- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
para13
csendes tag
Bocs,de nincs időm végigmászni a fórumon.Egy olyan progi kellene nekem aminek segítségével rögzíteni tudnám a monitor frissítését a felbontásokhoz.Arra gondolok hogy ha az asztalon megy 1024*768on a 100Hz akkor a játék ne 60Hz-en fusson ugyanekkora felbontáson.Feltettem a legújabb drivert,és azóta nem tudom a kártya saját meghajzójával ezt megeszközölni.Köszi
-
para13
csendes tag
Mit jelent az amikor a Rivatunerben húzáskor megjelenik egy sárga háromszögben egy fekiáltójel?Lehet-e ennél a pontnál tovább húzni?
-
para13
csendes tag
Amikor kártyát húzok,akkor max mekkora órajel ugrással lépkedhetek,hogy ne legyen baj,egy esetleges túl magas érték beállítása után.(nem akarom megsütni az új vidikareszt).A kártyám Inno3D Tornado Geforce FX5700.
-
para13
csendes tag
Tudna nekem vki segíteni tunning ügyben.Van egy Inno3d GfFX 5700-es vidikareszom.Szeretném egy kicsit húzni de én ebben a témában teljesen láma vagyok,ezért egy részletes leírás kellene,hogy mit merre és hogyan,egy link is tökéletesen megfelelne,ha van részletekben elmerüjő leírás.
-
para13
csendes tag
Most vettem egy inno3d tornado gforce fx 5700-es vidikareszt.Tudnatok nekem vmit mondani rola?22-t fizettem erte.jo vetel volt?Barmilyen jellegu infot szivesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motoros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hegesztés topic
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest