- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hová lett 1000 mAh?
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
FuRiONight #112 üzenetére
Hibás volt amit először kaptál?
-
nofi
addikt
válasz
FuRiONight #88 üzenetére
Az elmúlt egy órában ketten is jeleztük neked itt a fórumban, hogy ránk mikor "számíthatsz", ha konkretizálnánk valamit. Mint említettem építő jelleggel írtam a javaslatokat, hogy miért nem olyan egyszerű egy 10 órás kampányt indítani ha nincs legalább említés szinten egyeztetve. Nem kell felkapni a vizet, hanem ha komolyan gondolod akkor legalább egy hsz. erejéig indíthatnál valami kezdeményezést. Részemről is lezárva, de kompromisszumkész vagyok. Písz!
-
nofi
addikt
válasz
FuRiONight #83 üzenetére
Hát ha már szervezni kell valamit ahhoz, hogy játszhassak akkor már gond van.
Akkor mégiscsak a hozzáállásoddal van a baj. A kampány azért nem egy 2-3 órás hülyülés, hanem 4 embernek össze kell egyeztetnie, hogy napokig x órát, mikortól meddig ráérve, egymást bevárva, alkalmazkodva együtt játszanak. Ha erre nem vagy képes akkor ne is várd, hogy majd kényed kedved szerint mindig alkalmazkodni fog hozzád 3 ember. Én túl vagyok már jó pár coopos, multis baromságon és megtanultam, hogy bizony ahogy az életben, itt is kézbe kell venni a dolgokat ha valamit komolyan szeretnél.
A PSN az a Playstation Network vagy hogyabánatabahívják, tehát akkor semmi köze a szingli játékokhoz
-
eddie17
addikt
válasz
FuRiONight #85 üzenetére
Nyáron kb. 4 szer kapcsoltam be, de tudtam, hogy jön az ősz, gears meg a forza és fog menni eleget.
De majd összehozunk valami online mókát. -
eddie17
addikt
válasz
FuRiONight #83 üzenetére
Én szívesen nyomnám, de a 7 napból hatot melózok.
Most is hétfőn leszek csak itthon egy napot, és nem biztos, hogy ráérek. Majd 2 hét múlva lesz 4 nap szünetem akkor lehet nyomatni. Elfér a játék nem? Nem kér enni szerintem...
-
nofi
addikt
válasz
FuRiONight #79 üzenetére
Azért nem kell megsértődni, mert kevesen vannak live-on az ismerőseid közül, ez csak egyet jelenthet: kevés ismerősöd van
Itt a PH-n eleve vegyes a társaság, bár első héten azért sikerült összejönni párszor. Ha tutira akarsz menni, akkor kifejezetten gearses, pörgős topicot keress (pl. gamer 365). Már ne is haragudj, de nem igazán láttam, hogy nagyon szerveznél valamit a fórumban. Az, hogy 4 ember komolyan nekivágjon a multinak és ne csak egy röpke fellángolás legyen, ahhoz azért picit több kell szervezésügyileg. Bocsi, de ezzel a mentalitással a PSN-en még jobban magadra maradsz.
Sry ha kicsit nyersen fogalmaztam, építő jelleggel gondoltam
Más: én a magam részéről benne lennék a kampány dologban és tuti végigvinném 4-esben insane-en
előbb vagy utóbb. Én inkább csak esténként érnék rá és akkor is alkalmanként 2 max. 3 órára.
-
tomgabor
őstag
válasz
FuRiONight #79 üzenetére
Szerencsére én nagyon offline típus vagyok, Goldom is van most de nem tudom minek mert nem használom ki. GeoW3: sajnálom, nem szeretem a használt játékokat.
Coop, multi: Sajnos nem tudják kielégíteni a mi igényeinket
-
tomgabor
őstag
válasz
FuRiONight #77 üzenetére
Erősen gondolkodtam a játék beszerzésén de pont ez miatt nem veszem meg, RE5-öt végigvittem 2,5-szer coop-ban valakivel és úgy volt hogy befejezzük de eltűnt és itt áll most a felénél.
Más: Jól olvasom hogy kampány coop-ban is lehet menni Anya-val? Ha igen, akkor érdekelne hogy van-e rá lehetőség hogy a kampányt több emberrel 4-szer végigvigyük?
Ice-nál jár a 14hó Gold mellé GOW 3 bonus fegyver kód, ez mit takar? -
"Infinity"
aktív tag
válasz
FuRiONight #56 üzenetére
Bestia mód csak 12 körig tart maximum
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
FuRiONight #54 üzenetére
Nekem a felüljáró és a kilátó pályák jönnek be. A stadion sem rossz de azt piszok nehéz bevédeni mert baromi szűk.
-
nofi
addikt
válasz
FuRiONight #48 üzenetére
10-es szinten meglepődtem, hogy beadta a berserkert... Sikerült továbbjutni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS4 Pro 1TB
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest