- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Na, majd elmegyek jövő héten és keresek egy olyan átalakítót, köszi a tippet. A hűtővel meg majd küzdök egy jót szerintem, de erre nem is gondoltam még hogy a bordát szétfúrjam, szintén köszi ! :D
-
Esmein
nagyúr
Hmm... Jól hangzik :) A két tüske helyére milyen csavar herül ? Vagy marad a mostani patent megoldás ?
-
Esmein
nagyúr
Azt értem, de az alap kis micsoda helyére én egy socket A baromnagy hűtést gondoltam.
-
Esmein
nagyúr
Adott a probléma: az alaplapomon 2 db venticsatlakozóhely van és kellene még olyan csatlakozás, ugyanis vettem egy 8 centis ventit előre, nagy gáz az ha egy tápcsatlakozót szétbontok és abba fűzöm a venti drótjait ?
Másik probléma: Van egy elfekvő méretes socket a hűtőm, ventivel mindennel, hogyan lehet ezt rámoddolni egy abit siluro gf3ti200-ra, ugyanis az egészet borda takarja és nekem nagyon ragasztás szaga van a dolognak. Majd hazamegyek megnézem pontosan hogyan van rajta a borda. A Socket A hűtőt nem lehet rátenni másképp csak ha ráragasztom. Mivel érdemes, vagy esetleg van egy alternativ módszer is ?
Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Suzuki topik
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Asztrofotózás
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest