikkal, és nem tudtam kikerülni, ami nem is lett volna baj, de ahogy hátrafodultam, ott belefordultam abba ami horizontálisan mozgott, és annyi. Gyakorlatilag esélyem sem volt
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4508 üzenetére
Nekem is beadta...csak elbasztam
Utána meg már nem akartam végig csinálni, ezért reseteltegettem az első mapot, de nem sok sikerrel -
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #4493 üzenetére
Vajon véletlen, hogy pont akkor jön ki Eula, mikor előveszik a leakereket? Ezzel próbálják emlékeztetni őket a szerződésükre? Egyébként tetszik a hős, gondolkozom rajta. Bár Ayaka-t nem akarom eldobni miatta (1 vagy 2 patch lesz köztük, kicsi az esély, hogy mindkettő meglenne), és most jön Rosaria is. -
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #4489 üzenetére
Szerintem már ez is könnyebbség, hogy van 50-50%.
Más játékoknál simán csak meg van növelve az aktuális kiemelt kiesési esélye, de nincs garancia se első, se második, se későbbi húzásra. Legfeljebb sűrűben esik (pl. 1,5%-al a kiemelt, többi 0,035%). Sajna semmi esély arra, hogy ezen változtatnak, de jó lenne ha fixen is lehetne venni. Új karakter megvehető 60 EUR-ért, de aki nem költ rá, annak marad mostani rendszerben a küzdés. Biztos utána számoltak, és így éri meg jobban nekik.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #4489 üzenetére
Vagy legalabb lehetne valasztani.. kiesik a wish azonos elementalbol pl akinek venti kell ot, ha Jean akkor pedig ot valaszthassa. ez netto penzkoltes.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4479 üzenetére
KIhívás az tényleg nem sok van benne, viszont legalább ötletesek. A ritmusjáték kifejezetten tetszik.
Az RNG viszont tényleg gáz. Az első "random" cucc 99%ban az utas lófasz -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #4453 üzenetére
Mondanám, hogy őrült vagy, de én meg ládákat kergetek primogemekért.
A talent fejlesztés, bár sokat dob egy karakteren, mégis inkább megállok 8-nál.
Azon voltam, hogy Ganyunak meglegyen a boss materiál a talenthez, aztán megláttam, hogy mennyi mora kell hozzá és inkább lemondtam róla.
Úgy vagyok, hogy egyet kihúzok 8-asra, a többit hagyom 5-ös 6-os szint körül.
Ganyu esetében elég egy. Noellenél már kettő. Diluc esetében meg úgy érzem nem árt, ha mind a hármat kihúzom. Bár náluk legalább ki van maxolva az artifact.
S persze míg NInuangnak farmolok, nem ártana ha Noelle-nek kiesen egy Crit Rate-es fejdísz.
De azért na F2P-ként kb 40-45 nap egy karakter felhúzása. Gnostickal is kell minimum 30 nap.
Persez ezután minden 5$ (=2000 HUF) 2 nappal csökkenti a fejlesztési időt de egy hét azért mindenképpen kell a bogyók és virágok miatt.
Valami iszonyatos mennyiségű erőforrás kell a karaktereknek, s még hátra van 5 trület, s kb 2-3 év mire a végére érünk, vagy legalábbis teljes lesz a map. Na és azért egy RPG-ben nem árt a folyamatos karakterfejlesztés, csak hát azért durva lenne, ha fél év kellene, mire lvl90-ről lvl100-ra felhúzól egy karaktert.
Kihúzol egy 5 csillagos karaktert és egy hónapig farmolhatsz, hogy megtudd mire képes. (Hacsak nem gondolkodtál előre). -
F34R
nagyúr
válasz
Miert olyan is van?
a crystalosat mar tudom fejbol, a starsilvert kellene meg. Egyebkent az ilyen 1-2 csillagos bogyok nem sokat tolnak fel artifact upgradenel.... annyi hogy ingyen van
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Kecsinghez adhatnál néhány tanácsot. Electro vonalra gondoltam vele..
A Ningguangos tanácsaid is bejöttek -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4450 üzenetére
Hjaaaa...értem
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4448 üzenetére
És az hogy derült ki? Csak mert tegnap kezdődött, és eddig 6ot lehetett főzni nemde?
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #4442 üzenetére
Az ilyen 1 honap / 4 kari meg elmenne, de sajnos latva hogy milyen nehez megszerezheto artifactot farmolni eselytelen.
Nah ezaz... ha a legutobbi 5* karik kellenek hozza akkor nalam is repulne a kukaba a game. -
wandor0930
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #4430 üzenetére
Szerintem az sem jobb hogy egy bármilyen kifullozott karival végcsaphatod az egészet.
Ha komolyabban vennék az elementál sebzést/ellenállást nem is kellene annyira fullos csapat hisz a megefelő elem eleve "buffot" kapna.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #4411 üzenetére
Napi 3-at főzhetsz, és csak 3 menüből szedheted ki a bónuszt, szóval simán meglesz.
... más ha nem feledkezel meg róla
-
csuzda
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #4411 üzenetére
Valamiért a "reward collection end" dátumra emlékeztem
Egyébként én is a nagyobb pénz jutalmasat fogom kivenni. Könyvet nem tudom hová tenni. Felhúztam Ganyut és Qiqi-t 80ra, Qiqinek fegyvert 80ra, elkezdtem őket talentolni és még felhúztam Razor burstjét 9re és el is tűnt 2,5 milka...
-
wandor0930
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #4406 üzenetére
Tessék:
https://webstatic-sea.mihoyo.com/ys/event/e20210316cooking-sea/
Játékban az eventéknél egyébként kapsz róla értesítést.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4352 üzenetére
Olvastam vagy hallottam, már nem tudom pontosan, de valami rémlik...de lehet csak álmodtam
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #4352 üzenetére
Jo lenne ha normal modon lehetne forgacsolni, akkor hamarabb meglenne az ore is. igy meg csak punnyad a tagyoban.
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #4320 üzenetére
Amikor már van jó subos artifactja akkor minek farmoljon másikat? Hátha szétbarmolja ami eddig jó volt? Meséld már el.
Én úgy látom, az alapproblémánál vagyunk amit fél éve mondtam: minek fejlődni amikor a fejlődéssel ugyanott vagy, de legalább grindeltél egy csomót. És 80 felett még többet kell. Oké ti ezt szeretitek, nem probléma. De az igen, hogy lesajnáljátok azt akik nem ugyanolyanok mint ti. Ez zavar. Mi nem vagyunk megrekedtek vagy hülyébbek mint ti. -
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #4318 üzenetére
Hát hogyne. Csak tudod nem mindenki indithatja el. És bizony az hogy alatta csaj resin pocséklás kicsit erős. Mintha úgy születtél volna, hogy eleve 90-es vagy. Hát szólok hogy 90 alatt is van élet
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #4313 üzenetére
Aaahh waooo most mar kezdem amugy kapisgalni... egyebkent akkor egyelore mindegy hogy milyen artifact van rajta csak a fo statok es a subok stimmeljenek valamennyire? aztan majd ha farmolok domainben jobbat lecserelem? Egyebkent ma bementem a 90-esekbe, igy ahogy lattad a karaktereimet... hat mitmondjak... Zhongli sirt.
[link]
Jo, majd valamikor bemehetunk artifactert.. egyelore nem eroltetem a karakterfelhuzast.
Ezek estek ma a 90-es party-bol : [link] [link] [link] [link] [link]Koszi a segitseged.
Nincsenek meg egyelore 90-es karijaim.. tul sokminden kell az ascendjukhoz.
80-as is dob, de az ritkabban, mondjuk 2 condensed resin-es bemenetlbol 1x.
-
Ghostface
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #4288 üzenetére
Felvettelek én is barátlistára ha nem gond.
Ghostface 710565534
#4314 Mike
Szerintem félreérted a dolgot... Én is csak 80-asokba járok mert 80-as a karakterem, viszont FEAR-nek már van 90-es karaktere, és arra panaszkodott, hogy csak szenved nem tudja letolni a 90-es domaineket, mert túl gyorsan lépett szintet, és nem jól fejlesztette a karaktereket. -
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #4313 üzenetére
aha, persze, 90 alatt, nem domain a domain. meg gondolom 90 alatt élet sincsen
teljesen hülye vagy? -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #4302 üzenetére
Megkerdeztek mar egy paran tolem.
1; mora, hero wit, vagy boss, talent material, meg fegyver.
2;nagyon nem, eddig ilyen party level 70 mostanaban mar 80 is becsurog, de a 90 az impossibru. dvalin 80, childe 80. ezeket is nemreg tolom igy.
3; csak raraktam... ilyenek estek
meg eddig azt sem tudtam hogy kell, azt hittem az artifact fajtaja eleg lesz nekem.
4; nem. de pl tectone videojabol egyertelmuen latom hogy kellene.
5; Igen? en azt gondoltam Zhongli es Fischl
Barbara az miert? alig sebez valamit.
Nah most azt terveztem, hogy chongyunt felkerazom, meg barbarat is.. Constellationokat is latod ugye? legtobb meg C0.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #4288 üzenetére
Delutan bejelollek, meg kirakom azt a nyolcat amit fejlesztettem, vagy akarok a jovoben.
Azert elotte lehet be kell venned egy aspirint#4289 Sirandrish
Nemtom. Ha nem nezek ilyen buildes oldalakat azt sem tudom eldonteni a karakterrol hogy milyen. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #4285 üzenetére
valamilyet biztos
azt is utalnam ha pl kijonne a banneres kari es nem tudnam felhuzni, lasd a legutobbi kettonek mar ket boss material is kellett a character level ascendhez. Pontosan jol gonfoltad a masodik felet, lehet az tartana a jatekban, szeretem ha valami kesz van ki sem alhatom ha kell meg 1db fegyver material domainbol es nincs meg. Mar eg is azon gyomban a resin. azert szerencsere nem minden nap vagyok ilyen hobortos, valoszinuleg nem volna egy filler sem a szamlamon azota
.
Nah jah Wandor mar emlitette mennyire mazoista vagyok, mert a rossz artifactok, a nem megfelelo buildek mar elegge megszivattak.#4286 Sordoran
jaja megvan, ninvs felhuzva kb 50-es, ott van Xianglingen akit csak ritkan hasznalok. Starglittert olvastam valahol de lehet csak pletyka szinten az amugy is energy recharge.
-
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #4280 üzenetére
Napi 1x megérheti megvenni, 50 primoért 60 resin. Ha a welkin is megvan, akkor a napik után nem 10 primo marad meg neki, hanem 100, az teljesen jó. A második resin töltés már nem éri meg, hiszen ez a 100 primo pont elmegy 60-ra, amit előzőleg ugye 50-ért vettél. De, ezzel is dolgozhat ha tényleg nem akar spórolni, így a napik + welkin az naponta 120 resin bónusz.
Én személy szerint nem venném a legelsőt se, nekem fontosabbak a karakterek.
Új karaktereket nézve most visszavett a mihoyo, 1.4-ben csak Rosarin lesz aki 4*, és 1.5-ben talán behozzák esetleg a dendro-t, és kaphatunk 1-1 4* és 5* karaktert. Legalábbis akkor lenne majd ideális, mivel 1.6 már inazuma-t vezetheti fel.F34R: Végig nézhetted a kálváriámat, ahol könnyes szemmel néztem ahogy Ganyu jött és ment, de kitartottam Hu Tao-ig. Végül meglett ő, a fegyvere és még Jean is egy nap, és maradt 16k primom.
Szóval csak akarni kell, hónapokig koplalni, jó buli.
-
.LnB
titán
válasz
jonnyjoker01 #4240 üzenetére
Direkt nem néztem eddig se róla csak alig két videót, azt is a megjelenés előtt.
Viszont ez elég aggasztóan hangzik, hogy ennyi pénzt lehet/érdemes rá költeni. Egyrészt mert én vevő is szoktam lenni ezekre a hülyeségekre, másrészt meg nem nagyon kellene.
-
kill_switch
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #4196 üzenetére
Én is elkezdtem artifactozni... újabb fájdalmas pontja a játéknak. XD
Igazából nagyon hiányzik egy alapanyag amivel az artifactokat lehetne tápolni, mint a fegyvereknél, mert így, hogy csak egymással lehet... borzalmasan kevés. 1-2-3 csillagosak olyanok mint ha nem is lennének, ha 5-ösbe olvasztod őket. Elvileg ha a free artifactocat minden nap kiszeded, az egész pályáról, akkor 9 napnyi arra elég, hogy 1db 5 csillagost felhúzz 20-as szintre.Ha mellette a resint is füstölöd a domainekbe, akkor talán le lehet redukálni 3-4 napra, de még az is borzalmasan sok érte. ja és persze zabálja a mora-t a fejlesztés, nyilván...
És persze mire majdnem felhúzol egy viszonylag jót, akkor pont kihúzol egy kicsivel jobbat és heló. Nyilván egy az egybe nem tudod ráolvasztani amit addig tápoltál, hogy azonos szintre menjen, szóval ott buksz 2-3 szintet.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4196 üzenetére
En is úgy készültem hogy majd a Ley Line event alatt mindenemet eldurrantom, de nem volt rá szükség :D
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4193 üzenetére
Az még mindig a jobbik amikor el tudod költeni azt amit farmoltál, mert ugye lehet az is hogy a másik alapanyag nincsen, vagy csak szimplán nincsen pénzed
-
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #4188 üzenetére
Így van, túl nagy a nyersanyag igénye ehhez képest. Inkább egy másik karakter közepes szintre húzása éri meg akkor már. Pl. most felhúztam Bennett-et és a fegyverét, mert neki azt hiszem csak ez a kettő lényeges a base ap-hez amiből a healt adja. Ezzel szemben Jean ugyanilyen szinten kb. semmit nem healel, neki kell még idő míg használható lesz abyss-ban.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
De legalább pillanatok alatt el lehet égetni mindent, amit gyűjtögettél
-
F34R
nagyúr
válasz
Okkkee... akkor igy meg faszabb lesz. viszont ezzel az ore-val allok hadilabon, minden nap kell menni crystalert de csak 30-at tudok kovacsolni.
#4190 Sirandrish
Azt sem ertem miert nem lehet venni olyan dolgokat... pl ascend materialt amiert domainbe kell szaladgalni. Eleg lenne csak Ley Line-t tolni meg Artit. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4186 üzenetére
Hát a Tryban olyan mint egy impotens kishörcsög
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4157 üzenetére
Tudom hogy mindegyik karakter használható, és ha jól meg van építve akkor mind elég jó is, de van az olyan ami 2 perc alatt meggyőz, meg van olyan mint a XIngqui
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #4157 üzenetére
Akkor huzd fel lvl1-rol
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4154 üzenetére
Haggyatok már:D minden karakterrol ezt hallom/olvasom :DDD
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4133 üzenetére
Mindjárt kihúzom én helyetted
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #4133 üzenetére
ugylegyen.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #4128 üzenetére
Természetesen csak akkor veszem meg, ha már kimaxoltan. LVL90-es karikhoz tényleg kell az a benne lévő material. Aztán jó lenne neki a lándzsa, ha megkapnám.
Ha meg nem, akkor Ninguang kapja a katalizátor R2-es fejlesztését.F34R #4127
A Dragon's Bane-nek akkor örülnék, ha ATK vagy CRIT lennem Elemental Mastery helyett. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #4128 üzenetére
90 nel kit kaptal? Kecsing ?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4106 üzenetére
Minden elismerésem!
Nagyon rég volt már hogy ennyire rákoncentráltam egy játékra, valszeg itt sem teszem meg, viszont le a kalappal hogy ennyire komolyan nekimentél ennek a történetnek!
Köszi az infót egyébként, rettentő hasznos -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4089 üzenetére
11:3ig lement szépen, bár a kristályvédő körben buktam 2 csillagot, viszont a 12-1 az undorító.
Az első meccs még csak-csak lement, a másodiknál viszont maradt mindkettőnek 10-20%HP-ja, és elfogyott az idő. Viszont tuti nem megyek neki többet, mert ez minden csak nem szórakoztató. A 10 percből 8 csak a menekülés, mert a föld 80%a sebez mindig...
Ha 10K primogemet adna, se próbálnám meg, így meg.... -
F34R
nagyúr
válasz
Maga a fightstyle az kurvajo, de lehet nem vagy elegedett az apritassal es ezert nem tetszik. A geovishap eleg genyo 90-es szinten, oda tenyleg nagyon jo csapat kell. (Dmg buff + elemental res karik a multiple miatt) A second es third floor meg durvabb. Ganyu es akik utanna jottek eleg beastek, veluk nem fogsz melle. Kleet huzd fel masodcsapatba, arra a par masodpercre eleg jo a pyro sebzese.
Elozo postodhoz, open-world lootban a physical dmg build megallja a helyet, viszont Abyssban rendre elverzek vele. Jol gondolom hogy kozelharci karakterek (claymore,sword) nem lesz hatasos?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Jó hogy mondod az Abysst...ma megnézem én is magamnak.
A lényeg hogy akkor Kecsingbe csak én nem érzem az az átütő erőt -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #4083 üzenetére
nekem a jobb karaktereim mind c0 vagy c1 es nekik rendre gladiator vagy physical dps arti kell. ezekbol jot osszekaparni szinte lehetetlen. ningura is az fog kerulni.
#4048 Sirandrish
nekem ugyanez az erzesem jean-el. mar lvl 70 es talentek is 6 osak, de nem erzem hogy annyira jo.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4083 üzenetére
Nah és milyen Kecsing? Nekem is LV80as, de nem nagyon érzem hogy megérné rá időt/energiát fordítani, pedig tudom hogy tud jó lenni
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #4076 üzenetére
Nah hja..percenként 8al számolva a 160hoz is kell majdnem egy teljes nap. Sanszos hogy aki tolja a játékot az 2 naponta be tud lépni pár percre, és a condensed resin miatt elég is..
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #4076 üzenetére
en se birom letenni pedig mar hanyszor leakartam... a daily kildetesek utan jaro primo meg megy resinbe.
de igy is keves van amit nem akarok elszorni.. egyebkent lattam ilyen dobozt amiben talent elemek vannak, de meg nem is lattam. konkretan nem is nagyon mennek be domainbe erte, csak artiert.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #4022 üzenetére
C6 es a Staff of Homa Refine nelkul mondjuk a negyede ha van, ami meg igy is uberbrutal. Kb minden ujabb megjelent karakter egyre csak erosebb, vagyis mondom azt hogy van benne annyi lehetoseg amivel meg lehet ujabb szinteket ugrani. A ket lvl100-as Ruin Grader-t ugy lezuzza mint a cukrot.
Arra mondtam hogy kar, mert karakter es karakter kozott is szakadeknyi kulombsegek lehetnek.
-
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #3982 üzenetére
Köszi! Most folytatódik a gyűjtögetés Ayaka-ra.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #3978 üzenetére
Ez lett a Hu taoból?
Nem maradt primo? -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3968 üzenetére
Keqing 16 óráig lesz elérve, Hu Tao pedig 18 órától.
------------------
Gnostickal kapcsolatban. Meg tudom csinálni, hogy előbb a promo-t és a wisht veszem ki, majd azután a fegyvert?Xiaoval lenulláztam magam. Onnantól szorgosan farmolom a promogemeket. Elvileg pittyig még eltudnék jutni, de így is csak 50%, hogy megkapom Hu Taot.
Ha szerencsés vagyok, akkor jön neki a Death Match, ha nem akkor a Ninguangnak az R2-es Solar Pearl.még ehhez egy kicsit a Hymn miért nem a BP maximális szintjét növeli meg 10 szinttel ahelyett, hogy az előrehaladásodat növeli. Mert tényleg 3 hét alatt kifarmoltam, és van még 2 hét a resetig.
Sordoran #3924
Jó de ahhoz képest, hogy még legalább háromszor, vagy akár négyszer ekkora lesz a játék, úgy jelen állapotában tényleg csak egy "demó". -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #3947 üzenetére
Azt lehet már tudni hogy Hu Tao után ki jön?
Mert Hu Tao nálam kimarad, viszont a sima bannerem is 60 nyitásnál jár, lehet azt megtolnám a pityig, hátha kapok valami finomat
Bár azt se tudom mi/ki kéne..
Talán Mona jól jönne.. -
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #3936 üzenetére
Addig amíg nem jelenti be a Mihoyo, addig természetesen minden találgatás. Viszont a valószínűsége, hogy bejön-e már nagyon eltérő. Három típust lehet megkülönböztetni:
- Data mine: itt ugye félinformációkat tudnak kiszedni a játék fájljaiból. Nevek, leírások elsősorban, és nincs garancia rá, hogy következő patch-ben jön, lehet előre bekerül hónapokkal ez-az a játék kódjába.
- Leak: Ez lehet ugye béta tesztelőtől származó kép, videó vagy információ. Itt sincs garancia az érkezésre, de azért már egész kézzel fogható dolgok szoktak lenni. Aztán leak lehet belsős információ, ezek már nagyon képlékenyek lehetnek, és lehet félrevezetés is.
- Találgatás: Első kettő forrásból származó információk alapján próbálnak valamit kitalálni, itt lehetnek a legnagyobb hülyeségek.A Venti rerun egyáltalán nem késik, én legalábbis végig 1.4-et olvastam neki (a mondstad festival-hoz kötődve). Az, hogy valaki más hülyeséget mondott az egyéni dolog neki.
Ugyanez a Zhongli banner-re is, bár tényleg több helyen láttam én is, de semmi alapja nem volt. (csak mert buffot kapott, sokan akarták volna ha ismét elérhetővé válik)
Tény amúgy, hogy csak újév óta követem leakeket, lehet voltak meredek dolgok tavaly. Láttam olyan videót, ahol Ayaka-t már biztosra vették, hogy 1.1-ben jön, hát nagyon nem jött be.
Mihoyo-nak biztos megvan nagyvonalakban a terve, mikor mi jön, de a karakter bannerek pont nem szükség szerint kell legyenek megtervezve ennyire előre. Elég ha patch érkezése előtt 1-2 héttel lesz fix.Jelenleg az 1.4-es béta-ban csak Rosarin, 4* karakter van tersztelés alatt, így Venti rerun esélyes sok már mondstard karakterrel (mostani liyue event alatt végig liyue karakterek kaptak bannert, 5* és 4* is). Az jó kérdés, hogy 2 vagy újra 3 hetes bannerek lesznek-e. Én Ismét 2 heteseket várnék, elsőn Venti, utána egy standard (Jean, Diluc vagy Mona) majd harmadikra Klee rerun. Osszátok tovább, leak-et gyártunk.
-
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #3925 üzenetére
Én is olvasgatok leak-eket, és amit te mondtál már régi, amit én mondtam frissebb.
Természetesen lehet neked lesz igazad (avagy az én információm kamu), nem tudni. Abból indultam ki csupán itt, hogy az 1.6-ban jön Inazuma információt régebben láttam, a 2.0-ás pedig múlt heti hír. Illetve Inazuma és a 2.0 eddig őszre volt pletykálva, most már július közepe/vége.
Illetve ezzel az is a baj, hogy lehet ezek a leak-ek mind igazak, mindössze a mihoyo maga is folyamat változtat a tervein. Ezért vannak más és más információk hétről hétre. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #3925 üzenetére
Mikor diplomazol, jovore?
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #3909 üzenetére
chasm-rol lehet tudni pontosan micsoda?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
1500+ játék van a steamemen, és még pár 100 mindenfele, szóval van éppen mivel játszani ha nagyon unatkozom
-
Sordoran
addikt
válasz
Pontosabban felvezeti. Jelen információk szerint (amik ugye pletykák) 1.6 után 2.0 lesz ténylegesen Inazuma érkezése. 1.6-ban egy elő küldetés, sztori lesz, esetleg Ayaka. (sokak szerint ő lesz a kulcs, a belépőnk Inazuma-ra, de lehet bannert később kap csak)
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #3873 üzenetére
Nekem is rajta van a bakacslistam az elektromos gitarozas... de elotte jo lenne siman megtanulni.
#3875 Sirandrish
Ma elmentem egy bicajos bolt mellett, es 120k-ert vackok voltak csak. Nekem amugy sem egyszeru cangat talalni 192cm-el. Gee Milner yt-n nagyon fasza cangakat epitenek [link] -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Nah hát éppen ezt mondom én is.
Gondolkodtam hogy hmm..venni kéne egy bicajt. Megkérdeztem hogy 80K körül mit javasolnak..hát majdhogynem kiröhögtek, és közölték hogy ilyen 200 alatt nem éri meg megvenni semmit. Hát mondom kössz -
F34R
nagyúr
válasz
OFC zeneles, pont emiatt tettem le rola evvekkel ezelott. Es akkor minden csak szoftveres, egy deka valos hangszered nincs melette.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #3870 üzenetére
Azért már páran idehaza is megélnek belőle!
Engem meg amúgy érdekel a téma, szóval te csak ne hagyd abba -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #3862 üzenetére
Nem tudom...
Ez számomra több oldalról is felfoghatatlan.
Nyilván a pénz miatt is, viszont a másik oldal hogy ha nekem annyi pénzem lenne tuti komolyabb hobbikat üznék mint a számítógépes játék -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #3863 üzenetére
szerintem meg az... ha nem akarna ezt akkor nem rakna ki hogy igy meg ugy tudtok tamogatni. van olyan nem is egy aki igy jut elorebb genshinben. nem az bosszant hogy egyszer megcsinalta, az allandosag zavar.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #3859 üzenetére
Azt gondoltam hogy nem bankrablásból finanszírozza, de akkor sem normális egy alapvetően ingyenes játékba konkrétan milliókat beleölni, főleg hogy mégcsak PVP vagy ranglista sincs hogy vagánykodni tudjon..
-
wandor0930
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #3850 üzenetére
Hát így már érthetőbb, gondoltam hogy azért ilyen gyengusz nem lehet.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #3830 üzenetére
Ne adj neki fegyvert, menjen okollel.
Szerintem minden Claymore karakterrel unalmas, lomhak a baszo kard miatt. Szerintem meg Pyro-bol o a legjobb. Nekem mindig is kellett volna, de megkaptam kicsibe.. Benettet.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #3822 üzenetére
naalm is megvan c1 en.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #3795 üzenetére
Persze hogy nem marad bent, de azért jó lenne.
Meg nem is lenne ezzel semmi baj, ha minden event ilyen tartalmas lenne, de valljuk be, 10ből 8, egy kalap sz*r, vagy csak szimplán veszett unalmas.
Az Orin amúgy én is bekönnyeztem -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #3767 üzenetére
Fain, lessz olyan pyro dmg mint a vaddiszno.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #3767 üzenetére
A mozgása nagyon bejön egyébként
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3699 üzenetére
A napi 90-es Primos csomagot megvettem folyamatosan és a BP-t is. Plusz egyszer vettem 80-as primot. Ami sokat adott szerintem, hogy egy komoly rendszert követtem és a lehető legjobban égettem a resin-t.
-
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #3682 üzenetére
Igazából az egész abból ered, hogy ez egy kínai játék, tehát az angol leírás már fordítás eredménye. Amennyiben aki a fordítást végezte nincs tisztában a fegyver működésével, úgy ez okozhatja a dolgot. Az én fordításomnak megfelel ez a működés, de nem vagyok profi angolos, így megvédeni állításom nem tudom.
F34R: A "biztos meglesz" akkor életképes, ha 90 wish-re elegendő primod van. Zhongli óta nem húztam 5* event banneren, és jelenleg 2 héttel Hu Tao előtt már 20k primon csücsülök, 75. wish-el. Magyarán ha elmegyek 90-ig, kiesik más, utána még 90 wish-t tudok tolni, na ez a biztos.
Persze cserébe könnyes szemmel néztem Ganyu-t, de ez már csak ilyen. Ráadásul ha szerencsétlenül esik ki, és sok primot kell beleölnöm, akkor Ayaka miatt megint csak irigykedhetek a közbeni bannerekre.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #3685 üzenetére
Szerintem 400 koruli primoval nem lehet megvaltani a vilagot.
Pedig en kis naiv azt gondoltam volna hogy a legnagyobb Genesis Crystal csomaggal majd "biztos" meglesz.
(#3686) csuzda
Nem, en PC-n kezdtem.
-
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #3677 üzenetére
Nem ezt írja. Azt írja, hogy "miután felvettél egy elementál gömböt/részecskét, a normál és feltöltött támadásaid további 20% sebzést okoznak 5 másodpercig". Szó sincs arról, hogy növelné. Az úgy lenne, hogy: "after picking up an elemental orb/particle, normal and charged attacks do 20% more DMG for 5 sec"
Erre már hatna az infusion, mivel növelt sebzés lenne. De a leírás szerint is ez egy bónusz sebzés, ami 5 másodpercen át kapsz a támadásaid után.ui.: Annyit hozzátennék, hogy lehetne egyértelműbb a megfogalmazása, ez tény.
-
wandor0930
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #3668 üzenetére
Én ezt eddig is így gondoltam valamiért.
Azt hogy nem konvertálja át azt nem de azt hogy külön sebzésként kezeli és nem összeadja azt igen, mert az már túlzás lenne ha még a critbe is beleszámítana.
De attól hogy a pyro melett physicalt is oszt nem feltétlenül lesz az rossz. -
Sordoran
addikt
válasz
Én így értem ahogy mondod a leírás alapján is. Persze lehet nem így hinném, ha erre nem hívod fel figyelmet, de lényegében ez van leírva: az ATK dmg 20%-át sebzi 5 sec alatt. Tehát nem növeli az alap sebzést, nem adódik hozzá. Más játékoknál pedig látni, hogy ezek külön álló sebzések, így érthető, ha nem konvertálódik át pyro sebzéssé. Így tényleg nem túl jó neki. Deathmatch-et írják még jónak neki (ahol néztem), de a def-en kívül inkább rosszabb. Hu Tao több ellenfél ellen jó igazán, így neki a kevesbeb ellenféllel szemben több ap pont nem lényeges.
Még jobban úgy érzem, hogy a Staff of Homa-ra rá kellene ugranom hátha. Wolf's Gravestone eshet még abból a banner-ből, de azzal se járnék rosszul, az pl. Chongyun-nak lenne jó.F34R: Nem ő egy cyro karakter lesz, de polearm használó.
-
Shiro
senior tag
válasz
Nem baj, Rosariának majd jó lesz.
Bár hozza inkább a Dragonspine illik.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3666 üzenetére
Vagy csak egy előre nem várt malőr.
A klémiros karakterek közül Dikuc, Noelle, Chongyun képes fegyverével folyamatos elemi támadással ütni, ennek megfelelően van nekik jóféle fegyver ATK%-os másodlagos stattal.
A kardos karaktereknél már jobban elkülönül a fegyver és a skill. pl Traveler, vagy Kaeya.
Lándzsás karakter kezdetben egyedűl Xianling volt. Mivel ő sem egy lángoló lándzsával hadonászik, pont jó neki a fizikai bónusz. Ugyan ez igaz volt kb Zhonglira is, majd Xiao megtörve a hagyományt, már elemi sebzést okoz, így neki már nem olyan jó a fizikai bónusz. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #3662 üzenetére
Na és akkor jön a nyakleves, ma volt erről egy beszélgetés egyik Discord csatornában amiben benne vagyok, a Crescent Pike nem úgy működik ahogy az le van írva játékban, teljesen szeparált sebzést csinál (tehát nem a normal/charged attackhoz adja hozzá a sebzést, ahogy az szó szerint le van írva a játékban) és Hu Tao E-je nem is konvertálja azt át pyro-ra (köszi Mihoyo
). Konkrétan használhatatlan lesz Hu Tao-n, úgyhogy akkor úgy tűnik 4 csillagosok közül tényleg nincs sok választás neki
Matematikailag kiszámolták elvileg az öt csillagos fegyverek kivételével a White Tassel a legjobb neki, ami egy 3 csillagos fegyver
-
wandor0930
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #3666 üzenetére
Azt semikor, ezért azt írtam hogy "/"(vagy) és nem azt hogy és.
2-ből 1 még mindeig jobb mint nulla -
wandor0930
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #3662 üzenetére
De, Xiao-nak én továbbra is azt gondolom hogy a 3 craftolható fegyó közül az a legjobb.
Ennek van egyedül olyan substatja/passzívja amit kitud használni.
Artifact substatokba meg mehet helyette az atk/%/crit/%.(Sansds mainstatot szerintem vétek erre pazarolni)
Hogy általánosságban nem az a legjobb (4*os)fegyó neki az viszont nem kétséges.Hu Tao-val kapcsolatban viszont valóban igazad van, hisz bár a sebzése Pyro lesz, a támadásai ettől függetlenül maradnak Normal vagy Cahrged támadások amire ő megkapja a
bónuszt. -
wandor0930
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #3660 üzenetére
Maximum ha fő DPS-nek használod sok sima támadással akkor ériheti meg szerintem.
Mivel az E-je is és a Q-ja is anemo sebzést oszt a physical dmg nem skálázza, ellenben a starglitter ~50% energy rechargja igenis érezhető, és ha bírod healelni kb folyamatosan mehet a burstje.Azt adom, ha univerzális fegyót keresünk akkor már teljesen más a felállás.
Mondjuk Hu Tao-nál ugyan az a helyzet vele mint Xiaonál, nem skálázza se az E-t se a Q-t. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #3602 üzenetére
Utalok 2M-et, aztán kiszedek mindent. Így nem kell agyalni
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #3590 üzenetére
Az érem másik oldala meg az hogy mára már mindenkinek van (legalább) 10-12 karaktere, amikből 90% hogy simán össze tud az ember dobni 2 teljes értékü csapatot, amiknek meg jót tesznek a fegyverek
-
Sordoran
addikt
válasz
jonnyjoker01 #3560 üzenetére
Átlag 7000 jön elvileg free2play játékosoknak (event függően lehet több), szóval ehhez jöhet a welkin, ami még 3000, magyarán az havi 10ezer primogem. Nekem is ott lebeg ha szükség lenne rá, hogy az első vásárlás bónusszal vennék csomagot, de inkább fizetem havonta a welkin-t, meg a BP-t, és tartalékolva játszom. Jelenleg Hu Tao már a zsebben van, aztán Ayaka a következő célpont, de közben is szórhatom még kicsit a primogemet. (lehet Staff of Homa-ra pörgetek majd)
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #3560 üzenetére
Igen de pl ha most surgosen kellene Xiao azt mar csak igy tudnam osszerantani.
Albedo, Ganyu, Xiao eddig kimaradt. egyedul Zhongli van meg, mint 5*-os. December elottiekrol nem tudok nyilatkozni, mert akkor meg nem jatszottam.#3559 kill_switch
Van hogy eltolok, 1-2-t wish-t, de mikor harom csillagos kuki jon, akkor nem megyek tovabb.
meg van mikor ellovom az ascend utan adottat is.Igy van, ugy hamar el lehet tolni a primot.
-
kill_switch
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3547 üzenetére
Hát, gondoltam ha már elérem a 8-at, akkor ha szart is ad, legalább már tudom, hogy annál nincs fentebb... :D De akkor már most sincs. Király. :D
-
kill_switch
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3539 üzenetére
Én a WL8-at várom az artifact farmolásra... Sajnos nekem a Dungeon-ök is olyan siralmas loot-okad adnak mint a boss-ok amiket a múltkor beraktam. Egyszerűen nem éri meg.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #3539 üzenetére
2x leyline event az mit tud?
-
kill_switch
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3537 üzenetére
Na majd ránézek köszi! Geo-ból Noelle-t tudom mellé rakni, 80-ra fel van húzva úgyhogy nem nagyon fog gyengélkedni mellette, bár az artifact-jai nagyon alapok. Viszont a fegyvere egy 80-as Prototype Archaic 3-as refine, de már gondolkoztam rajta, hogy a kezébe kéne nyomni a Snow-Tombed Starsilver-t, az is 3-as refine-on van és 80-as, de az most még Razor-nál dekkol. Nem tudom melyik jobb neki, előbbi ATK-ra megy, utóbbi meg Physical DMG-re.
Archaic Petra farmolandó, de Gladiator-ból szerencsére sok van, azt nem kell kapálni. -
kill_switch
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3500 üzenetére
Ningguang-hoz tudsz majd írni pár infót ehhez a sebzéshez?
Felkeltetted az érdeklődésem vele.
Milyen artifactok? Ha már kihúztam azt az atlas-t, lehet el kellene kezdenem foglalkozni vele, amúgy is már C4 körül van szegény, de eddig nem sűrűn vettem elő. Csúnya hosszú farmolásnak nézek megint elébe. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #3524 üzenetére
Nah én meg szedtem pár artifactot Ningguangra, és komolyan kezd használható lenne. És tetszik is a gameplay vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest