- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
aliaslaci
csendes tag
válasz
aliaslaci #823 üzenetére
Azoknak akiknek a potméter a hibás a Genius 3600-ban, és nincs kedvük Pestre menni, vagy végigkutatni 1001 zug elektronikai boltot
:
Lehet online rendelni, mármint e-mail-ben kérdeztem hogy vállalnak-e szállítást, és a válasz az volt, hogy utánvétellel, futárral 1620Ft-ért (kicsit sok). Maga a potméter 3120Ft.
office@genius.hu a cím. -
redraven85
tag
válasz
aliaslaci #722 üzenetére
Sztem nagy kárt nemtehetsz benne..énis már sokféle hangfalat rátettem külömböző 5.1 mélynyomó részeire..és sosem történt semmi...max ha túl erős hangfalakat tettem rá nem adott akkora méllyet..de ennyi. Legalábbis itthon van 3 darab külömbőző 5.1 ..és már régóta vegyes hangfalakkal használom őket minden probléma nélkül.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest