Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Hát nem semmi, nekem Eulából nem sikerült eddig ennyit kihozni nem hogy Beidouból
, mondjuk én csak elektro sub dpsnek használom. Van hová fejlődni mondjuk nálam jó fegyver sose lesz rajta, egy alap Prototypeot tudtam csak neki adni, na meg én elektro supportnak használom...
De az artikkal még nekiállhatok kínlódni, lehet húzni kéne YunJinre.( A fenébe meginnt egy ok a wishelésre)
Kipróbálom ma úgy hogy átrakom Eula artijait meg fegyverét, egy R3 Ezüstcsillagom van neki, csak a buli kedvéért hogy mit hoz. -
xeon forever
addikt
Kazuha...Benne van a caapatban.
Elkanyarodtatok a tematol. EM alapbol buffol reakciot. Le van irva swirl dmg %+
Sorrend az mas kerdes. Xiao is ha van alatta mas elwmental amikor effektel akkor az EM szabalyok ervenyesek.
Pl kidobod a macit, elso utes utan pyro erosebb lesz. Ekkor sub xiao.Kokomi viszont rasegit. Sorrend:
Pl Xiangling maci onfield+BennetQ+Kokomi(barmi 1 mp onfield sarkanykonyvvel)+Xiao ez Bennet ult utan max 10 mp.
Xiangling Maci+Kokomi vapel rendesen, ebbe belemaszol Xiaoval swirl dmg akkor Kazu forditottja lesz sok dmg onfields.
Ha nem hisztek nekem probaljatok ki.
En ezt Sayuval csinaltam proba erejeig. -
xeon forever
addikt
Most nagyon ramentem az altalanosra a legtobb karinal(amit mixelek idonkent)
Flat Hp+Flat atk+EM+elemental+crit rate/crit dmg
Lassan van 100 db lvl 20 arti.
Sub statokon mulik hogy jon ki.
Lehetloge a 100%crit rate/200% crit dmg a cel. De meg sok van hatra.
A legjobb szettem most 104% crit rate 151% crit dmg. (Weapon is benne van)Mult hetvegen jott ossze. Abyssban elaludtam controllerrel a kezemben (@24 oras chasm utan) -
fpatrik17
senior tag
Én is úgy döntöttem 3 BP és 3 Welkin után, hogy befejeztem, csak Welkint vagyok hajlandó venni innentől...
Engem amúgy az idegesít legjobban ebben a játékban, hogy én nem szeretek naponta 15-20 perceket játszani.
Mire belejövök végzek a napi teendőkkel.
Ha lenne valami jó mechanika, hogy pl. napi belogolással el tudom tenni a resint és mondjuk vasárnaponként beletenni 4-5 órát a játékba, amikor végre van egy kis "énidőm", na azt imádnám.Nyílván értem én, hogy nekik a monotonitás és a gatcha system miatt éri meg ez az egész buli, mert ha f2p-be könnyű lenne, akkor senki nem költene rá, de akkor is...
Más: Sucroset imádom, és viszonylag pikk pakk lett neki viridescent EM set. Most, hogy meg lett Venti, hát 1 heti farmolás alatt nem esett még EM főstatos artifact. Ez a domain ennyire szopós? Pedig szetnék még Jeanre is egy szettet Sunfire csapathoz
-
xeon forever
addikt
Rolam aztan nem huznak le semmit.
Felelosseg teljesen baszom el a videojatekra szant eves allami tamogatast!
Inkabb azt veszem eszre, hogy eves szinten mas jatekra nem koltottem belole.
Kb megvan a steam archivum(150+cim) az ingyen behuzhato epic játékok(100 körül járok), origin+ubisoft archivum 20
Egyeb mmo 5...
Psplus eves. Ott is van par jo cim.
Es most csak ezzel tolom egy ideje. -
xeon forever
addikt
Egyik leg igényesebb game. Van sok szarom, de ez 10/9,5 pontot kap nálam.
Első nap óta jáccom. Költöttem rá(támogatom a dev.-eket)
Privatban kuldok egy indie game linket(fos) copyztak rendszert es azt hiszik h milliokat fognak keresni...
Utolso sorban megkerdezem ki jaccik 4k60HDR-ben? És kinek mi a véleménye?
@ps5 nem jaccik mas. Nekem is van es igazan mas. 2080Ti pont kihajcsa minden maxon. 3070+ vga hasonlo. -
xeon forever
addikt
Kiràly! Jôvôhétre cssk fent lesz lvl 90 en. Most jön egy adag Dandelion seed gyûjtés. Meg könyvecske.
Az uj terület szerintem is jól sikerült. Így hétvégén kb 60% meglett.
...Egy pillanatra bevillantak az uj pixelek
Kicsit még mindig kevésnek érzem a lvl 93-as ellenfeleket. Lvl 95 minimum kène kicsit jobb drop rattel.
Új weekly bossnak egész jo fizikàja/dinamikája van de a AR 55 után minimum lvl95 re tenném inkább feljebb, LvL 100 és lenne benne kihivas. -
nonsen5e
veterán
Lehet, hogy csak minden szerencsésen jött ki, de a 6* nevetve lett meg első próbára a teljes floor 12-n. És rendre ilyen 10-15 másodpercekkel csúsztam le az utolsó csillagokról.
A karakterem meg a felszereléseik tipik elég jók, csak játszani nem tudok. Aztán így igyekszem megoldani mindent nyers erőből. -
Shiro
senior tag
Én túlgondoltam az egészet.
Mondom csak ezért sem használok eventes karaktert... de be kellett látnom, hogy az A csapatba egy Venti erősen ajánlott, a B csapat meg legyen Freeze.Nekem most így lett meg:
A: Kokomi, Venti, Fischl, Beodou
B: Ayaka, Yun Jin, Xingqiu, Zhongli
A 12-2 azért okozott egy vicces helyzetet.
A Hydro és az Electro Heroldot előbb sikerült leütnöm, mint a Pyrot, pedig neki a leggyengébb a pajzsa. Xingqiu energiája 90%-on, a Skill CD 16s. Mondom a fene egye meg ez nem lesz meg. Végül 7:01-nél Yun Jin Skillje ütötte le a pajzsát. -
nonsen5e
veterán
Yoimiya 7-8-as talentek, 2.3k atk, 45/130 crit, meg r2 rust. Jónak jó, de itt még nem sikerült vele sem boldogulnom, mert auto-targetol mindig a közeli cuccokra, és vele sem tudom időben lelőni a távoli rohadékokat.
Arra tudok gondolni, hogy a múltkori abyss buff ennyit segített. A mostani meg kb. hasztalan, mert ha annyi ideig hagyom őket élve amennyi idő után adna sebzést, addigra rég meghal a torony.
-
nonsen5e
veterán
Különösen a treasure hunter-es résszel van bajom.
A hilichurl-ös részt nagy nehezen kioptimalizáltam, hogy 90% hp marad, de a chamber 2-ben így is az ellenségek felénél tartok mire 60% alá ütik a tornyot.
Egyszerre 10 helyen sem tudok lenni, meg staminám sincs elég ahhoz, hogy végig futkossak közöttük. De még rangeddel sem tudok mit kezdeni, mert akkor is 10 irányból támadnak...Pedig szerintem nincsen most új felhozatal abyssban, eddig nem okozott ekkora problémát ez a chamber, nem tudom most mi van...
Most pl. chamber 1 93%-ig is eljut Raiden-Xiangling-Xingqiu-Sucrose komppal, de a másodikra kifújok...
-
Sordoran
Topikgazda
Nekem is ez a terv. Messze nem tökéletes, de Venti mostani artifactjait elfogadom már így ahogy van, így mehet majd a Yelan pre-farmolás. Mivel egy Xingqiu 2.0, így ő rá fogom pakolni majd artifactokat.
(Mindig kinézek egy azonos elemű és szerepű nem használt karaktert akire rápakolok előre, hogy átlássam, majd ha jön új karakter akkor lecsupaszítom
. Venti-nek Sucrose volt a próba babája, de mivel utóbbi most már C6, megérdemel egy saját készletet.)
-
Sordoran
Topikgazda
Ha Yelan jónak bizonyul majd leakek alapján, akkor nekem skip Ayato. Egy hydro support nem ártana, és lehetőleg tetszedjen is. Így is lehet költeni, most Venti, 2.7-ben Yelan esetleg, majd 2.8-ban Kazuha. (legjobb lenne csak Kazuha-t kivárni és Venti skip, de az összes archon-t meg akarom szerezni)
-
fpatrik17
senior tag
Az biztos h minimum 1 óra, de akkor is k*rva jó, annak aki híjján van...
Én pl. sose szedtem fel őket x) Meg voltam győződve, hogy Inazumai Expedition-ből simán lehet farmolni, mint a Crystal Chunk-ot.Azokat se szedem, csak a kiküldött karakterekkel, aztán most jött a pofon, hogy nincs ilyen expedition.
-
xeon forever
addikt
-
vakablak93
őstag
A fenébe akkor ezek szerint eddig rosszul csináltam?????? az hittem ha tűz elemű az ellen akkor azt mindenáron Hu Taoval kell leütni
, ha meg elektro akkor Beiduval, azért kellett Raiden is mert több árammal gondoltam majd lemerítem az ellen aksiját
Gondoltam ha Pikachu is elbánt Raichuval akkor nekem is meni fog
Hát ezek szerint tévúton jártam eddig#10490 jonnyjoker01: azért ez érdekes bár én sem rajongok az ötletért hogy bármit is akárcsak marginálisan lenerfeljenek, azt hiszem értem miért teszik, szerintem csak aki folyamatosan játtszik azaz akit beszippant a játék, az jut csak el oda hogy minden bosst is agyonvág egy idő után simán.... Több ismerősöm is van akikkel együtt játtszottunk jó ideig és mindnek gondjai voltak a bossokkal és máig is vannak gondjaik velük.
Egy ideje már nekem is túl könnyű a világban, de korábban mikor megérkeztem Inazumába akkor konkrétan azért hagytam félbe a területet mert a szamurályok mindenütt kicsináltak
, szóval megértem mindkét oldalt.
-
xeon forever
addikt
Szerintem lassan szintet kéne emelni az open world ellenfeleken. Egyedul az abyss lvl 12 maradt kihivas.
AR 55 felett csak lvl 95 ellenfeleket tennek ki. Mar Azdaha is vicc kategoria igy. Szoval mindenkepp kene optimalizacio ami miatt az ember szeret jaccani. Sokan abbahagytak mar. Akik meg aktivan jaccanak azok meg abyss dps check fuggog leginkabb(60+%)...
Tobb storyr tobb side quest tobb daily tobb boss fight. (pl dailykbol legyen 10 de az csak 5 primot ad, maris plusz 10 primo naponta viszont tobb jatekelmeny, mondjuk azt se elleneznem ha naponta 100+20 primo jonne ki, foleg hogy ilyen sok karakter van mar.) -
xeon forever
addikt
Remenyeim szerint Ayaka is felkuszik majd c1 re legalabb. De a leginkabb egy Shenhe ota tarto luck szeria folytatasnak orulnek. Mind 30. egy 5* kari atlag.
Suoval kell Ayato, Venti, Ayaka.szép sorban. Ventit ki akarom probalni Kazuhaval Raiden meg Kokomi mellé betéve.
Kazuha osszehuz, Raiden E, Venti osszehuz, Kokomi bedobja a meduzat, Kazuha megint osszehuz, Raiden Q, oszt mehet a buli kicsit nitrosan a dupla anemo buff miatt. Sucrose annyira nem nagy buli, jo vele is de Ventie kicsit jobb... -
xeon forever
addikt
12-1 nalam 55 mp legjobb volt.
B csapatom ultrafos.
Rotara megyek, es ezzel a geo fossal (nincs Zoknim)beopattak rendesen. Volt mar 36 csillag vagy legalabb 35...
Most 33 a hianyzo karakter miatt. Legaszarabb ellenfel ez a repulo geo gci. Meg a mage karakterek sem lockoljak be repules kozben. Kiegtem tole. -
Shiro
senior tag
Hátha ad pár ötletet: Abyss 12-1
Megint a "Random Bulshit Go" taktikát alkalmaztam.
(Harmadik nekifutásra sikerült.)A csapat:
Kokomi - Fischl - Miko - Beidou
Itt Mko tulajdonképpen Benettet szabadítja fel, illetve jobban is szétoszthattam volna az artifactokat az electro karakterek között.
B csapat:
Ganyu - Benett - Xianling - ZhongliMegj:
Megpróbáltam Melt Ganyu helyett Raiden National csapattal is, de az valahogy nem jött össze.
Míg Ganyura ráugrottak a Vishapok, addig Eivel kergethettem őket a pálya egyik széléről a másikra. -
xeon forever
addikt
Jo de te a pixel editionnel jaccol...
-
slimG
tag
Mindig sok van de sosem elég. Anno ugye 1000 volt az inventory limit artikra, pár patchel ezelőtt emelték 1500re. Anno mindig 950+ darab volt, most 1400+ van konstans, egyszer tudtam 1300 alá levinni. Wanderetdből van vagy 300db, mind narancs5*, gladiators is 180 felett van, Pale flame 100+, milelith 80+. 2500as limitnek örülnék, vagy egy teljes artifact statroll system revampnak.
-
Shiro
senior tag
Nem nagyon van ott Vape. Xingqiu inkább a gatling gun feelinget erősíti.
Meg hát nem rég jöttem rá hogy melt Ganyu esetében rosszúl használom Xianling burstjét
Rendesen az rakna pyro aurát az ellenfélre, hogy Ganyu charget lövése duplán melteljen.
Nálam valahogy nem így történik.
Ganyu burstje rakja rájuk a cryo aurát és a pyronado triggereli a melt reakciót.
De végül is egész nagy területen sebet 30K-t másodpercenként.
Szóval ja Ganyut akár helyettesíteni is lehetne Dionával, vagy Rosariával. -
Shiro
senior tag
Ott szívtam egy teljes napot.
Emlékeztem rá, hogy Kokomi mellé beraktam Beidout, Fishlt és Mikót, de a másik felét meg valahogy még sem sikerült Yoimiyával megoldani.
De aztán kiderült, hogy azt a Ganyu csapattal csináltam, de jó lehet oda a National Team is. A lényeg, hogy Aoe izék kellenek. -
xeon forever
addikt
Aayato a legnagyobb paraszt. Szét slappel mindenkit. Must have...
Raadasul miota kijott a jatek azota kell egy dps/sub dps/support egyszerre water cleaner.
99% hogy Ayakaval Raidennel Kokomival uj Inazuma national team lesz.Ja es csunyan jo hydro artik estek mostanában.
Hydro main+ crit rate+crit dmg+elemental mastery...gladiator...
Hozzá galadiator crit rate main+crit dmg+er+em
Igye igy 2 pieces atk +
Meg 2 pieces hydro set flat crit rate+crit dmg meg van random 1 energy recharge def+atk+crit rate+crit dmg -
Shiro
senior tag
Ei Skillje az működik vele, sőt működik az mindennel is, de szerintem te Ei Burstjére gondolktál nem? Mert azzal már nem működik együtt Beidou Burstje.
Ei:
"While Musou Isshin is active the Raiden Shougun's Normal, Charged and Pluging Attack DMG will bi considered Elemental Burst DMG"
A Normal Attack akció szempontjából még mindig Normal Attack, de sebzés szempontjából már Elemental Burstnek számít:Éppen ezért:
Xingqiu Burstje működik vele:
"Your active character's Normal Attacks will trigger..."
Viszont Beidou:
"When Normal and Charged Attacks hits..."
vagy Electro Traveller
"When your acive character's Normal and Charged Attacks hit opponents..."
már sajnos nem.
S most morzsolj el egy könnycseppet tudván, hogy Eire rárakhatsz akár 250% DMG bónuszt is...
Yuinjin:
"When Normal Attack DMG is dealt to opponents, Bonus DMG will be dealt based on Yun Jin's current DEF."
Ha működne, iszonyat OP lenne. -
xeon forever
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- P14s Gen2a 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 5850U 16GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv gar
- P15s Gen2i 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest