- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
CuKoR
senior tag
Ügyes apád van nem mondom, na de én sem panaszkodhatok, októberben egy 2200+ volt ujságpapirba becsomagolva az asztalomon, anyám takaritott és kidobta!
De kurvanagy mázlim volt mert megtaláltam a kukában... aztán mondtam neki hogy mit dobott ki meg kb mennyit ér nah azóta nem takarit nálam, mondjuk azért nem ártana.... :D
serialom nincs de ezt el kellett mondanom! -
feroo
csendes tag
cool :)
vajon ebből mi lesz... -
feroo
csendes tag
Drága PH!s szeretteim! :)
Apám kidobta a kukába a genius webkamerájához kapott telepítőCD papírtokját (???mié azt nemtom???) amin persze rajta volt a serial a progikhoz.
Bravó fater :) Szívből gratulálunk mindannyian. Bravó.
Namost még a pontos típust se tudja az öreg kimolyolni, a lényeg, hogy a cam pontosan így néz ki:
[L]http://www.geniusnet.com.tw/product/camera/videocamweb.htm[/L]
ha valamely kóbor topikolvasónak véletlenül ilyenje van, 'kölcsön'adná a serialt?
naaaaaaaaaa léécciiléécciléécciiiiii!!!!
tudom... engem is sokkol. no comment. :)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest