- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz
bpmcwap #5540 üzenetére
na ilyen még tíz éves kínai rendeléses pályafutásom során soha egy webshopban sem fordult elő velem, pedig azért mellé is nyúltam ez idő alatt párszor...
A gearbest simán törölte a ticketet ahova bemásoltam a royal mail leveleit és az előzmény ticketeket... Még jó hogy e-mailben meg van, így nem tudják letagadni, bár sokat nem érek vele, amilyen inkorrektek egy tolvaj banda... Azt hiszem egy kört megér tenni a Companies House-nál, ennél kevesebbért is lehúztak már rolót Angliában. Gyakorlatilag lehúztak engem és lehúzták a Royal mailt is... GB raktárból ne rendeljetek, mert CH simán felfüggeszt mindent pillanatok alatt, ha elküldöm nekik a royal mail meg a GB Screenshotjaim. -
Beni2360
félisten
válasz
bpmcwap #5526 üzenetére
Azért érdekelne, hogy honnan tudta a Royal Mail, hogy nincs a lezárt csomagban levő telefonon az aksi szigetelve?
Hát átfuttattam a gugliban a levelet,de nem értem akkor sem milyen jogon nyitják fel a csomagot és ha már felnyitották akkor nem egyszerűbb lett volna leragasztani a jó kapcsolatok végett?
Ez szvsz sántít. nekem is most jött a kezükön keresztül egy telefon és semmi nyoma, hogy felnyitották volna, meg erre idejük lenne? -
Outlander
addikt
válasz
bpmcwap #5526 üzenetére
Az aksi leragasztós dolog csak egyes kínai postákra érvényes.... ráadásul royalmail majd utána gls egyiknél sincs ilyen szabály...
TNT-nél meg a fedexnél van még aksis téma, de náluk is kimerül egy battery inside matricával... amit ők tesznek rá, nem a feladó...Ja bocs, rád kerestem, most már tudom miről van.
-
hevizms
addikt
válasz
bpmcwap #4729 üzenetére
Köszi a linket,de ismerem én is.Rendeltem is már tőle.
Viszont a kérdésem nem erre irányult.
Nem beszerzési ötletet kértem.
Köszi azért.Amúgy csakhogy érthető legyen hogy akkor most miért nem tőle rendeltem?
Mert a Gearbest leakciózta az egyik kártyát.
[link]Ugyanez a kártya akkor a sinceritynél 21$ volt.
Most mondjuk már nála is csak 17$
Ennyiért inkább tőle rendeltem volna,de akkor a gearbest jobb volt. -
Outlander
addikt
válasz
bpmcwap #4725 üzenetére
"Ha így figyelemmel kísérsz, akkor tudhatod, hogy nyitottam PP-n, de nem kaptam vissza a pénzt! "
Az a baj h összevissza beszélsz, komolyan már azt sem hiszem el h egyáltalán rendeltél is valamit...
Nem én jártam egyedül így, ha vissza olvasol akkor tudhatod..
Igen, voltak többen is akiknek eltűnt a telója, ők csináltak is egy listát, bár frissítve nem nagyon volt mostanában (gondolom mert mindenkinek megoldódott). Pl Tibcsi ha jól tudom végül megkapta a telóját.
A többiek mint látod visszakapták a pénzüket... ami teljesen normális mert ez szokott történni."Akinek pedig vicces ha valaki bebukik 50000 forintot, arról meg van a véleményem, de szerintem másnak is, mert önmagáról állít ki bizonyítványt."
Nem ez valóban nem vicces, csak valahogy egyáltalán nem hiteles a történeted... ráadásul nem csak nekem.
"Másik topikban is okos akartál lenni amíg fel nem világosítottak, most itt is el akarod játszani?"
Nem tudom miről beszélsz? Vagy arra gondoltál h összevissza beszéltél a valutákról? Más az eladási és más a vételi árfolyam, így okos akartál lenni, de nem sikerült.
"Teljesen önzetlen emberbaráti szeretetből.
De neked jó szórakozást, lelked rajta."Nem tudok rá mit mondani... de biztos neked van igazad.
Végezetül részemről ennyi, szerezd vissza a pénzed, itt mi nem tudunk neked segíteni, max ha magyar-angol-magyar szöveg írásban, értelmezésben...
-
trebrona
nagyúr
válasz
bpmcwap #4726 üzenetére
Tényleg nagyon sajnálatos a dolog, ami veled történt. De ezt már több topicban is leírtad, hogy a PP "elkaszált".
Azt viszont egyikben sem írtad le, hogy ez hogyan történt. Amit eddig írtál arra enged következtetni mindenkit, hogy nyitottál egy PP dispute-ot és vártál. És vártál. Erre senki nem válaszolt neked, sem a GB, sem a PP. És vártál. Ezután eszkaláltad a PP felé, vagy sem? Mert ha nem, akkor a PP nem is vizsgálta ugye. A dispute pedig X idő után lezárul, mivel nem lett eszkalálva, azaz kérés benyújtva a PP felé, hogy ugyan nézzen már rá, ez olyan, mintha megegyezés született volna.
Ha nem így történt, elnézésedet kérem.
-
beg
veterán
válasz
bpmcwap #4719 üzenetére
Azzal egészítsük ki a sztoridat, hogy nyitottál PayPal dispute-ot, de hagytad lejárni ahelyett, hogy claim-re vitted volna. Ezután persze, hogy nem engedett a PayPal új dispute-ot nyitnod az ügyre, ezért nem vagy pénzednél.
Csak a tisztánlátás kedvéért, mert így a te szemszögedből nagyon másképp fest ha betéved ide valaki és elolvassa.
-
Outlander
addikt
válasz
bpmcwap #4719 üzenetére
Nálad még mindig nem érti senki sem h miért írod ezeket?!
Nyiss paypal vitát - vissza kapod a pénzed.
Írj a gearbestnek - visszakapod a pénzed vagy kapsz másik telefont, esetleg még egy kis kompenzációra is számíthatsz.Hetek óta ezt írogatod, dual sim topikban is kiröhögött mindenki... gyakorlatilag direkt szívatod magad és/vagy fizetett ellen reklám.
-
KisApám
addikt
válasz
bpmcwap #4283 üzenetére
Én CSAK a csodában bízom a GearBest-tel kapcsolatban, mert:
1. az egyik csomagom amit 11.13-án rendeltem Svédben volt 12.01-ig és ELVILEG onnan elküldték tovább, de sehol nincs nyoma;
2. másik amit meg 11.11-én rendeltem, 11.27 óta Norvégban van processing alatt...A többi webshop-ban (E-bay, BangGood, TinyDeal) megbízom, azoktól minden rendben jön.
-
bpmcwap
senior tag
válasz
bpmcwap #3180 üzenetére
A legújabb görénységük az, hogy a termék árát leviszik 70-80%os discountra. Igen, csak a postadíja meg 68$.... muhahahaaa... Lásd pl itt vagy itt Vettem banggood-on és még coupont is elfogadtak, pedig discount volt ott is..
Re pimmi: shopping festival
-
tibcsi0407
félisten
válasz
bpmcwap #2697 üzenetére
Előfordulhat, hogy olyan posta, aki nem szállít akkumulátort, vagy van valamilyen kifogásuk az akksi csomagolásával. Ezt inkább a külföldi rendelés topikban kellene megkérdezni, mert ott elég jól ismerik a srácok ezeket a szabályokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged