Hirdetés
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Na, majd elmegyek jövő héten és keresek egy olyan átalakítót, köszi a tippet. A hűtővel meg majd küzdök egy jót szerintem, de erre nem is gondoltam még hogy a bordát szétfúrjam, szintén köszi ! :D
-
-
Esmein
nagyúr
Hmm... Jól hangzik :) A két tüske helyére milyen csavar herül ? Vagy marad a mostani patent megoldás ?
-
Esmein
nagyúr
Azt értem, de az alap kis micsoda helyére én egy socket A baromnagy hűtést gondoltam.
-
Esmein
nagyúr
Adott a probléma: az alaplapomon 2 db venticsatlakozóhely van és kellene még olyan csatlakozás, ugyanis vettem egy 8 centis ventit előre, nagy gáz az ha egy tápcsatlakozót szétbontok és abba fűzöm a venti drótjait ?
Másik probléma: Van egy elfekvő méretes socket a hűtőm, ventivel mindennel, hogyan lehet ezt rámoddolni egy abit siluro gf3ti200-ra, ugyanis az egészet borda takarja és nekem nagyon ragasztás szaga van a dolognak. Majd hazamegyek megnézem pontosan hogyan van rajta a borda. A Socket A hűtőt nem lehet rátenni másképp csak ha ráragasztom. Mivel érdemes, vagy esetleg van egy alternativ módszer is ?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest