Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Én nem láttam erről semmi biztosat, korábban már volt több más karakternek is skin-je, de ezek rajongói alkotások voltak. Viszont én is láttam valahol, hogy Jean és Barbara kap nyári ruhát, és bíztató, hogy itt a képen rajta vannak. Bizakodom.
(mondjuk a megszerzésük módja vagy ára még kérdéses lehet)
-
xeon forever
addikt
Hm. Azé ez nem feltétlen igaz. Bizonyos esetkben jó. Nekemvan olyan lvl20 ahol Crit dmg +51%.
Storm terrornal 2 utést kaptasm be a második volt death és nem volt nálam tápoldat. Ua Julcsi volt (single)mint tegnap amivel tótuk.
Sztem nagyon sokat számít a rout+team. Ha elf*s*kodjuk akkor bukó.
-
törölt tag
-
xeon forever
addikt
Egyébként meg kicsit meglepődtem, hogy ennyit Genshinezek, tényleg függőséget okoz.
Nembaj, hazajön a Story Rich The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV hétvégén...
Szóval itt az idő, hogy befejezzem a 3. részt... -
xeon forever
addikt
-
-
Sordoran
addikt
Jean-nek jó, mert minél nagyobbat csapsz vele, annál többet healel, illetve a fegyver képessége is healel. Szóval neki jó, meg esetleg physical Keqing-nek, és más, jelenlegi és jövőbeni physical dps-eknek. Na most oké, nekem megvan Jean, neki jó lenne, de nem igazán csapkodva healelek vele se. Néha előhúzom, használom az E-jét, de igazán a Q-ját eltolva healelem fel teljes csapatom. Így jónak jó lenne neki, de nem eget rengető.
-
Sordoran
addikt
Az Aquila Favonia se lenne rossz, de lássuk be: itt plusz statokért, erősebb fegyverért költenék rengeteget.
Persze ha kijön Eula és eltelik pár nap, majd lesznek buildek és tesztek mi mennyire jó neki. Addig kivárhatok. Az lenne (talán) legjobb, ha nem ő esne ki, hanem pl. egy Keqing-t elsőre, két új 5* karakter jobb mint egy.
Primo amúgy gyűlik szépen ha az ember nem költi. Tegnap futottam bele egy szokásos Dux-os Ayaka váró videóba, ahol azt pedzegette, hogy ha tényleg szeptember 28-án jönne Ayaka (forrás nincs) akkor addig f2p játékosként 44ezer, fizetősként pedig 60ezer primo gyűlne össze. Magyarán nyugodtan rá lehet menni Eula-ra. -
Sordoran
addikt
Egy prototype bow-t kaptam új boss-ból, a többi nyeh.
Holnap végre érkezik Eula, a kedvcsináló videója nagyon jó lett. Én felkérem egy táncra, vagy lehet hagyom magam vezetni.
Tegnap említettem, hogy a fegyver bannerre is lehet ráutazok, de most mégse vagyok benne biztos. Megvan a Snow-Tombed Starsilver ami nem rossz azért, szóval legfeljebb akkor megyek rá fegyverre ha elsőre kiesik Eula (73-as pity-nél pár wish alatt bejön az 50-50%-al) és elszontyolodom rajta, hogy megint a "semmiért" parkoltattam a primom.
-
Roland861010
veterán
Á 10ezer egy zsír új :)
Le írod privátban milyen géped van hátha tudok segíteni egy kis tanáccsal mit lenne érdemes fejleszteni vagy szoftveresen mit érdemes állítani.Érdemes végig nézni és hallgatni!
Van jó pár okos dolog benne ami segíthet ! -
xeon forever
addikt
Nem hinnem.
More informationType of Product: PC DownloadSKU: D02224Audio: English, Japanese
Subtitles: English, French, German, Spanish - castillan, Italian, Russian, Japanese, Traditional Chinese, Simplified Chinese
Pre orderen van a BN storeban mar.
#Sirandrish
Tales of seria uj tagja.
Es ahogy latom mar steamben is. -
Shiro
senior tag
#5925 Roland861010
Szóval azt mondodjátok szebb, ha 4K a felbontás, de mellette minden matt, semmi árnyék, tükröződős, vagy fény visszaverődés, mint fordítva?Renderelési felbontás van ott, a játék felbontása mindenképpen 1080p
A különbség csak annyi, hogy High esetén nagyobb felbontásban van kiszámítva a kép, majd az van összenyomva 1080p-re. Az eredménye annyi, hogy simábbak a karakter körvonalai, amit 10x-es nagyításnál jól látszik, de egy telefon méreteiből adódóan szerintem ez elhanyagolható. (Gyakorlatilag egy alternatív Anti-Aliasing)
A Motion Blur-t én sem igazán kedvelem... -
KaitouP
nagyúr
Sajnos ez alapján a Sony okolható érte, és bár ős Sony-s/PlayStationös vagyok, én megértem a fejlesztőket, hogy mellőzik a Sony konzolján a cross-play/cross-save-t. (Nem mintha a MiHoYo-nak ne lenne honnan előteremteni a szükséges összeget mondjuk...)
PS4-en borzalmas volt a framerate. 30 volt a plafon ami ment neki, de harcok alatt (pláne ha co-op toltuk többen) a sok effekt miatt darabosan szaggatott. Ügyesebb optimalizálással lehetett volna mondjuk stabil az a 30 is, ennyi craft azért volt még abban konzolban (pláne a Pro-m esetében), de ez már más kérdés.
Úgy emlékeztem felvettem az egyik ilyen, borzalmasan szaggatós részt, de csak ezt találtam meg: [link]
-
Sordoran
addikt
Miért nem a sony sara lenne? Pont napokban került napvilágra a cross-play-el kapcsolatos megkötések, ami biztos erre is hatással van. Valami olyan logika lehet: ha sony konzolon akarsz játszani, itt regisztrálj és költsd a pénzed. Ugye jelenleg ahol regisztrálsz, ott tudsz csak vásárolni. Sony pedig nem akar olyan játékosokat szerintem, akik máshol fognak vásárolni, így 0 hasznuk van belőlük.
Én ps4-en kezdtem, és most ps5-ön tolom, és teljesen jól fut, szép is. Lehet egy csúcs pc-n még szebb lenne, de az nem elérhető nálam.
Kontrollerrel jó az irányítás, bill+egér elsőre még fura, mobil pedig nah... alkalmi gamingre jó.
-
Sordoran
addikt
Mondanám, hogy cserélj PC-t, de mostani árak mellett inkább ne.
Amúgy nem néz ki rosszul, bár nem tudom nagy képen hogy nézne ki, de talán az én Xiaomi Mi9-esemen csúnyább. Viszont látszik rajta, és főleg hangon érződik, hogy ez telefonos minőség. Viszont ágyban fekve, kényelembe nagyon kellemes lehet tolni. Én várom még, hogy hátha lassan kijön Nintendo Switch-re is, de kezdem úgy érezni nem lesz abból semmi. -
Sordoran
addikt
-
Sordoran
addikt
Tenacity of the Millelith Set
4-Piece Set: When an Elemental Skill hits an opponent, the ATK of all nearby party members is increased by 20% and their Shield Strength is increased by 30% for 3s. This effect can be triggered one every 0.5s. This effect can still be triggered even when the character who is using the artifact set is not on the field.Igaz hogy csak 3 másodpercig növeli, de Zhongli oszlopa pulzál. Ráadásul ott van, hogy nem kell a harcmezőn lennie, tehát más karakter használata közben is érvényes. Magyarul, ha lerakja oszlopot, és az sebez (tehát közelében van ellenfél) akkor megkapod az ATK 20% növelést, és a pajzs is erősebb. Mivel 2 másodpercenként pulzál, így folyamatosan kapod. Ez alapján ez nem hogy jó Zhongli-nak, de már csalás szinten OP.
(vagy javítsatok ki ha tévedek, rosszul értettem valamit)
-
jonnyjoker01
veterán
Anemo boxer akkor üt ha elementális sebzést okozol rá. Én most a félig meddig felfegyverkezett Zhonglit bevetettem, 8 csillag jött össze, nagyon darál fizikai sebzéssel mindenkit a floor buff miatt. A két heralddal még szenvedek, ott csak 2 csillag jött össze. Chongyun + Zhongli-t próbáltam de túl nagy a cooldown az E-n és nincs idő kétszer lerakni a cryo infusehoz. Majd ha lesz időm kicserélem a csapatokat aztán nekiesek Ganyuval.
Az új eventet nagyon szívesen darálnám mert végre olyan content ami nekem való, probléma hogy pont most lett egy csomó dolgom és nincs időm játszani
Megcsinálom a minimum 5000 pontot egyenlőre aztán ha vége előtt lesz egy kis szabadidőm akkor megpróbálom a 7k pontot... 8k esélytelen F2P-ként.
-
Sordoran
addikt
Valóban, elnézést.
jonnyjoker01: Ezért is nem bánom, hogy vannak leak-ek. Még a welkin és BP pass vásárlás mellett sincs annyi wish esélyünk, hogy minden 5* meglegyen, tehát válogatni kell. Még így is előfordul, hogy bejön egy karakter aki tetszik, de nem tudjuk kitermelni kellő primogemet hozzá. Így viszont legalább rövid távon lehet tervezni.
-
-
Roland861010
veterán
Childera vagyok most rá kattanva. Neki adná szerintem nagyon!
Sirandrish
Ebben csak egy a lényeg, hogy 3 banner és mind a 3 kari elsőre ki esett az első 90 pityben! -
Urzu_7
aktív tag
Menj be a Co-Op Mode menüjébe és alul lesz a World Permissions. Azt kell Reject Join Requests-re állítani.
Utána bemész a potba és megnyitod a térképet. Jobb felső sarokban lesz a bezárás gomb mellett egy kis figura, ha arra rákattintasz megnyílik egy ablak amiben alul be tudod állítani hogy Serenitea Pot Permissions: Allow Direct Join. -
Sordoran
addikt
Úgy érted neked jobban fájt mint neki a Hu Tao Q?
Közben megnéztem újra az energy amplifier domain-t, tegnap eléggé túlvállaltam magam 7650 pontos kihívással, de ma okosabban nekimenve 5500 pont egész jól ment elsőre. Mondjuk Zhongli nélkül, és kaja adagolás nélkül nem ment volna (kaja buff és healer nem volt). Viszont megvan a kihívás.
Múltkori ilyen eventnél amúgy nem is kísérleteztem, csak a primoegemeket szedtem be akkor.
-
Sirandrish
Topikgazda
Ott se kell lennem...csak belépsz a kecóba, nyomsz egy gombot és annyi
Köthetnénk ilyen megállapodásokat. Átlag 14 óra egy craft, amit ugye 10re lehet redukálni, tehát sacc 12 óránként (az egyszerűség kedvéért naponta 2szer) kéne belépkedni egymáshoz.
Lényegében 3 butorral számolva 3 gyorsításonként nyerünk egy 4. három darabos szettet...
Megérős -
xeon forever
addikt
Azèrt na. Nezegettem rola videokat, éés na. Hu Tao helyett inkább lenne ô.
Meg kellene a Magical girlteambe...
Elvilegv
Lisa+Barbara ruingárderek ellen.
Lisa+Yang a robbantgatós effect miatt.
Lisa+Yang+Suqrose a swirlel ut.
Illetve ha mind a 4-en egyutt vannak akkor Lisahoz van az a 3* könyv ami R5 nel 48%+attackot a következô karakternek.
...Inkább csinálok majd egy videjót. -
Shiro
senior tag
-
Shiro
senior tag
De csak fura módon a japán hangja ilyen szteroidos, az angol pl tökre okés.
S ha már hangoknál tartunk, hallgassátok meg Paimon hangját kínaiul. Basszus, tökre elviselhető, mondhatni már már kellemes.
Az a C2-es Dilucbizony egyenlő Euléval
Yanfeinek nagyon kell az a C1. Nagyon a charged attackokra épül, és sebez is rendesen, de staminát nagyon gyorsan égeti még ha előtte fel is töltöd a pecséteket. Ezenkívül viszonylag hosszú az animációs ideje és hát Yanfei sem éppen tankos. -
Sordoran
addikt
Kiryu Kazuha várhatóan egy 1.6-ban érkező anemo sword karakter. Mellette még Ayaka-t is erősen tolják most, mivel mindketten Inazuma régióhoz kötődnek, de utóbbit én fenntartásokkal kezelném (Ayaka már nagyon régóta benn van bétában, semmi nem utal rá, hogy elérhetővé válik éles szervereken is, várjuk ki hivatalos bejelentést). -
Sordoran
addikt
Mi a meglepő a többi 4*-os miatt? Eddig is három volt, és ezek azonos szintű kiemeléssel rendelkeztek. Az a stremes kiírás se arra vonatkozott, hogy majd Yanfei szuper kiemelt lesz.
A heti bossokat fix egyszer ütöd hetente, míg a sima bossok és domainek amennyiszer belefér, figyelembe véve mikor melyik kell neked. Értem én a mihoyo a kisujját nyújtotta és már rántod a karját, de ne kezdjünk bele ebbe a körbe. -
Sordoran
addikt
Ez végleges, mostantól így lesz. Logikus is, hiszen ahogy jönnek be az újabb területek, jönnek majd be az új heti bossok is. (úgy néz ki zónánként 2-2 lesz) Ha pedig mindet le akarjuk ütni, márpedig leakarjuk, akkor azért mégis csak csökkenteni kell a primogemet értük. Lehet idővel választani kell majd, mert amikor már mind a 7 zóna jelen lesz, összesen 14 heti bossal (ha ennyi lesz) az már sok egyszerre. De ez maradjon a jövő kérdése.
-
Sordoran
addikt
Az első három weekly boss 60 helyett 30 resinbe kerül majd, a negyedik már 60. Tehát eddig 3x 60 resin volt, tehát 180 összesen 3 boss, szerdától már (3x 30) + 60, tehát 150 resin lesz 4 boss.
Napi limit növeléssel sokra nem megyünk, ha a resin visszatöltés nem gyorsul. Bár örülnék ha limit 180 lenne, akkor nem buknék a napi 1 belépéssel se. -
Sirandrish
Topikgazda
Én sosem foglalkozom azzal hogy férfi vagy női az adott karakter.
Ha ezt a játékot vesszük alapúl, akkor nekem a konkrét karakter (hogy női, vagy férfi az tökmindegy) harcstílusa számít, hogy milyen vele játszani. Pont nem érdekel hogy "emberileg" milyen. Tartaglia legyünk őszinték, egy tajparaszt, de a a játék vele az egyik legélvezetesebb...
Persze számomra...aztán kinek mi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged