Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tobias40

veterán

válasz azbest #24894 üzenetére

Nem az a gond hogy későn adják fel hanem hogy "beakcióznak" vmiket eu raktár meg 4-5 nap szállítási ígérettel és 3-4 hét múlva meg törlik a rendelést,annak ellenére hogy én előtte megegyeztem velük levélben hogy nem baj ha csak 5-6 HÉT múlva kapom meg a csomagot csak VALÓBAN EU raktáras legyen és azon az áron amin megakciózták!!
    Megígérték,hazudoztak 3-4 alkalommal és a végén törölték a rendelést! :F

Ha ez így korrekt szted akkor minél több ilyen akciót kívánok neked és tsaidnak akik itt ilyen nagy hévvel véditek GB becsületét,nem is értem milyen szándékkal....

Továbbra is azt mondom hogy egy hazudós cigány banda,természetesen az vesz tőlük aki akar! ;]

Az hogy mindenki olcsóbban szeretni venni ne legyen már bűn,te is azért vásárolsz itt hogy olcsóbban vegyél nem pedig azért hogy a GB gazdagodjon! (gondolom ;] )
    Ők írják ki az árakat nem mi a vásárlók,nekik az a dolguk hogy szállítsanak,nekünk az a dolgunk hogy fizessünk!!
    Ilyen egyszerű a KORREKT üzlet!

Befejeztem részemről csak azért írtam mert itt naponta több elégedetlen ember írja le uanazt a problémáját ,ti pedig páran mindig uanazokkal a szokványos magyarázatokkal véditek a GB p*csáját! :W

UFF beszéltem,ebben a témában utoljára! :K

• bacizone

csendes tag

válasz azbest #24894 üzenetére

Én úgy gondolom, hogy ezt a fórumot mindenki csak és kizárólag akkor kezdi el olvasni valaki, ha nem jön meg a cucca a Gearbest-től, ugyanis magyar kulcsszavas keresésre ezt adja ki elsőnek "a kereső".

Mindenki megérti magyarul, de még angolul is a shipping határidőket, és fel sem merül benne elsőre (de még akár több sikeres GB kézbesítés után), hogy most extrém idő alatt fogja esetleg megkapni a megrendelt cuccát. És apróbetűs részt csak akkor olvasunk, ha szükség van rá - nem életszerű a teljes TOS áttanulmányozása minden webáruházi tranzakció előtt. Értem én, hogy lehet erre hivatkozni, hogy "olvastad volna el paraszt", de a többséget nem az angoltudás hiánya, hanem leginkább az idő és érdeklődés hiánya akadályoz meg ebben, illetve a bizalom, hogy eddig működött, ezután miért ne működne.

És kérlek még azt is értsd meg hogy nem mindenki ebben a topicban éli a szociális életét.

Látható hogy szerteszét a világon sok raktáruk van: van amit azonnal tényleg Európából tudnak szállítani gond nélkül, de ha képbe jön Kína, akkor totál bizonytalanná válnak a határidők. Függ a rendelt terméktől, hogy honnan jön és így mennyi idő alatt ér ide.

Új hozzászólás Aktív témák