- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruti
Közösségépítő
OK, de akkor viszont nagyon zavaróak a 3DMVantage TOTAL pontok, mert azt mutatják az avatatlan szemnek, hogy:
nagy kártyával fizikáztatás total pontja magasabb, mint amikor a kicsi rá van segítve, ezáltal az hihető, hogy visszafogás van!
most ezt bármilyen kártya kombóra mondom, nem az enyémekre (#2297), mert ott tuti nincs visszafogás
de lehetne PCI-E 1x-esen meghajtott slot miatt, két nagykülönbségű kártyánál, és igy a testben nem derül ki a visszafogás, csak tényleg játékbanpersze hibridnél ilyen fals VÉGeredmény nem jön ki, látszik hogy mekkora a rásegítés mértéke, és örülünk
azt nem értem viszont, hogy a GPU pontok miért tök azonosak, függetlenül attól, hogy ki számolja a fizikát?
A CPU mentesítés szépen látszik, de ezek szerint a teszt-csomagnak csak a CPU-teszt része vizsgálja ezt a képességet, és ennek a grafikai terhelés meg minimális, és a nagy GPU meg se rezzen -
toldy
őstag
De akkor miért van gyári physx driver? A support/download rész alatt ott van. Valamint felraktam a patch-t és jelenleg ez a helyzet:
Egyébként egy 5770 mennyi pontott kap magában fluid mark 1.2 alatt?
-
XoZ
aktív tag
Ahogy ígértem, néhány újabb teszt az ATI + 8800GS PhysX társkártya témában:
- Warmonger: simán fut (nem igazán megy 60 FPS alá).
- Cryostasis benchmark: 1680x1050 minden maximumon 22,2 a minimum FPS, és 31,8 az átlag, ide már kevésnek tűnik a kártya.
- Mirror's Edge: 50 FPS alá nem megy a legmegterhelőbb üvegtörés effektnél sem. A GPU PhysX működéséhez törölni kellett a PhysxDevice.dll fájl, ahogy azt jános666 korábban kiderítette.
Szubjektív megjegyzés: a számomra legérdekesebb két játékban, a Batman-ben és a Mirror's Edge-ben PhysX effektek nagy része pont ott történik, ahol nem igazán láthatópl. a járkálás közben szálló papírlapok (a képernyő legalján), a gőzön/füstön áthaladó Batman hatása az áramlásra (a karakter háta mögött, tehát megint nagyrészt a látható képernyőn kívül), a futás közben mellettem kitörő ablaküveg (a képernyő legszélén).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest