Hirdetés
Aktív témák
-
aliaslaci
csendes tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Márka nem márka, mindegy, a lényeg az, sokkal szebben szól mint a gyári
, legalábbis az én szobámban, az én dobozomban.
A régivel akkor volt élvezhető a rendszer, ha egy szobával arrébb voltam, mert silány mennyiségű és minőségű mélyet adott
, inkább csak rezonált és zörgött közelről
, mint dübörgött. Sztereo bemenetről nem is mertem álmodni, mert akkor még kevesebb jött onnan lentről, habár a kicsik ordítottak. Most, mivel csak laptopról használom (nincs bass redirect, meg plussz bass, se EQ se semmi), szintén csak sztereót kap, de úgy szól, hogy a cd-k jóformán körbetáncolják az asztalom. 
Aktív témák
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- R5 5600X/32GB DDR4/6700 XT 12GB/1TB M2 P4+2TB M2 P3 SSD/Ss GX 750W/G213/Razer DA3+pad/FHD 170Hz 24"
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, legalábbis az én szobámban, az én dobozomban.
, inkább csak rezonált és zörgött közelről
, mint dübörgött. Sztereo bemenetről nem is mertem álmodni, mert akkor még kevesebb jött onnan lentről, habár a kicsik ordítottak. Most, mivel csak laptopról használom (nincs bass redirect, meg plussz bass, se EQ se semmi), szintén csak sztereót kap, de úgy szól, hogy a cd-k jóformán körbetáncolják az asztalom.