- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Netfone
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Becenick
tag
Sziasztok!
Én még nem tudom, hogy potméter gondom van e, de elég valószínű.
Magát a hangerő állítást szinte soha nem használtam. Egy állásban volt mindig és a forrás (-ok) hangerejét állítgattam. Tökéletesen tette a dolgát 10+ évig, de most egyik napról a másikra megadta magát.
Csak a közép és a mélyláda szól. A többi hangszóró elhallgatott. Próbálgattam állítgatni a hangerőszabályozót, hátha csak abban az egy állásban szórakozik, amiben használtam is, de nem segített.
A kérdésem csak annyi lenne, hogy abban az esetben ha poti lenne, akkor létezik olyan hazánkban is beszerezhető potméter, ami alkalmas a gyári kiváltására? Olvastam (és egy videóban is láttam), hogy aliról rendelhető kompatibilis motoros is, de volt, ahol a conradból vásárolt kütymüttyről írtak.
Esetleg létezhet olyan nem motoros, hanem manuális potméter, ami esetleg jó lehet ?
Tudom, hogy van olyan megoldás, ami direktbe köti a dolgokat és olyan mintha max hangerőn menne a cucc, de azt a megoldást hanyagolnám. Ha adott hangerőre lehetne "kalibrálni" az még más helyzet lenne.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS STRIX GAMING OC EDITION / GTX 1080 TI 11G
- MacBook Pro 14 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD , Midnight, magyar, bontatlan, új
- Garanciával és Biztosítással eladó DJI Mini 3
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 novemberig garis kézi konzol handheld PC mint az új!!!
- Eladó Lenovo Yoga 9 Pro (2024) bontatlan gyári csomagolásban