- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
r-chee
őstag
Hy. Rég nem figyeltem komolyabban ezt a PhysX dolgot, és lenne pár kérdésem. Felraktam NVIDIA oldaláról a 177.83-as drivert, ami ugyebár tartalmazza a PhysX drivert is, felraktam az UT3_PhysXModPack-et is. Kérdések
:
1, Be kell kapcsolni valahol külön a PhysX-et a használathoz, vagy felteleülés után nem kell babrálni vele, megy magától?
2, Szép és jó, hogy vannak rombolható pályák UT3 (multi)-ban, de mi a nevük, milyen játékmódra vannak kihegyezve (DM, TDM, CTF stb.), mert én nem találkoztam egy újjal sem a PhysXModPack feltelepítésem és a legújabb UT3 patch feltelepítése után. Lehet, hogy túlságosan vak vagyok, de nézzétek el, és megértően válaszoljatok
. THX.
-
r-chee
őstag
Tudod mit utálok legjobban az ilyen csomagolt fájlokban... hogy nem képesek vmi közismert formátumba tömöríteni. Jó hogy nem .lk, .gr stb "hülye" formátumba csomagolják be
(ez nem a te hibád, félre ne érts). Két tömörítő progim egyike sem tud mit kezdeni vele. Lekaparok egy WinRAR-t, de ha az sem tud vele mit kezdeni, komolyan mondom hogy....
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) AX6000 router
- Őskoczka
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autóhifi
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest