Hirdetés
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Na, majd elmegyek jövő héten és keresek egy olyan átalakítót, köszi a tippet. A hűtővel meg majd küzdök egy jót szerintem, de erre nem is gondoltam még hogy a bordát szétfúrjam, szintén köszi ! :D
-
-
Esmein
nagyúr
Hmm... Jól hangzik :) A két tüske helyére milyen csavar herül ? Vagy marad a mostani patent megoldás ?
-
Esmein
nagyúr
Azt értem, de az alap kis micsoda helyére én egy socket A baromnagy hűtést gondoltam.
-
Esmein
nagyúr
Adott a probléma: az alaplapomon 2 db venticsatlakozóhely van és kellene még olyan csatlakozás, ugyanis vettem egy 8 centis ventit előre, nagy gáz az ha egy tápcsatlakozót szétbontok és abba fűzöm a venti drótjait ?
Másik probléma: Van egy elfekvő méretes socket a hűtőm, ventivel mindennel, hogyan lehet ezt rámoddolni egy abit siluro gf3ti200-ra, ugyanis az egészet borda takarja és nekem nagyon ragasztás szaga van a dolognak. Majd hazamegyek megnézem pontosan hogyan van rajta a borda. A Socket A hűtőt nem lehet rátenni másképp csak ha ráragasztom. Mivel érdemes, vagy esetleg van egy alternativ módszer is ?
Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Bittorrent topik
- TCL LCD és LED TV-k
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- 2x12 GB-os DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest