Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
ez azért nem ennyire kurvára egyértelmű, h TÉNYként kezeld bazze
Bővebben: link
és ha már a példáknál tartunk, nézd ezt (doom3):
Bővebben: link
pedig ez csak egy 5700LE (tehát a butított testvér)
na, tény a tény?? -
Lord Zero
addikt
1, fx5200 tilos - kidobott pénz (tudom mit beszélek, nekem is volt)
2, hagy a picsba a pontokat
a felsoroltak közül a r9600 a legerősebb (főleg dx9 alatt)
kis szerencsével akár a topiccímben szereplő kártyát is meg tudod szerezni ennyi pénzből (itt már hitvita szokott lenni, de szerintem ez erősebb a sima 9600nál, punktum)
-
Lord Zero
addikt
1.sz info: olvasd végig ezt a topicot (nem olyan hosszú)
2.sz info: Bővebben: link
ha van kérdés, jöhet
de a ''bármilyen info'' és a ''vmit mondani róla'' kicsit húzós - nem játszik -
Lord Zero
addikt
a faster által belinkelt tesztben nincs benne a sima (nonpro/nonxt) 9600
ha a csupasz 5700 vs 9600 érdekel, ott valóban nincsenek számottevő elltérések
az asus minőségben hiába bízol, ha egyszer nv chipet tesznek rá, az a kártya csak ugyanaz a kártya marad, izmosabb nem lesz -
-
Lord Zero
addikt
más driverrel sincs akkora nagy baj (úgy értem elindul a kártya), de pffff
kevesebb bencsmárk pont (akármilyen), ha ez számítana, de
kevesebb fps pl. gámáknál (fraps-sal ill. az alkalmazások saját számlálójával mértem, vitathatalan)
hidd el, jobb ha a kártyára optimalizált meghajtót használod (abitot az abitnak) -
Lord Zero
addikt
vki megfejtette már az abit siluro 5700-Enél mit jelent az ''E''???
nem hinném, hogy amolyan nv-féle xt-butítójelző lenne, mert ugyanazokat tudja, mint a nem E, nem-e? -
Lord Zero
addikt
surfyman, nem tudom, időközben mire jutottál, de csak csatlakozni tudok noresz véleményéhez: jó kis kártya (nyilván megkérdőjelezhető, pl. mire kell elsősorban, hány százszoros AF és AA kell, stb, de azt te is tudod, hogy nincs JÓ vagy LEGJOBB videókártya). Az FXek közül az első, amivel érdemes szóba állni
nálam jól elvan (abit siluro 5700E), ennyi. A ti4200sel szemben holmi dx9et is tud, és lényegesen ütősebb, mint az FX5200 (a DX9 legalja), 3dM2001 és 2003 pl. nemes egyszerűséggel a dupláját hozta.
még valami!!: az empíria azt mutatja, hogy lényegi különbség van driver és driver közt, ha egy mód van rá az Abit saját meghajtóját tedd fel (a legújabbat márciusban nyomták fel a honlapjukra).
na hajrá -
Lord Zero
addikt
noigen,
vannak gyorsak és még gyorsabbak -
Lord Zero
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest