Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtee
őstag
Valakinek nincs kedve végigvinni a kampény, normal-on? Insane már le van beszélve többszöri végigjátszásra is, de előbb végigvinném a kampányt és csodálnám a látványt. Meg van december óta, de eddig csak hordáztunk/beast-eztünk, mert rohadt jönni valaki, vagy offline. Egyedül nem az igazi
Viszont holnap elkezdem...20+ hordában benne vagyok, holnap déltől leszek!
Vegyetek fel és toljuk!
Gamertag: sajtospingvin
Viszont légyszi írjatok privátban, mert full a barátlistám, törlök majd pár embert.
-
Shad_
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Gow 3 limited editionom és csak angol felirat van sajna
. Én úgy tudom, h minden magyarországi játékhoz van magyar felirat. Van valakinek ilyennel tapasztalata? A Gow 2 automatikusan magyarul indul, az ország Hun-ra van állíva a konzolon.
Köszi!
Shad -
Kanczy
veterán
Nekem akartok páran 20+ Hordázni?
-
nofi
addikt
Tegnap lenyomtam az insane bosst, mit ne mondjak anyáztam egy sort.
A 4-es coop szenvedés után még egy 1 órát bűvöltem, de megfektettem.
Azt azért el kell mondjam, ahogy a horda módban is újratöltésenként váltogatja a főellenfeleket - mert ugye 50-es szinten kevesen tudnak berserkerekkel elbánni -, itt is azt vettem észre, hogy vannak szerencsésebb pályabetöltések. Ennek ellenére szvsz 4 haverral, váltott nehézségi szinteken érhet a legkevesebb meglepetés...
-
Kanczy
veterán
Talán így sikerülni fog
-
Kanczy
veterán
válasz
"Infinity" #120 üzenetére
Jah... de lesz rá három óránk, csak sikerül
-
nofi
addikt
Szerda vagy csütörtök estét beszéltük meg tegnap?
Már elég kómás voltam...
Nézegettem pár videót, meg leírást, de mindenhol szidják a végét mint a bokrot. Kíváncsi vagyok, mire megyünk, egy-két ötletem van már
-
nofi
addikt
A második DLC, december 13.-tól: Raam's Shadow
További 3 óra single! -
FuRiONight
addikt
válasz
"Infinity" #113 üzenetére
Nem, a box elég durván megkarcolta, úgy hogy használhatatlan lett a lemez
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
FuRiONight #112 üzenetére
Hibás volt amit először kaptál?
-
FuRiONight
addikt
Kapok új geow3-at ingyen csak 2 hetet kell rá várni! Nagyon örúlök, h nem kidobott pénz lett a vége..
-
nofi
addikt
válasz
"Infinity" #110 üzenetére
Micsoda megérzés! Kiderült, hogy a másik játékos sem tud már jönni, szóval akkor behívlak téged is. 7 után folytatjuk a 3. fejezettől Kanczy, Giinos és jómagammal
-
"Infinity"
aktív tag
Ha netán valaki kiesne én is szívesen jönnék.
-
nofi
addikt
válasz
WhiteWalker #108 üzenetére
Megköszönnénk ha beszállnál, este 7-től gyűlünk Live-on
-
Kanczy
veterán
Srácok, holnapra kellene egy 4. ember insane arcade co-ophoz a harmadik fejezettől
-
"Infinity"
aktív tag
Kéne tolni egy kampány co-op-t. Aki bennevan irány a live. Akinek még nem lennék fent barátlistán vegyen fel bátran a lent látható gamertagon. Én ma felmegyek 36-ról 50-ig az 7szencsééég
-
nofi
addikt
válasz
WhiteWalker #103 üzenetére
Silverback-et úgy tudod unlockolni, hogy a pénzből fejleszted a védelmi eszközöket. Ha jól tudom a robothoz 7-es szintre kell hozni az akadályokat (szögesdrót, lézerfal, így tovább stb.).
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
WhiteWalker #103 üzenetére
170 ezret kell szögesdrótra költened.
-
WhiteWalker
nagyúr
a multiban a horda résznél,mi kell hogy meglegyen hogy a robot amibe bele lehet csücsülni használhassam?? jelenleg lakat van rajta....
-
Inqontrol
csendes tag
Üdv.: Most fejezem be a szingli részt, ha esetleg kell multihoz ember vegyetek fel. Gamertag: Bandi Tamas
-
keIdor
titán
válasz
"Infinity" #100 üzenetére
Az 1-el nagyon régen játszottam már, ezért se emlékeztem.
-
keIdor
titán
Pár napja én is kivittem a 3. részt, nagyon jó lett, Co-op-hoz majd kell keresnem 3 embert.
Viszont egy valamit nem értettem, Carmine a 2. részben meghalt a hatalmas féreg belsejében én tök úgy emlékszem. Tudjátok, az újonc csávó, a sisakos. Most itt a 3. részben meg megint itt van, hogy lehet ez? A 2-ben van valami mód arra, hogy megmentsük az életét? -
Kanczy
veterán
Nekem a héten nem jó, amúgy általában igen
-
nofi
addikt
Én is benne lennék, nem is sürget a dolog, mert már végigvittem, így nem probléma ha szünetekkel toljuk végig. Legnehezebb fokozathoz mit szólnátok?
Részemről általában kora este jó, ezen a héten szombat vasárnap szerintem megfelel, az, hogy este is tudok-e maradni az akkor dől el. Utána egyébként hét közben is jó a kora este (mondjuk 6-tól), csak már erre a hétre van program. -
Kanczy
veterán
Én is rajta vagyok a kampányon. Minden héten ZH-k, úgyhogy nem mindig, de többnyire ráérek. Mondjátok meg, hogy mikortól, és fixáljunk le egy időpontot, nem live-on kell megbeszélni, hogy "10 perc múlva van kedvetek 3 óra gowhoz?"
-
nofi
addikt
válasz
WhiteWalker #90 üzenetére
Én mondjuk most a héten keddtől nem voltam még, de hordába valószínű a hostnak, vagy valamelyik játékban lévő tagnak kell behívnia téged a partyba - ha van hely:/
Jó lenne már azt a hordát is lenyomni, hétfő estétől lesz már időm GoWozni (bár lehet adok ma magamnak este egy órát) -
nofi
addikt
válasz
FuRiONight #88 üzenetére
Az elmúlt egy órában ketten is jeleztük neked itt a fórumban, hogy ránk mikor "számíthatsz", ha konkretizálnánk valamit. Mint említettem építő jelleggel írtam a javaslatokat, hogy miért nem olyan egyszerű egy 10 órás kampányt indítani ha nincs legalább említés szinten egyeztetve. Nem kell felkapni a vizet, hanem ha komolyan gondolod akkor legalább egy hsz. erejéig indíthatnál valami kezdeményezést. Részemről is lezárva, de kompromisszumkész vagyok. Písz!
-
nofi
addikt
válasz
FuRiONight #83 üzenetére
Hát ha már szervezni kell valamit ahhoz, hogy játszhassak akkor már gond van.
Akkor mégiscsak a hozzáállásoddal van a baj. A kampány azért nem egy 2-3 órás hülyülés, hanem 4 embernek össze kell egyeztetnie, hogy napokig x órát, mikortól meddig ráérve, egymást bevárva, alkalmazkodva együtt játszanak. Ha erre nem vagy képes akkor ne is várd, hogy majd kényed kedved szerint mindig alkalmazkodni fog hozzád 3 ember. Én túl vagyok már jó pár coopos, multis baromságon és megtanultam, hogy bizony ahogy az életben, itt is kézbe kell venni a dolgokat ha valamit komolyan szeretnél.
A PSN az a Playstation Network vagy hogyabánatabahívják, tehát akkor semmi köze a szingli játékokhoz
-
eddie17
addikt
válasz
FuRiONight #85 üzenetére
Nyáron kb. 4 szer kapcsoltam be, de tudtam, hogy jön az ősz, gears meg a forza és fog menni eleget.
De majd összehozunk valami online mókát. -
eddie17
addikt
válasz
FuRiONight #83 üzenetére
Én szívesen nyomnám, de a 7 napból hatot melózok.
Most is hétfőn leszek csak itthon egy napot, és nem biztos, hogy ráérek. Majd 2 hét múlva lesz 4 nap szünetem akkor lehet nyomatni. Elfér a játék nem? Nem kér enni szerintem...
-
FuRiONight
addikt
Nem sértödtem meg, de én azt vártam, itt mindenki geow3-azni fog egyfolytában, coop, multi stb. Akárhányszor meghívom az embereket party nem csatlakoznak pedig mostmár megvan a füles is. Hát ha már szervezni kell valamit ahhoz, hogy játszhassak akkor már gond van. Eslő héten még nagyon fasza volt, ezen a héten akármikor felmentem live, szinte senki nem volt fenn.
PSN-en a singli gammák érdeklnek, pc-t is csak singlibe nyomom mert ott is elég kevés az igazán jó multis játék.
Pedig régen a geow2-re micsoda multis emberkék voltak, de látom azok az idők már elmultak.
-
nofi
addikt
válasz
FuRiONight #79 üzenetére
Azért nem kell megsértődni, mert kevesen vannak live-on az ismerőseid közül, ez csak egyet jelenthet: kevés ismerősöd van
Itt a PH-n eleve vegyes a társaság, bár első héten azért sikerült összejönni párszor. Ha tutira akarsz menni, akkor kifejezetten gearses, pörgős topicot keress (pl. gamer 365). Már ne is haragudj, de nem igazán láttam, hogy nagyon szerveznél valamit a fórumban. Az, hogy 4 ember komolyan nekivágjon a multinak és ne csak egy röpke fellángolás legyen, ahhoz azért picit több kell szervezésügyileg. Bocsi, de ezzel a mentalitással a PSN-en még jobban magadra maradsz.
Sry ha kicsit nyersen fogalmaztam, építő jelleggel gondoltam
Más: én a magam részéről benne lennék a kampány dologban és tuti végigvinném 4-esben insane-en
előbb vagy utóbb. Én inkább csak esténként érnék rá és akkor is alkalmanként 2 max. 3 órára.
-
"Infinity"
aktív tag
Én elég sokat multiztam már vele és beszéltünk egy 4 fős co-op kampány kivitelt is. Csak közbe itt a BF3 béta...
-
tomgabor
őstag
válasz
FuRiONight #79 üzenetére
Szerencsére én nagyon offline típus vagyok, Goldom is van most de nem tudom minek mert nem használom ki. GeoW3: sajnálom, nem szeretem a használt játékokat.
Coop, multi: Sajnos nem tudják kielégíteni a mi igényeinket
-
-
tomgabor
őstag
válasz
FuRiONight #77 üzenetére
Erősen gondolkodtam a játék beszerzésén de pont ez miatt nem veszem meg, RE5-öt végigvittem 2,5-szer coop-ban valakivel és úgy volt hogy befejezzük de eltűnt és itt áll most a felénél.
Más: Jól olvasom hogy kampány coop-ban is lehet menni Anya-val? Ha igen, akkor érdekelne hogy van-e rá lehetőség hogy a kampányt több emberrel 4-szer végigvigyük?
Ice-nál jár a 14hó Gold mellé GOW 3 bonus fegyver kód, ez mit takar? -
FuRiONight
addikt
Nem tudom mi van veletek, de jópár embert felvettem és 2-3 ember van max fent az is csak ritkán amúgy senki...
-
WhiteWalker
nagyúr
na igen,egy jó rendező sokat dob a dolgon a forgatókönyvvel együtt...pedig a téma adott...remek sci-fi lövöldét ki lehetne hozni belőle...de hát...
bLaCkDoGoNe: nagyon pesszimista vagyok e téren,sajnos jóval több a rossz film mint a jó...lsd: max payne , így a közelmúltból...
-
eddie17
addikt
válasz
WhiteWalker #73 üzenetére
Pedig ha értelmes rendezőt kapna, akkor egy nagyon jó sci-fi akció film lehetne belőle.
Például ha jól hallottam már finishez ér lassan a Halo mozi is. Akkor ebből miért ne lehetne, Microsoft kezében van mindkettő. Sőt pletykák voltak még tavaly előtt, hogy 2010-ben lesz GoW film, de aztán nagy csönd lett (a Die Hard 4.0 rendezőjétől lett volna, Len Wiseman-től.) -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
WhiteWalker #73 üzenetére
Ez azért így ebben a formában nem igaz, még játékból is tudok olyan filmet mondani, ami jól sikerült (ha nem is sokat).
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #71 üzenetére
nem kerülte el,csak még egy nézhető filmet is képtelenek összerakni...nem hogy "jó"-t...
-
dankipapa
csendes tag
azt had kérdezem meg hogy hogyan tudom azt megcsinálni hogy magyar emberekkel tudjak játszani neten ? lehet hogy hülye kérdés de én még nem vok tapasztal konzolon xD
előre is köszi a választ -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
WhiteWalker #69 üzenetére
Azt hiszem, hogy a "jó" minőségjelző elkerülte a figyelmedet.
Más: a frissen indult magyar iTunes zeneboltból elérhetőek a soundtrackek. A 2. és a 3. rész zenéjét gyorsan meg is vásároltam, az első részét egyelőre még nem sikerült, folyton valamilyen hibaüzenetet kapok. Just for the record: Steve Jablonsky is a friggin' genius.
(#70) kabalthenbk: Az kellene még csak, még valaki megtalálná egy jól felpörgetett Lancer láncfűrésszel.
-
nofi
addikt
válasz
WhiteWalker #69 üzenetére
Uwe Boll csinálna egy újabb remekművet
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #68 üzenetére
én inkább nem...még elb@sznák a végén...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
No, végigtoltam tegnap a kampányt, igen jó volt. Odáig nem merészkednék, hogy "best game ever", de az biztos, hogy egyike lesz életem meghatározó játékélményeinek.
Szívesen látnék egy jó kis filmet ebből a sorozatból.
-
nofi
addikt
válasz
dankipapa #65 üzenetére
Hol nem?
A Limited Edition körül nagy kavarás volt, de a sima, alap verziót szerintem minden konzolboltból azonnal elhozhatod, vagy másnapra megkapod a postástól (Konzolstúdió, ConsoleCorner, Platinumshop, Gameshop, jatekaim.hu, de még szerintem a MM-ban is kapható már, stb.). Újonnan 11-12e körül keresd, néha használtan ki lehet fogni 9-10e körül (jatekaim.hu, gamer365 eladás fórum). -
dankipapa
csendes tag
Hy valaki megtudná nekem mondani hol tudnám megrendelni a Gears of War 3-at .Természetesen jó áron meg úgymond hamar el jutna hozzám is
előre is köszi a választ
-
nofi
addikt
válasz
"Infinity" #63 üzenetére
Mármint 2 ember és 3 ai is kettes csapatnak számít. Értem, köszi! Nem sokat TDMeztem a béta óta, meglepett
-
nofi
addikt
Ez a hatásvadász GoW...
Nem tudom, hogy pályaspecifikus, de van, mikor kezdésnél beadja a Mad World zenei alapját. Eddig is kivoltam ettől a számtól, a kampány óta meg pláne
-
nofi
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #60 üzenetére
Nagyon durva!
8-tól ha lenne csapat benne lennék egy hordázásban és ma lenne is rá 4 órám
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Kb. 3 millió(!) példány ment el a harmadik részből az első héten.
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
FuRiONight #56 üzenetére
Bestia mód csak 12 körig tart maximum
-
Deathjay^
tag
Tegnap elvittük 37. szintig a hordát
10. és 20. szinten Brumákok jöttek kicsit pislogtunk hogy kb. be se fér a pályára
-
nofi
addikt
Ez nagyon jó, látnotok kell, hát elloptam:
Gears Of War 3 Isn't Very Violent -
FuRiONight
addikt
Nah én is kivittem végre..
Hát a single az nagyon jó, a legjobb játék amivel valaha játszottam!
Viszont azért maradt benne bug, néha beakadt a karakter, vagy ami szörnyen idegesített, hogy meghaltam és a társaim ott mennek el mellettem és nem élesztenek újra és ez miatt persze kezdhettem elölről és ez nálam elég sokszor elöfordult. Emiatt csak 9/10A multiról pedig:
Bestia mód viszonyleg jól megy de 40 kör körül sztem már unalmas, horda nem igazán tetszik, nem az én világom a párharc-oknál meg nagyon gyengén teljesítek.. -
"Infinity"
aktív tag
válasz
FuRiONight #54 üzenetére
Nekem a felüljáró és a kilátó pályák jönnek be. A stadion sem rossz de azt piszok nehéz bevédeni mert baromi szűk.
-
FuRiONight
addikt
Még valami: nem tudom, de nekem a szárazdokk pálya nem igazán jön, inkább az aréna (nem tudom a nevét)
-
FuRiONight
addikt
válasz
"Infinity" #52 üzenetére
Hát igen, nagyon sok idő, nem gondoltam volna, hogy idáig elhúzodik, meg 40. kör már sztem elég unalmas volt.
10. szintre meg nem értem miért rakják be azt a nagy szönyet.
-
nofi
addikt
válasz
"Infinity" #50 üzenetére
Fú az szép. Sajnos már csak fél órám volt, úgyhogy gondoltam inkább előbb lépek le, ne magasabb szinten kelljen otthagyni a csapatot
Tényleg jó az a felüljárós pálya! -
nofi
addikt
válasz
FuRiONight #48 üzenetére
10-es szinten meglepődtem, hogy beadta a berserkert... Sikerült továbbjutni?
-
FuRiONight
addikt
Köszi srácok a mecsett nagyon jó volt!
Az a nagy föboss nem gondoltam volna hogy lebyomom, de sikerült!
-
Kanczy
veterán
válasz
"Infinity" #46 üzenetére
Nézd a profilképem
-
Kanczy
veterán
válasz
"Infinity" #42 üzenetére
Nekem ma sajnos nem jó, fél óra múlva kezdődnek a meccsek
-
front3r
őstag
Végigvittem én is a kampányt:
Hát nekem ez a legjobb játék amivel találkoztam születésem óta(10/10). Nem túlzás, a kampányban az érzelmek nagyon jól ki vannak fejezve, és az aprítás öröme sem marad el.
Jó hosszú is, erre sem lehet panasz. Buggal nem találkoztam, néha akadozott a kép az átvezetők között, ennyi, de nem csodálom ahhoz képest amilyen látványt ki tudtak préselni a konzolból.
Oda meg vissza vagyok ettől a TPS-től, az EPIC Games tényleg méltó a nevéhez.Meg is látszik rajtuk, hogy egyre jobbak és jobbak játékfejlesztés terén. Várjuk majd a jövőben, hogy mit alkotnak!
Végre egy AAA játék, igazi minőséggel, semmi gagyi érzés nincs benne! Pedig már 27 évesen engem annyira nem kötnek le a játékok, sok van amit be sem fejezek, de itt nem is gondolkoztam azon hogy abbahagyjam a kampányt, magával ragadott, és csak annyi volt a fejemben hogy még, még, még!
Multiba is belekóstoltam, de azzal még keveset toltam, na hát az is hasonlóan jóra sikeredett, sok álmatlan éjszakát okozhat ha nem figyelek oda.
Még gondolkodom a Season Pass vételén, mert nem egy filléres dolog hogy kiadjak kb 6000 Ft-ot 4db DLC-ért. Azt sem tudom mennyire lesz minőségi, a GeoW 2-höz nem vettem, mondjuk azzal nem is multiztam. -
nofi
addikt
Tegnap befejeztük a sztorit haverral. A 3. act után köpni nyelni nem tudtunk, ezért is halasztottuk tegnapra a maradék chapterek befejezését. Nagyon jó élmény volt ez is, örültem a befejezés módjának. Párszor futottunk csak bele apróbb bugokba, pl. nem engedett tovább, beakadtak a csapattársak. Mondjuk ahhoz képest, hogy az első két részben soha nem futottam ilyenbe azért picit kiábrándító volt, de volt ami kárpótolt. Számomra azért az igazi Gears a 2. rész egyes fejezetei adják mai napig, valahogy "epikusabbnak" éreztem az elődöt. Bár csak normalon toltuk, anno azért volt egy-két hely ahol elidőztünk, itt ilyen nem igen fordult elő, nem is igazán akadtunk el. Egyszóval könnyebb lett, na
De majd insane-en!
A tesztekben hangoztatott pozitívumokkal ellentétben azért ez a rengeteg féle ellenfél nem igazán állja meg a helyét, mert ezt csak akkor írnám alá ha nem játszottam volna az elődökkel, picit többet vártam.
-
"Infinity"
aktív tag
Semmi gond,végül is nem a 49. körben léptél ki
Laggolva meg tényleg nincs értelme játszani. Aztán már én is hanyagoltam a hordát,inkább bestia módban toltam egy kicsit.
gsfranz: Én voltam aki meghívtalak de semmi gond,feltételeztem,hogy belemerültél mert én is azt tettem amikor a kampányt toltam
Nem tudom ki hogy van vele,de délután 5-6 felé akinek van kedve co-ophoz az írjon itt vagy Xlive-on és akkor megbeszélhetnénk egy partit.
-
FuRiONight
addikt
válasz
"Infinity" #39 üzenetére
Hali
Bocsi, hogy kiléptem, de egyszerűen úgy laggoltam, h már idegesített a játék.
Most lesz elméletileg másik net, azzal már nem lesznek ezek a gondok. Jah és nincs füles de a jövöhét folyamán az is megérkezik
Részemről jöhet co-op multi minden finomság, de amíg nincs mikim elég rossz
-
eddie17
addikt
Na kampányt végigvittem. Nagyon jó, év játéka gyanús!
SPOILER
Csak azt sajnálom, hogy Myrrah-ról nem derült ki komolyabb dolog, jó lett volna ott is egy áll leesés, hogy "váá erre nem gondoltam volna".
SPOILER VÉGEAki tegnap keresett online játék miatt ne haragudjon, nem vettem észre bele voltam merülve a kampányba. De most már jöhetnek az online mókák aki akar: gsfranz
-
Kanczy
veterán
válasz
"Infinity" #36 üzenetére
Mindkettőn rajta vagyok, csak akkor szervezzük meg. Mikrofonnal ki hogy áll?
-
"Infinity"
aktív tag
Összeállunk akkor egy 4 fős kampány co-op-ra? Vagy hordára?
-
"Infinity"
aktív tag
Van valakinek kedve játszani GoW 3-al most vagy az éjszaka folyamán?
-
"Infinity"
aktív tag
Na, akkor úgy látom össze fog jönni az a 4 ember velem együtt egy kis hentelésre
Egyedül megnéztem milyen az az Insane nehézségi szint,de hamar kiderült hogy AI vezérelte társakkal esélytelen.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
"Infinity" #29 üzenetére
Lehet, hogy én is benne lennék majd.
-
Kanczy
veterán
válasz
"Infinity" #29 üzenetére
Én is benne vagyok
-
nofi
addikt
válasz
"Infinity" #29 üzenetére
Én benne lennék a jövő hét folyamán, de jelenleg még el sem jutottam a kampányig
Ma meg holnap este tervezzük haverral split screenben először végigvinni, begyűjteni a cuccokat, stb. Pizza, sör, kockulás
Hm, akkor nem figyeltem eléggé, mert nem láttam még "kinyílni" berserkert. Ezt a tűzsebzéses dolgot olvastam, hát nem könnyű az tuti. Köszi a tippeket! -
"Infinity"
aktív tag
válasz
WhiteWalker #28 üzenetére
Szívesen.
Más: most toltam végig a kampányt és valami hihhhetetlenül jó volt. Következő tervem, hogy néhányan össze kéne állni és 4-es co-op-ban lenyomni az egész kampányt insane nehézségi fokon, magyarán a legdurvábbon. Ki van benne?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
"Infinity" #27 üzenetére
aham...kösz
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
WhiteWalker #26 üzenetére
Avval tudsz terjeszkedni. hol felállítod ott egy bizonyos területen tudsz lerakni szöges drótót, ágyút stb. az elején az első ilyen torony ingyenes, azt jól meg kell választani, oda kell tenni ahová legérdemesebb építkezni a későbbiekben.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
"Infinity" #25 üzenetére
most hagytam abba.. eddig a 24.szint volt a legmagasabb ameddig eljutottam...telefon hívás miatt kellett kilépnem..
,de marha jó ez a horda mód
egy magas bázis épületet (nem tudom pontosan mi a neve
) le lehet szúrni az mire jó?
-
"Infinity"
aktív tag
Van még valakinek kedve/ideje egy co-op-ra vagy horda módra?
-
"Infinity"
aktív tag
Felvettem innen néhányotokat barátnak xlive-on,ha gondoljátok fogadjátok el.
-
nofi
addikt
A ma kora esti hordázás felvetett egy kényes kérdést: 30-as szinten mit lehet kezdeni a berserkerekkel?
-
-
front3r
őstag
válasz
"Infinity" #19 üzenetére
Húú azt ne is mond, azt hittem valami olyat kell tenni vele amire még nem jöttem rá, képzelheted első hordás nekifutásomra mennyire megkedveltem....
Viszont megtaláltam a rakétavetőt, bele eresztettem a hasába és azt már nem bírta el a gyomraDe akkorát robbant elég távolról is mintha egy atombomba lett volna, és majdnem meghaltam mert leterített a lökés..... csak lestem hogy a halála engem is majdnem magával ránt.
-
"Infinity"
aktív tag
Mekkora szopás már hordában az a boss aminek a néha kinyíló hasát lehet csak lőni mert mástól nem sebződik. Komolyan, az a legnehezebb szerintem. Ráadásul tök random, hogy a 10. vagy a 30. körben jön elő.
-
eddie17
addikt
Tegnap én is elkezdtem a kampányt.
Azt hiszem, ez sem egyszer lesz végig nyomva.
A 2-őt minden nehezségi fokozaton + coopba. Remélem lesz csapat ehhez is.
Ha gondoljátok egy kis multi öldökléshez: gsfranz -
"Infinity"
aktív tag
Sziasztok.
Gears of war 3 kapcsán írok. Vegyetek fel barátnak ha gondoljátok , név: huninfinity0602, mert random emberekkel nem akkora élmény a horda
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Felvettem néhány emberkét a topikból.
-
nofi
addikt
Fú, hát én teljesen belefeledkeztem tegnap
. Hazaértem du., gyorsan feltelepítettem és 5-6 óra baromi gyorsan eltelt, pedig nem is a kampányt indítottam.
A horda mód eszméletlen lett, nagyon jól felturbózták. Elsőre ha jól emlékszem 15-ös szintig jutottam, de a végére 3-man maradtunk és pár jó kör után szétszéledt a csapat = öngyilkosság. A "boss" szintek nagyon jópofák, be is tojtam mikor először kiírta 10-es szintenJátszottam még ezen kívül kettőt, de egyiknél sem értük el úgy a 10-es szinten, hogy valakik ne hagyták volna el a pályát. Amit feltétlen ki kell emelnem azok az adott szinten megjelenő bónusz feladatok, mert nagyon jól feldobják a játékot, megmozgatják rendesen a csapatot.
Nagy nehezen be tudtam jutni a beast módba, vártam vagy 10 percet mire be tudott rakni induló játékba, pedig több ezren tolják. Kicsit meglepődtem, hogy "csak" 12 pálya van a hordával szemben, de ahogy szépen lassan unlockoltam a szörnyeket jöttem rá, hogy felesleges lenne elnyújtani 40-50 szintre. Ennyi idő alatt simán lehet pár környit menni minden lénnyel és általában végigmegy a játék, mert nehezebb veszteni mint a hordában. Egyelőre jópofának találom, de azért nekem a "túlélősdi" jobban tetszik.
A maradék időben Team Deathmatch-eztem, nem kis meglepetésemre tapasztaltam, hogy az anno megszokott pályákat szépen átalakítgatták. Fura volt, hogy nem rankedet nyomtam, de volt, hogy végig első helyen végeztem, valahol pedig alsó-középmezőnyben kullogtam.
Mindent összevetve nagyon tartalmas játékot kaptam. Sajnos bugok még vannak, sokan panaszkodnak unlockolási gondok miatt, jómagam sem kaptam meg a bétából kiszedett cuccokat. -
front3r
őstag
Jó lesz az! Elsőre ne várj első helyezést.
Nekem bejött a multi, de tényleg szokni kell, mert sokszor meglepődöm hogy mitől robbantam szét hirtelen a pályán apró darabokra.
Tegnap toltam pár órát és eléggé bejövős a dolog, még felidegesít, de ha megszokom akkor ez se lesz, és tudok majd taktikázni. -
MasterMark
titán
válasz
Odin_James #7 üzenetére
-
front3r
őstag
Aki multizik, az nyugodtan felvehet: ForceFronter
Még újonc vagyok. -
WhiteWalker
nagyúr
a mulitban benne van az első rész harang pályája,csak itt enyhén poszt apokaliptikusan ábrázolva!!! állat jó
-
Odin_James
tag
válasz
MasterMark #5 üzenetére
Egyik sem!
Az alábbi linken magad is meggyőződhetsz efelől.
[link] -
tomgabor
őstag
GeoW 3. Pár kérdésem lenne : mennyi fejezet van a kampányban, lehet-e és ha igen melyik fejezetben játszani Anya Stroud-al ill. Samantha Byrne-el?
-
MasterMark
titán
Üdv
Melyik Gears of War fut valós 1080p-ben? Valahol olvastam, hogy az 1 vagy 2 abban fut.
-
Kanczy
veterán
Most fejeztem be a kampányt, és nyomtam egy elég meleg (25-7) multit. Imádom
-
WhiteWalker
nagyúr
Velem is nagyjából ez a helyzet , a cimborámnak volt boxa még az első résszel,aztán azt coopba jó párszor végig toltuk...majd jött a pc verzió azt megvettem és a multit toltam ezerrel...A cimborámnak meg ugye meglett a 2 .rész , na ott beindult a horda
Most pedig mondom veszek boxot a 3.rész miatt és nem bántam meg,úgy látom!
Aszem végig viszem a single-t,aztán jöhet a multi móka -
nofi
addikt
Végre itt a topic!
Az első részt még PC-n játszottam, aztán a folytatás kizárólagos boxos megjelenése miatt vettem tulajdonképpen konzolt (najó meg talán a Fable 2 miatt
). Számomra a Gears sorozat első sorban A split screenes co-op játékot jelentette. Nem lesz ez másként a 3. résszel is, péntek délután belevetjük magunkat haverral és kifulladásig mészárolunk. Imádom a játék gótikus világát, az agyonpáncélozott főhősöket és nem utolsó sorban a hentelés közötti beszólásokat, melyek kedvenc B-filmjeim beszólásait súrolják - és nem ironikusan mondom
.
Számomra a legkedveltebb újításnak a 2. részben debütált horda mód számított és ha megemlíti valaki a sorozatot mindig a láncfűrészes támadás jut eszembe -
WhiteWalker
nagyúr
Beszélgetések,kérdések,válaszok és élmények megosztása a Gears of War mindhárom részével kapcsolatban!
Nekem ami első kérdés lenne,kinek mi a véleménye a 3. részben található single mód ügyességi részével kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Windows 10
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Hibátlan Xbox Series X 1TB eladó / Media Markt garancia 2025.08.25-ig/beszámítás van/Ingyen Foxpost
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest