- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flexy90
senior tag
válasz
gyvince #35514 üzenetére
A varázsszó "Feucht", keress rá itt a fórumban találsz pár bejegyzést róla, főleg tavaly decemberben tűnt el sok csomag. Mivel nem volt biztosítás GB nem akart fizetni, de PP vissza adta a pénzt, csak novembertől márciusig elhúzódott az ügy. Szerencsére már nem DHL-el küldd a GB, ezért adtam nekik még 1 esélyt.
warezxts: Sajnos ez értékhatár felett van. Mivel a NAV bekérte az adatokat róla, ez nem EU Priority-vel lett elküldve. Kérdés, hogy a GearVita átvállalja-e a hibájuk "díját".
-
Laca007
csendes tag
válasz
gyvince #35481 üzenetére
Én július 7-én rendeltem a gearbestről Mi9-et, DPD priority line, azóta is az a legfrissebb infó július 14-ről, hogy "Port of Destination BUD, Parcel arrived at the airport." Felvettem a kapcsolatot a support centrummal, utánanéznek, szerintük se normális... Korábban nem volt gondom a gearbesttel, igaz ilyen drágán se rendeltem semmit, és hát ilyenkor jobban számolja a napokat az ember.
-
andres253
csendes tag
válasz
gyvince #35461 üzenetére
Remélem nekem is frissülni fog, de jelenleg még mindig ott áll, mint korábban. Dpd nyomkövetésnél: még mindig csak a megrendelési adatok továbbítva a dpd felé. Kissé aggasztó, hogy tudom, hogy többen megkapták (9-én lesz 30 nap), de reménykedem, hogy a héten csak megmozdul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest