- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
ricsi99 #2325 üzenetére
CPU cloth és GPU particle ide vagy oda, HD5770 + 8600GT párossal így megy nálam az obszervatóriumban:
2010-09-16 12:16:57 - mafia2
Frames: 8601 - Time: 139763ms - Avg: 61.540 - Min: 48 - Max: 289
Grafikai beállítások
Ugyanezen a beállításon az ATi-t egyedül hagyva 17 környékére esett be az átlag fps -
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Taifa Díaz #2285 üzenetére
Siker. 197.45 WHQL + legújabb PhysX(Mafia II) + PhysX mod 1.03 a nyerő kombináció. Érdekes: régi driver új Physx szoftverrel
[link]
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
pengegyerek #2284 üzenetére
Köszönöm. Az a baj, hogy 64 bites Windows 7-en a legújabb PhysX szoftverrel és driverrel nem jelenik meg az NVidia vezérlőpultban a PhysX opció. Én is úgy gondolom, hogy régebbi meghajtóval és PhysX-szal kell megpróbálni
-
Taifa Díaz
őstag
A Fluidmark szerint is CPU-n számolja a PhysX-ot
Mindent úgy csináltam, ahogy le van írva. Régebbi driverekkel működhet esetleg...?
-
Taifa Díaz
őstag
Sziasztok. Asus EAH5770 CuCore vga mellé tettem a PCIE2 portba egy Asus EN8600GT-t, Hybrid PhysX kipróbálása céljából. Támogatott driver fölment a GT-re, PhysX a legújabb, PhysX mod 1.04ff aktiválva, a 8600GT ablakában viszont mégis csak a DirectCompute 4.0 előtt van pipa a gpu-z ablakban. Most működik vagy mi van ilyenkor? Kell még valamit csinálni? Vezérlőpultban nem jelent meg PhysX opció. Oprendszer Win7 x64 Ultimate.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
janos666 #1552 üzenetére
Nem versengtetem a 9800GT-t a 4870-el, mert az dőreség. Csak arról van szó, hogy a 4870 váltotta nálam az előbbit. Mindkettővel 1680x1050-ben toltam mindent egyébként 22-es monitoron, és azért annyira nem estem hasra a különbségektől, egyedül a Racedriver:GRID hozott látványos győzelmet a Sapphire javára
Nálam legalábbis!
Egyébként nem is vártam, hogy a DX10.1-nek bármiféle gyakorlati hasznát veszem majd -
Taifa Díaz
őstag
válasz
janos666 #1550 üzenetére
Nem gizdulok semmire, brother
Szeretek játszani, azt viszont nem szeretem, ha már a driverben le van butítva a játék élsimitása, anizotróp szűrése. Nincs 10.1-es game? Indítsd csak el bármilyen NV lapkás kártyán az Assassin's Creed-et! Aztán nevezd át az exe fájlt, és nézd meg ugyanazon a beállításon. Ha még nem lassul be annyira, hogy meg tudd nézni egyáltalán
-
Taifa Díaz
őstag
Nekem az utóbbi időszakban egy 8800GT-t ill. az utána következő 9800GT-t váltotta a Sapphire HD4870 Silent Efficiency, és úgy néz ki, ez jóval hosszabb időt fog megérni nálam, mint az NVidia kártyák összesen
Itt ülök a gép előtt, és mosolyogva emlékszem vissza, mikor kijött az aktuális új PhysX meghajtó, és azonnal csaptam le rá, mint gyöngytyúk a takonyra
Mosolyogva emlékszem vissza, de egy pillanatig sem nosztalgiázva. Nem sírom vissza a PhysX-os időszakomat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Fotók, videók mobillal
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest