- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
monosz
őstag
válasz
megint én #2640 üzenetére
Én már kipróbáltam sok mindent,a GT220-tól a 9800Gtx-ig,de sajnos beigazolódott,hogy min.egy 256 bit-es kártya ami tökéletes a fizikai számításhoz.
Nyilván nemtudom hogy mi a Fő kártya,de nálam egy 5970-nél,a 9800Gtx,csodákra képes ,ha Physx-es game-val játszom.
(Brutális),nyilván ez az én véleményem. -
GAbre
veterán
válasz
megint én #2640 üzenetére
Köszi!
1enlőre vettem 1 8600gts-t!
Holnap elvileg megjön,és le tudom tesztelni mit tud utánna tudom eldönteni,h érdemes-e beruházni ilyenre!
Mert ez a kari olcsó,és oda adom unokatesómnak,legalább tud játszani játékokkal ezzel a karival...
Nem vagyok meggyőzödve annyira a fizika szükségességéről,kevés játék van ilyen -
XoZ
aktív tag
válasz
megint én #2304 üzenetére
A társkártya csak olyan játékoknál segít, amelyek támogatják a GPU PhysX-et: hivatalos list (a lista egy ideje nem frissült, azóta a Metro 2033 és Mafia II jött ki). Ezen kívül sok olyan játék van, ami használja a PhysX API-t ([link]), viszont ezek csak a CPU-n futtatják a fizikai effektek számítását, tehát itt nem segít semmit egy plusz kártya. A játékok nagy része pedig egyéb fizikai motort használ (pl. Havok), amelyek jelenleg kizárólag CPU-n futnak. Ezek közé tartozik az általad említett Counter Strike és Bad Company 2, tehát ezeknél sem érne semmit egy társkártya.
A társkártya kiválasztása nehéz dolog, mert eléggé eltér a játékok számításigénye, a physxinfo.com oldalon szoktak lenni tesztek. Ha viszonylag olcsón kell átlagos teljesítményű kártya, akkor a 8600 GT általában megfelel, valamivel drágább árkategóriában a GT220/GT240 ajánlható az alacsony fogyasztása miatt, kompromisszummentes megoldásként pedig akár GTX480 is szóba jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest