- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tortug@
csendes tag
válasz
Tortug@ #32599 üzenetére
A mai nappal záródott is a PP esetem. A GB 100%-os visszatérítést indított és így automatikusan záródott is az eset. Annak természetesen örülök, hogy vissza kapom a pénzem, de annak nem, hogy majd 2 hónapot vártam a semmire és közben csak üres semmit mondó válaszokat kaptam a GB ügyfélszolgálatától. Mivel nem mozdult a dolog, így még a PP-t is be kellett vonni, hogy ne bukjak. Szerintem hamarabb fogok tudni vízen járni, de ha mégis megtörténik a csoda és megérkezik a csomag benne a Mi8 SE 6/64, akkor azt jelzem a GB felé.
-
HXY
addikt
válasz
Tortug@ #32599 üzenetére
Nekem hetekig tartott egy vitám Banggood-dal, majd megnyitottam a PayPal case-t, és ott további hetekig.
Azt mondták, hogy zárjam le a case-t, mert a megnyitott PayPal case mellett nem tudnak refundolni, csak akkor ha zárom azt. Féltem, hogy a PayPal nem a javamra fog dönteni, ezért hittem a Banggood ügyintézőjének, aki megígérte, hogy refundolnak egy számomra is elfogadható összeget. Lezártam a case-t, és tartották a szavukat, másnap már meg is jött a refund. Kisebb összegről, $20-ról volt szó. -
havri1
félisten
válasz
Tortug@ #32486 üzenetére
Feucht-ből 1 nap alatt meg kéne érkeznie ideális esetben: [link] Ez egy óra volt nemrég.
Mivel már van nyitva PP ügyed, azt ne zárd. (Lehet kicsit korán volt. Kínai régós rendelésre 60 nap kéne) Tudom, megbízható a GB, de ha zárod a PP-t, akkor csak a bizalom marad, semmi biztosíték.
Én amondó vagyok, ha már elindítottad, vidd végig, erre alapozva csak, és semmi másra.
Eszkaláld PP-n a határidő utolsó napján, de előtte mindent részletesen írj le nekik, és töltsd fel a doksikat. Kérdezd a GB-t a leveleézsen belül, mi a fejlemény. Eszkalálás után (ha jól emlékszem) már nem lehet hozzáírni az ügyhöz, döntenek a rendelkezésre álló információk alapján. Ezért fontos mindent, részletesen, érthetően leírni nekik.
GB-nek meg én annyit írnék, köszönöd szépen a felajánlást, de ragaszkodsz az eredeti kérésedhez, miszerint a pénzre van szükséged, mert ez a csomag elveszett vélhetően. Értsék meg, nincs biztosítékod több. -
walakyb
tag
válasz
Tortug@ #32486 üzenetére
huha, szerintem kicsit elkapkodtad a PP bevonasat. Igazandibol az a gond, hogy PP-nel ujabb ugyet emiatt a rendeles miatt mar nem tudsz nyitni. A GB ajanlata egyebkent szerintem korrekt, de kerdes, hogy tartjak-e PP nelkul is. Azt nem tudom, hogy ha PP-n megegyeztek, es nem tartjak be, akkor foglalkozik-e a PP a dologgal, de ha igen, akkor ott is tegyek meg ezt az ajanlatot.
mindenesetre 2 dolog biztos. Nehany naponkent kerdezd oket PP-n, hogy mi a kerestetes eredmenye. Es csak decemberben passzold at a dontest, nehogy a keves ido miatt azt mondjak, hogy meg uton van a csomagod.Lazika: bankkal beszeltel?
-
Lazika
senior tag
válasz
Tortug@ #32486 üzenetére
Ez durva. Nekem 13.-a óta van "elküldve" a telefon Mo.ra Feuchtból. Tegnap beszéltem velük chaten és azt mondták, hogy írnak a szállító cégenek és rákérdeznek, hogy mi van. Frissítgessem a tracking siteot. Kiváncsi leszek. Ráadásul nem is PP-vel vettem meg biztosítást se vettem hozzá. Ezek szerint ne nagyon reménykedjek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nyaralás topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged