- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
FreeM
aktív tag
Nem. Kevert mód és FP32 közti képminőségről. Benne van a téma nevében is. Csak el kellett volna olvasni.
''Nekem tök mindegy melyik kép, melyik, nem érdekel.'' Ha nem érdekel, akkor minek szólsz hozzá?
''Ahhoz bizony összehasonlítási alap kell''. Látom agresszívan erőlteted a témától való eltérést. OK. Akkor mondjál nekem olyan nem nVidia által gyártott grafikus hardvert, ami tud ilyen értelemben vett kevert módú ill. FP32 artimetikát használó pixel shader programokat feldolgozni. No, azzal lehetne pontosan összehasonlítani. Ha bármi mással hasonlítod össze, akkor az alma a körtével lesz összehasonlítva. -
-
FreeM
aktív tag
válasz
h4ndsp1k3n #30 üzenetére
Miért is?
-
FreeM
aktív tag
Hogy megkönnyítsem a dolgotokat :))
-
FreeM
aktív tag
válasz
koxminator #11 üzenetére
Azokat hiába nézegetem, ugyanis tudtommal még nem adtak ki képernyőfotókat amin a képeket össze lehetne vetni.
Ha nem vetted volna észre, ez a téma a képminőségről szól. -
FreeM
aktív tag
Sokféle eszme és mégtöbb téveszme kering az FX-ek ún. kevert módjával (mixed-mode) kapcsolatban. Egyesek előszeretettel modják, hogy bizony a mixed mód komoly képminőségcsökkenéssel jár (noha még esetleg sosem láttak FX-et, és néha még azt sem tudják mi is az a mixed-mode :))
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest