- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Jagresz
csendes tag
válasz
TrollBalint #160 üzenetére
Sokkal jobb szerintem. Van ereje a mély hangoknak. Nincs doboz hangja, hanem jóval egészségesebb. Azt a < 1000 Ft-ot, és azt a 1 órát mindenképpen megéri. Én semmi mást nem csináltam vele, nem szelelt, nem sustorgott, csak beleragasztottam a szivacsot, és
Melegedést nem néztem, dehát hátul adja le a hőt, oda meg nem raktam semmit, majd este megnézem mennyire meleg, bár eddig sem néztem, nem tudok mihez viszonyítani.
[Szerkesztve] -
Jagresz
csendes tag
Na, kozben megkerdeztem hozzaertot, es azt mondta, hogy a kapcsolo ele kell bekotni egy 630 V / 100 nF -os stiroflex kondenzatort. Namost ez nekem kinai, de van egy ismerosom, aki bele tudja rakni, aztan majd megirom, hogy milyen?
Masnal nem csinalja? A masik forumban mintha azt olvastam volna..
Amugy vettem hangfalszivacsot, azt beleraktam, tenyleg jobbak a melyek, gyantazninem kellett, mert gyarilag jol meg volt csinalva.
[Szerkesztve] -
Jagresz
csendes tag
Nekem olyan bajom van ezzel a cuccal (szerintem nem csak nekem), hogy pattan egy rohadt nagyot az osszes hangszoro, hogyha bekapcsol valamilyen fogyaszto a lakasban (pl. a kazan).
Gondolom, kisporoltak valamilyen vedelmet az erositobol, azert szed ossze ilyen zajokat.
Ezzel nem tudott valaki valamit kezdeni?
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Filmvilág
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Béta iOS-t használók topikja
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Apple MacBook
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest