Új hozzászólás Aktív témák
-
wandor0930
aktív tag
Nem nagyon bízok benne mert szerintem 60 körüli wishem lesz, az eddigiek alapján az még egy random 5csillagosra se elég nem hogy Hu Tao-ra
Főleg hogy Ningguangot kiakarnám maxolni aki ugye a következő wishben lesz, de még meggondolom hogy rápróbáljak-e, de lehet hagyom mert pár hónapon belül ő úgyis visszajön.
-
wandor0930
aktív tag
Az eddigi sztorit már jópáran letudtuk, semmi hátrányát nem fogod érezni sztem, és vigasztaljon az hogy következőre a kiemelt karit KELL kapnod.
A jó artifactok sokkal többet számítanak szerintem amúgy, nem egy streamert találsz akik az alap karikkal - Traveler-Amber-Noelle-Kaeya - tolják brutálisan. -
wandor0930
aktív tag
Benne van a leírásban hogy elsőre 50% hogy a kiemelt kari esik, ha elsőre nem jött össze akkor másodiknak már garantáltan őt kapod.
Illetve a 90 is csak egy határszám, legkésőbb 90-re meg kell kapnod egy 5 csillagos karaktert( vagy a simában fegyvert)
Ha nem Hu Tao esik akkor meg lesz annyi primoja hogy még 90et tudjon nyitni azt már garantáltan érte, én is így voltam Xiaoval.
-
wandor0930
aktív tag
Az az 50% nekem sem a barátom, eddig mindig csak másodikra adta be a banneres karit.
Először Childe helyett jött Qiqi, ő azóta is a csapat tagja, most meg ugyan úgy jártam mint te, csak nekem össze volt spórolva a következő adag is.
Jeant meg ne bánd - főleg ha nem lesz meg Xiao - egyben lesz healered és dps-ed.
Amúgy ha jól rémlik Zhongli megvan neked, szóval a nincs szerencsém azért túlzás
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sordoran
addikt
Érdemes a csapatot megfelelően összeállítani. Nekem pl. most Barbara + Chongyun fagyasztás miatt, és Sucrose feldobálja őket. Negyediknek Lisa-t vittem, ő esetleg tüzes torony mellett overload hátralökéshez jó. Az nem számít szerencsére ki milyen szintű.
Tornyokat is jól át kell gondolni, ne csak sebzés legyen, hanem ami lassítja őket. -
Shiro
senior tag
Ahol két ösvényen jönnek két portálba, ott ugye, hogy mindkét oldalon van egy hármas toronyhely, majd azt követi egy négyes.
A két négyes be rakj 2-2 hydro-t előre és hátra, illetve 2-2 cryo-t a két szélére, majd kicsit távolabbra egy pyro-t
A hydro-cryo négyes garantáltan le fogja fagyasztani, a pyro meg fel fogja robbantani.
A pyro mellé tehetsz rásegítésre egy electro-t. A maradék ketőt meg valamelyik hármasba, ha esetleg cryo mage, vagy slime-jön.Megj. A lefagyasztott ellenfelekre klémoros karakterekkel tudsz sebezni, bár nem érdemes.
-
Sordoran
addikt
-
kill_switch
senior tag
10-esbe nekemnis 2x vagy 3x volt összesen olyan hogy 2 négy csillagost adott. De mondom, lehet csak bebeszélem magamnak és így könnyebben átsiklok a hármasok felett mert nem halomba kapom őket egyszerre. :D De csak single-be fogok már nyitni, akkor is ha 100 wish-t összegyűjtök. :D
-
kill_switch
senior tag
-
Shiro
senior tag
Azért kérdem, mert egyrészt AR45 vagy, és megvan Zhongli, ebből következtetek arra, hogy megközelítőleg 3 hónapja játszol. Ha csinaltad a küldetéseket, meg az eventeket, kerested a ládákat..stb az költés nélkül is olyan havi 50-60 event wish (de talán még több is lehet.)
Másrészt, szemlátomást Noelle az egyik main karaktered, így feltételeztem, hogy nem hagyod meg C0-án.
Ha költeni akarsz, vegyél inkább welkint, kicsit pénztárca barátabb.
-
jonnyjoker01
veterán
Első vásárlásnál talán azt mondom megéri ha van eldobható 40 ezred, de amúgy welkinnel kb hasonló számokat lehet összehozni havonta ezért inkább az éri meg szerintem.
Welkinnel nekem jön havi ~6000 primogem alapból (commissionok + abyss-al) és arra jönnek még az eventek ami még egy pár ezret rádob. Így kontextusba helyezve a 40 ezer forint eszméletlenül túlárazott.
-
-
Shiro
senior tag
Ganyu bannerén nem nyitottál, hogy Noelle C0-ás maradt?
Egy kis átrendezéssel is lehet javítani.
Chongyun-ra gyün:
Virág Blizzard
Toll bármi
Óra Blizzard ATK%
Kehely Blizzard DEF%
Korona Blizzard CritDMG%
A tollhoz szerezz egy blizzardosat, és akkor a kehelyt cseréld le egy ATK%-so ra, de még jobb lene egy Cryo%-os
A klémort cseréld le egy Prototype-ra, de még az a 3 csillagos bunkó is jobb.
Lényeg olyat adj neki, aminek a másodlagos statja ATK%, vagy Crit
Azokat a klémorokat amiknek a másodlagos statja Physical% azokat Beidou-ra Xinyan-ra, vagy Razor-ra érdemesebb tenni.Aztán még össze tudnál hozni egy-két Phyisical DPS-t
Az egyik esélyes Fischl
Virág Bloodstained
Toll bármi
Óra bármi, ATK%-al
kehely Bloodstained Physical%-al
korona bármi Ctit vagy ATK%-bónusszalA másik Benett vagy Kaeya a prototype kard miatt
Egy teljes gladiator szett
A kehelybe bármelyik jöhet Physical%-al (ebből van egy 5 csillagosod is) -
Urzu_7
aktív tag
Hogy őszinte legyek, nem kell leragadni megadott artiknál nyugodtan cserélgesd őket attól függően hogy milyen ellenség elé nézel. Ugyanígy fegyvereknél.
Noelle: Nem érdemes a HP-ra játszani és mivel C0 így a DEF-re sem, szóval maximum ATK ahogy csak lehet. A Retracing Bolide akkor jó ha ténylegesen tankolni akarod az ütéseket ahelyett hogy kikerülnéd őket. Tankolni meg nem akarsz mert csak hamarabb törik a pajzs. 4× Gladiator-t javaslom így pajzs nélkül is megkapod a bónuszt. Lehetőleg legyen ATK main- és CRIT substat mivel a Whiteblind már ad elég DEF bónuszt így healelni is rendesen tudsz vele ha kell.
Zhongli: Na, neki add a sok HP-t. Minél magasabb a HP annál többet véd és sebez. 4× Archaic Petra lenne neki jó mert a skillje crystallize-t okoz amiből shard pottyan szóval 35% DMG bónusz lesz az ellen az elem ellen ami nem kicsit dobja meg a csapatot.
Lisa: Nálam Elemental Mastery-re van építve 4× Instructor settel. Ha elemi reakciót vált ki a karakter akkor mindenkinek 120-al növeli az EM-t így lehet dps-ként és supportként is használni. Ez akkor lenne jó ha lenne mellé egy másik catalyst használód. Vagy használhatod csapatban Kaeya meg Bennett mellett. A lényeg hogy elemi reakciót válts ki Lisával után Kaeya skilljével cryo sebzés aztán Bennett skilljével pyro sebzés = melt sebzés ami az egyik legnagyobb sebzést osztja a vaporize mellett. Ráadásul Lisa is megkapja a bónuszt szóval még durvább electro sebzést oszt.
Fischl: Neki a Thundering Fury kéne hogy Oz-t minél gyorsabban idézhesd. Tökéletes cryo, pyro és hydro mellett.
Ezeket használom én és nem sok gond szokott lenni de azért várj még egy pár véleményt.
-
wandor0930
aktív tag
Futtában ránéztem és hát fhú, a szettekkel nem is lenne talán baj, de egyrészt Fishlt- leszámítva nagyon alacsony szintűek, másrészt a statok - a fő és alstatok is - nagyon rosszak többnyire.
Tele vagy DEFel és HPval ATK - ATK% - CRIT és CRIT% helyett.
Irigylem a kitartásodat hogy így eddig jutottálÉn azt javasolnám hogy a szettbónuszokat egyenlőre felejtsd el, azok jóesetben adnak 12-15-18%-ot míg egy felszintezett artifact ad ~25-50%-ot plusz az másodlagos értékek.
Aztán ha már vannak normális felhúzott artifactjaid azokat kezd összeválogatni szettbe illetve célirányosan farmolni hozzá.
Én személy szerint az általánosabbakat részesítem elsőre előnyben (Gladiator's,Resolution of S.,Brave Heart,Berserker) amik mindenkire jók lehetnek mert ebből előbb lesz több karakterre való és csak később az elemi bónuszt adókat mert azt sokkal lassabb menet összefarmolni.
Így korán hirtelen ennyi jutott eszembe.
-
wandor0930
aktív tag
Neki azért eléggé ki van fullozva, de ja elég ütős.
Viszont ez az új boss most már többedszerre szopat le azzal hogy "túl messze" megyünk és ő inkább visszasétál a helyére és kezdhetem előlröl full HP-ról.
Pedig nem is megyünk messze, meg ha már lentvan egy arénában igazán kihasználhatnánk az egész placcot.
Gyanús hogy van valahol valami bugos rész ahova már többedszerre sikerült elmennem vele. -
Sordoran
addikt
Xiao és (ami nekem fontosabb) Hu Tao ascend alapanyaga. Igazából erre vártam, heti bossok mellett őt fogom farmolni (mármint 3+7 a BP pass-hoz), van 4 hetem, bőven belefér.
Nekem mikor nem figyeltem és lejött a pajzs, mert arccal tankoltam mindenét, akkor tudta leverni 30% hp-m, amúgy laza volt.(persze kicsit overgeared vagyok már, simán léphetnél wl6-ra)
-
-
Shiro
senior tag
Az összes sebző artifact menjen Benettre, a maradék Lizára, a DEG-esek meg noellre. Mielőtt elkezdenéd a challenget, mindenkinek töltsd fel a burst-jét.
Majd Lisa+Benett burst (esetleg kiegészítve Xianlinggal.)
S kezdj pörőgni Noellel, miközben be van kapcsolva a burst és a skill.
Ezzel jó eséllyel leszeded a Mágus pajzsát, illetve jópár HP-t a többitől.Alternatíva:
Xianling helyett Kaeya, ő le tudja szedni a Mágus pajzsát. -
jonnyjoker01
veterán
Hát ízlések és pofonok, én szerettem az ilyen küldetéseket (sőt pont ez a kedvenc world questem). Soft lock nincs ebben a játékban, maximum az Abyss-ban de úgy vettem észre rajtam kívül itt nem nagyon érdekel senkit se az a része a játéknak. Itt csak egy kicsit használni kell az észt. Nézz videót róla youtube-on, hogy ha nagyon nem megy. A garantált, ingyenes hősökkel megcsinálható.
Egyébként co-op csak küldetéseknél nem elérhető a párbeszéd rendszer miatt. Nem nagyon lehet a jelen formájában kompatibilissá tenni több játékossal. De nem is szükséges, mert minden megcsinálható egyedül előbb-utóbb.szerk.: nem frissítettem
Azt tudod hogy a mage shieldek ellen mi hatásos? Konkrétan mivel van gondod a harcban?
-
wandor0930
aktív tag
Artifactokat még ha a szett nem is jó akkor is húzd, ha csak külön-külön nézed is baromi sok HP-t, ATK-ot, CRIT-et (hogy csak a fontosabbakat említsem) adnak.
Csapatot meg kezeld rugalmasabban, ne A meg B legyen hanem amire épp szükséged van.
Hydro meg Cryo ellen én pl nem hagynám ki Xianglinget (pedig nem szeretem).Ultija elég jó, ha meg elektroval kombinálod még faszább.
Illetve Traveller szele is megérhet egy próbát.
szerk.
illetve még a talenteket se hanyagold, 1-1 szint nem tűnik túl soknak, de ha eljutsz egy 6-8as szintre az már jelentős. -
csuzda
aktív tag
Miért nem tudod ezt a küldit megcsinálni?Nem frissítettem mielőtt írtam és azóta jöttek hozzászólások. Írd le a karaktereidet és segítünk. Egyébként már azzal sokat tudsz magadon erősíteni, hogy a karaktereid szintjét felhúzod, így téged kevésbé fognak sebezni és te többet sebzel rájuk. Lehet a WL-edhez képest kicsi a karaktereid szintje és azért nem vagy rá képes.
-
Shiro
senior tag
Pedig az tök jó quest. Amber akkor még a csapat része volt, pedig megvolt már Diluc is.
Egyébként jobban szeretem az ilyen logikai feladatos questeket, mintsem az ölj meg 2 bost, van 10 millió életük kapsz rá kettő másodpercet.#3339 Sordoran
Nekem 35.-re lett meg, a második pedig 25.-re
------------------------
Meglett WL 7
és egy gyönyörűség GenyónakMár csak a koronából kellene majd egy 5 csillagosat.
-
Shiro
senior tag
Boldie-ból rakd ki a teljes szettet és fasza lesz.
Favoniushoz:
HP-ATK-DEF%-GEO-CritChWhitebindhez: (és egyébhez)
HP-ATK-DEF%-GEO-DEF%/HealSubstatoknak DEF, EnergyRecharge és Crit.
LVL90 esetén ez olyan 8-10K sebzés. Q+E használatával
Favonius esetén gyakorlatilag folyamatosan fen tudod tartani, miközben van 7000-es pajzsod és ütésenként 1000-et gyógyítasz.Whitebind esetén a pajzs 11000 a gyógyítás 1500 csapásonként, viszont csak ritkábban használhatod.
-
Sordoran
addikt
Tegnap számolgattunk, nézd vissz, milliós összegek jöttek ki. Nekem se túl változatos, Fischl és Xianling héten lett meg 10-es friendship, kezdetek óta tolom velük kb., Mona és Zhongli követi őket, és egyedül Chongyun az aki friss és vállalható. Bár ő, és Xiangling is csak 60-as, tartalékolok exp könvyekkel. (Xiangling helyére Hu Tao jön, Chongyun helyére Ayaka, de ugye őket és még kettőt fel kellene húzni majd a 2 csapat miatt)
-
Shiro
senior tag
Kb ugyan az, mint a Whitebind, csak kicsit erősebb. Nekem Genyó bannerjéből meglett Noelle c6 ami +50% armort konvertál attackká. Whitebind jó lesz rá Kalkulálok, 8K-10K sebzés alap támadásokkal.
A szépséghibája az egésznek. hogy Noelle képességei nem töltik az energiát. 20 másodpercig fenn tudod tartani, meg kb halhatatlan vagy, de utána percekig kb semmi sebzése.
Lehet nem véletlen ábrázolják a bannerjén a Favonius Greatsworddal, ami energia töltést ad. -
Sordoran
addikt
Nem hátráltatnak ők, ott a lehetőség vásárolni.
Viccet félretéve, minden gacha játék ilyen. Ha maximalizálni akarod magad, akkor mélyen zsebbe kell nyúlni érte.
Zhongli óta kuporgatom a primokat és eljutottam oda, hogy Hu Tao fix-en meglesz, de Ayaka is kell, ami kb. két patch-el később jön majd ki nyáron, és rajta már izgulok meglesz-e. És ez simán 1x meglesz C0, nem C6... Fegyverre meg nem is gondolok, pedig az új polearm 20% hp-t ad, az nagyon kéne. -
Sordoran
addikt
Erre vannak a külön csomagok amik egyszerre adnak, természetesen sokkal drágábban. Ennek ez a lényege, 30 nap alatt kapod meg, ha belogolsz minden nap, de töredékébe kerül mint egybe. Ezért is éri meg minél előbb megvenni, ha tudod, hogy hosszú távon fogsz játszani, nem tudod mikor lesz szükséged erre a többletre. (csak nézd meg mennyibe kerül ennyi primo ha egybe vennéd, brutális különbség)
-
Sordoran
addikt
Én is benne lennék napi fél órában. Héten még lehet próbálkozni, minden nap 1-1-et meg lehetne nézni.
Konkrét számokban látva azért tényleg durva mennyire drágán lehet fixen szerezni karaktereket. Viszont ha belegondolunk, akik milliókat keresnek havonta, nincs családjuk, és ez a játék teszi ki a szabadidejük nagy részét, ez a hobbijuk, nekik lehet így is megéri. Akkor csak nem megy rosszul a bolt. (én mindig arra gondolok, hogy ha tizedére csökkene ára ezekben a játékokban a in-game currency-nek, akkor 100x többen vásárolnának, de ez lehet csak az ilyen szegény országokban igaz mint itt)
-
jonnyjoker01
veterán
Nenene ne költs ha nem akarsz ezt nem azért mondtam, nem lesz ettől több esélyed
Hat ezer primogem fél karakterre sem elég, ő csak szimplán mázlista. Ha nem nézzük a bónuszt, 80 ezer forint 1 db garantált 5 csillagos és 160 ezer forint 1 garantált limitált karakter.
Szerk.: viszont amúgy nem rossz a velkin, 3000 primo havonta 2000 forintért, csak nem akarom hogy azt hidd ettől több esélyed lesz.
-
jonnyjoker01
veterán
Ahogy írtam csak kétszer vette meg a velkin-t. 4000 forint, 6000 primogem.
Nagyon mákos gyerek amúgy, tavaly is úgy lett meg egy szóbeli vizsgája egy rohadt nehéz tárgyból hogy 1 tételt tanult meg a 20-ból, aztán kijelentette nekem hogy ő azt fogja kihúzni. Igaza lett, 5-öst kapott
-
Sordoran
addikt
A telefonom háttérképe tartotta bennem a lelket, hogy ne ugorjak neki ész nélkül Ganyu-nak.
Ha kiesett volna Ganyu a 2x 10x wish-ből, még így is 50% eséllyel mentem volna neki Hu Tao bannernek, csak hát utána jön Ayaka várhatóan 1.6-ban, és nekem is ő is kell. Pénzt pedig nem akarok pluszban költeni rá, bár lehet elcsábulnék.
-
Sordoran
addikt
Szöveges (tehát leírás szintjén) elég sokat tudni róla, ITT megvan a képességeinek leírása, fejlesztéseinek nyersanyag szükséglete, és hangjai is. Ha képekre rákeresel, az alapján pedig külseje is megvan. Ami miatt sokan várják, az ugye mivel kiváló waifu alapanyag, nem annyira kislányos, de nem is érett nő, őrült kisugárzása van a jó értelemben, ugye prankster lesz. És a japán szinkron hangja (én azzal játszom, legjobb) Rie Takahashi, aki többek között a Konosuba című japán anime sorozatban Megumi hangja is, aki szintén egy őrült,
deszka, dearanyos, bolond tűzmágus.
Az, hogy mennyire lesz erős jó kérdés, ugye az 5* mivolta miatt biztos nem lesz gyenge, de középszerű még lehet. Bízom benne, hogy nem így lesz, egy Klee szerű, de közelharci karaktert képzelek el. -
Sordoran
addikt
Nekem is mindegy volt, most is az lenne, ha nem 5* artifactokat gyűjtögetném többi karakteremnek már.
Más dungeon-ökben lemegy ez a szint már, de itt sajna pont rosszul jön ki mely elemű karaktereim vannak felhúzva. Ganyu jó lett volna, itt aprítanék vele, de ugye égi jelként veszem, hogy nem dobta ki. Így teljes erővel Hu Tao-ra készülök inkább.
wandor0930: Este talán, nem tudom még hogy lesz időm. Sajna dolgoznom kell kicsit, holnapra határidős dolgom van.
-
Sordoran
addikt
Pazarlásnak érezném úgy farmolni, hogy csak 4 csillagosokat szerzek belőle. Ezért lvl80-on próbálom, mert így eshet 5* is. Messze van még Hu Tao, ezért van időm kifarmolni. Cyro karakter pedig most csak Chongyun, de később lesz majd Ayaka, így megéri a cyro artifactokat is addig farmolni.
Mondjuk lehet meg kéne próbálnom besuvasztani Kaeya-t is, bár ő sincs felhúzva, de neki a fagyasztása hasznos lenne. Vagy lehet rámegyek co-op-ban Mona-val, és majd valaki más hoz egy cyro karaktert mellém. -
wierra
senior tag
Egyrészt az is segítség, ha pl. előkészíted az elemental effektet (te begyújtod én meg rámegyek árammal), vagy az anemonál lelkesen gyűjtöd a HP visszatöltő emblémákat.
Másrészt nekem nem fáj, hogy ha Te magasabb pontszámot érsz el azzal, ha tudok segíteni,akár úgy is, ha az én legmagasabb pontszámom ezzel nem változik. -
Sordoran
addikt
Lehet lesz kisebb és nagyobb méretben is. Ő fogja dobni egyik alapanyagot Xiao és Hu Tao fejlesztéséhez (amiből csak pár darab kell egy-egy ascend-hez), így nem hiszem hogy (csak) normál ellenfélként lesz jelen.
Akkor kapni fogunk egy ingyen 4* karaktert? Így lesz meg végre Xinyan...(videóban is tolta a koncertjét)
-
Sordoran
addikt
Ez teljesen csapat összetétel függő. Nekem Fischl-Zhongli-Mona-Xiangling van, itt Zhongli-val felcsapom pajzsot (healem nincs), és Fischl a main dps, tehát vele ugrálok, és lövök. Mona és Xiangling pedig rásegít, attól függően milyen elemü az ellenfél, Goba fújja a tüzet vagy a dummy tauntolja és vizeli le őket.
-
Sordoran
addikt
Az a küldetés nekem is szokatlanul nehezebb volt. Mondjuk annyi, hogy ha már újra Childe került kezembe, vele akartam megoldani, nem ment.
Utána újra nekifutottam, de már saját csapatommal és így sikerült, szokásos taktikával: először dagi, utána a nagy kalapácsos majd a vézna lövész. Mindig a kalapácsossal szenvedek jobban, mert nincs cyro csapatomba, így pajzson át kell leütnöm.
-
kill_switch
senior tag
Hát én is felhergeltem magam miatta annyira, hogy hazamegyek eldurrantom az összekuporgatott 25 wish-emet, de tuti csalódás lesz. XD
Pedig meg akartam tartani Xiao-ra, de mivel a múltkor kidobta Jean-t így az anemo most annyira nem téma. Ha kell akkor felhúzom őt, legalább heal-el is valamennyit.
Megint dob majd a számomra totál fölösleges vizes fiúból... -
Shiro
senior tag
Remélem látunk majd a többi elemmel is kockát. Üde színfolt lenne a későbbiekben, ha pl a Pyro karakter fejlesztéséhez nem csak a virágot, de egy kockát is lehetne ütni, kiegészzítve akár egy Vulcanoiddal.
Geo
Egy csomót szenvedtem vele, hogy kiüssem alóla az oszlopokat, mire rájöttem, hogy Genyó simán ki tudja lőni a tetejéről. Így már azért csak belefértem az időkeretbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest