Új hozzászólás Aktív témák
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Van itt olyan, akinek kisujjában van ennek a változatnak a működése, felépítése stb.
Van nálam egy hibás, a trafója halott, segítség kellene megállapítani a többi összetevőt...
Fontos lenne.Köszönöm előre is!
Jöhet ide is vagy privátba is a segítség.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
válasz PH-User #5476 üzenetére
KYE SYSTEMS CORP.
Model No.: SW-5.1 HOME THEATERAhogy írtam is, a trafója az döglött, valahogy úgy szeretném megoldani, hogy az egész megmozdulás ne kerüljön többe 5 ezer forintnál. Jó lenne letesztelni a két végfokpanelt és az előerősítőt is valahogy.
[ Szerkesztve ]
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
válasz golyani #5478 üzenetére
2012.07.23-án ezt a választ kaptam a Genius-tól:
Transzformátort még tudunk rendelni, az ára bruttó 6350-Ft.
A trafó javításával mi nem foglalkozunk.
A potmétert és a kapcsolót sajnos már nem tudjuk beszerezni.Csak maga a trafó legalább 7850-8350Ft lett volna postázással.
Aztán még a panelek is ott vannak.''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
válasz golyani #5480 üzenetére
Az a baj, hogy annyit szerintem nem ér, nem is az a csoda-hangzású szerkezet.
Nem az enyém egyébként, csak javítani hoztam el.
Mondtam a tulajnak, hogy a trafó tuti rossz, bontsam-e szét?!
Azt mondta bontsam nyugodtan.
Megírtam neki mi a szitu, erre jött a válasz, hogy neki nincs annyi pénze stb.
Vigyem vissza majd a bátyója megnézi.''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
Ezek mind ilyen kulák, sosem vennék ilyen szettet. Alul méretezett trafó, gyenge minőségű kukába való alkatrészek. Változó, hogy melyik meddig megy, de egy idő után bedöglik, nagyon kevés kivétel van... Ami nálam volt, abban a trafó és két végfok IC halt meg, de már előtte is volt benne cserélve.
Fél óra alatt komolyabb, stabilabb áramkört hoz össze egy hozzáértő.''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
Nem tudok jobbat mutatni.
Csak annyit tudok hozzátenni, hogy nálam egy 9 éves LG 5.1 házimozi teszi a dolgát, igaz én készítettem hozzá egy érzékenyebb mélynyomót, de nagyon jól elvagyok vele.
Mondjuk ez 47.990Ft volt akkor.''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest