Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
Aktív témák
-
quinlan
tag
Már többször is elmondtuk, de elmondom még egyszer: NEM lehet tönkretenni. Nem nyúlsz az elektronikához, a trafóhoz, és a kábelekhez. Egyedül a csatlakozókat szigeteled le műgyantával, és szivaccsal meg vattával betömöd az összes rést, ami szuszogást okozhat. Én ennek tetejében még számos más dolgot is csináltam (lásd fentebb), de ezekkel sem lehet elrontani semmit.
Kép? Minek? Majd ha szétszeded, rájössz hogy mennyire egyértelmű bennt minden
-
krila
tag
Bocsássatok meg a késedelemért!
Amint látszik is távol voltam. Kedves szüleim körüli problémák vidékre szólítottak.
Talán rohanó életünk teszi, de sajnos egyre kevesebb türelemmel fordulunk a többiek felé!
Nem állt szándékomban senkiben hiú reményeket kelteni. Csupán fizikai hollétem, akadályozott meg egy komolyabb szösszenet megírásában!
MOST !!!! 20040315- én megígérem nektek, hogy kaptok képeket a hét közepére!
( ez nekem a szerdai nap) plusz még egy részletes vázlatot is, hosszabb lélegzetvételben.
Remélem átmenetileg csillapítottam a tudás iránti ÉGETŐ vágyatokat.
UI: eladdig is köszönöm az érdeklődéseteket.
Maradok tisztelettel:MK
ADDÍG IS HA TUDTOK SEGÍTENI:http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=45610
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gitáros topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- Linux kezdőknek
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest