Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Vettem egy Genius 5.1 6000-est. Az normális ennél, hogy állandóan pukkan egyet, lejátszás előtt? Youtube videók, vagy bármilyen más weboldal megnyitásánál is pukkan.
Az 5000-es 12 éven át nem csinált ilyet...
Illetve az is furcsa, hogy a bemeneteknél többet fel kellett cserélnem, hogy a helyére kerüljenek. Például jobb hátsót a jobb elsővel. -
törölt tag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy a mélyláda folyamatosan, hangosan búg? Nincs rákötve egy hangfal se, és a bemenet se. Semmi. Csak a konnektorba dugom be, megnyomom a bekapcsoló gombot, főpotméter feltekeredik, és elkezd nagyon hangosan búgni. Másik konnektorban, másik szobában is búg. Ha a főpotmétert teljesen letekerem, akkor elhallgat.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy ősrégi 5000-em ( a fadobozos, semmi LCD meg ilyesmi...)
A probléma az, hogy elkezdett rettentően zúgni, mintha zárlatos lenneSemmi más hang nem jön ki belőle. Lehúztam a bemenetet, meg az összes hangfalat, így is hangosan zúg, már akkor is, ha csak kicsit fordítom el a hangerőt.
Előzmények: véletlen bekapcsolva hagytam 2 órát, a géppel együtt, mire hazaértem, a folyósón hallottam a zúgást.
Mi mehetett tönkre benne? Mennyi lehet a javítás? Egyáltalán érdemes ezeket még javíttatni?Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest