- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisbandi
őstag
válasz
trion74 #21109 üzenetére
Ez a szokásos bepróbálkozása a GBnek, ami sajnos megfelel az ő szabályzatuknak.
Én még egyszer udvariasan full refundot kérnék.
Ha megint elhajtanak, és Paypallal lett fizetve akkok ott kell ügyet indítani.Eltart pár hétig, ilyen esetben a vevő javára szokott dönteni a PP.
Hogy mennyire kerülsz majd fekete listára a Gearbestnél a reklamálás miatt, azt nem tudom.
-
bul07
nagyúr
válasz
trion74 #21109 üzenetére
Hogy mehetett ennyire félre a levelezés?
Ennek simán újraküldésnek kellet volna lenni mint itt sok mindenkinek plusz költség nélkül
Nem is értem miért kellene neked pluszba fizetni, a termék úgyis vissza megy nekik, így ők max a szállítást bukják de az meg szinte semmi nekik
Lehet hogy segítséget kellet volna kéred azt itt jelenlévő olyan emberektől akik közelebbi kapcsolatba vannak a Gearbest-el
-
trion74
csendes tag
válasz
trion74 #20743 üzenetére
Thank you for your letter.
We feel very sorry for the late reply.
Please note that the shipping time can also be affected by bad weather,custom clearnce and other reasons.
Please note that your package is now on the way to your area.
We can refund you 30 USD for the parcel delay.I sincerely hope you will receive the package soon.
We thank you again for your understanding and your patience.
Best Regards
Ray
Gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest