- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheDragon007
senior tag
Hali.
Megvan a kép.
Ha ez a csati csatlakoztatható a notiba, akkor is próbáld ki egy vincsivel hogy tényleg menne a laptoppal, mielőtt fizetnél érte...
Mivel ha valaki eltörte a csatit, könnyen lehet hogy ott más is sérült és nem lesz elég csatit venned...Üdv,
TheDragon007 -
TheDragon007
senior tag
válasz
Stefanka #317 üzenetére
Akkor közelítsük meg másik irányból a dolgot: Van működő vinyó a laptopban?
Ha igen: - A laptopodban 2darab vinyóhely kell legyen. Kipróbáltad mindkettőt?
Ha nem: - Kérj a szerelőtől egy patás notivinyót kipróbálásra.Illetve: Nincs képed az említett fekete műanyag cuccról véletlenül?
szerk: Nem kaptam még meg a képet.
-
TheDragon007
senior tag
Az előző hszben lévő utasítások végrehajtása után lesz egy automatikusan induló progi, az autostart.bat, ami újra kellene hogy indítsa startupkor az audiót - enélkül a két Conexant Audio Device eltűnik (ezt valszeg a winfos okozza), ezért mehet el nálad a hang újraindítás után.
Egyéb nem jut eszembe, ha ezzel sem tudok segíteni, akkor egyelőre passz... -
TheDragon007
senior tag
Nem volt elég végigkövetni egyik leírást sem, de segítettek, merítettem innen is, onnan is
Na szóval, ezek a lépések:
1. Feltelepítettem ezt: [link]
2. Sajátgépre jobb klikk, Tulajdonságok - Eszközkezelő
3. Rendszereszközöknél Microsoft UAA busz letiltás, majd engedélyezés, ennek eredményeképpen megjelenik 2 darab Audioeszköz a High Definition Audio buszon az Egyéb eszközöknél, és az XP is felajánlja a telepítők frissítését - IGNORÁLNi köll
4. Letöltöttem [ezt] és telepítettem az alapértelmezett helyére
5. Vissza az Eszközkezelőbe, jobb klikk az egyik "Audioeszköz a High Definition Audio buszon"-ra, illesztő frissítése, telepítés listából, ne legyen keresés, hang- video- és játékvezérlők, saját lemez, kiválasztottam a C:/SWSetup/SW34200/-ban lévő .inf fájlt és telepítettem
6. Az 5. lépést megcsináltam a másik "Audioeszköz a High Definition Audio buszon" dologgal is - Mindkettő ezentúl "Conexant High Definition Audio"ként szerepel a Hang-, video- és játékvezérlők között
7. Letiltottam és engedélyeztem őket - amelyik az engedélyezés után nem vált felkiáltójelre - tehát indítható, az működik - a másikat le kell tiltani újra
8. vezérlőpult - hangok és audioeszközök: elnémítás kikapcsol
9. Media player indul! -
TheDragon007
senior tag
Hali.
Sztem keress rá a wifi hardver nevére.A restore cd kopizás nem egy rossz ötlet meg a hála sem rossz dolog, de azt hiszem a restore cd tartalmazza a windows sorozatszámot is - ha jól emlékszem nem kellett bepötyögnöm a kódot amikor utoljára telepítettem róla...
Ebben az esetben nem biztos hogy ingyen készít neked valaki másolatot a restore cdjéről, mert előfordulhat, hogy nem tudja majd aktiválni a windowstÜdv,
TheDragon007 -
TheDragon007
senior tag
hali. próbáltad már letölteni a wifi drivert a gateway.comról? [link]
a vistának mondjuk alapból illene felismernie a hardvert hozzá, nálam még nem fordult elő, hogy ne ment volna automatikusan a net vista telepítés után... Vista Service Pack 1es van fent?üdv,
TheDragon007 -
TheDragon007
senior tag
-
TheDragon007
senior tag
na gondoltam megnézem mi is lehet a hangprobléma XP alatt... az a helyzet hogy kezdem átérezni az itt hozzászólók kétségbeesését
, mivel én sem tudom működésre bírni a hangot.
minden más felmegy, de egyik hangdriver sem azok közül amit itt ajánlottam, ill. próbáltam az összeset arról a linkről amit beszúrtál, de azokra is csak az a válasz h nincs ilyen eszköz...
fiúk, erre kell keresni valami megoldást, mert tarthatatlan, h xp alatt ne legyen hang egy gateway-enmod: a gateway oldalon találhatóak közül sem megy fel egy se... XP SP3 hun rulz
-
TheDragon007
senior tag
válasz
Csabifater #275 üzenetére
Hali again. 32bites xpd van nem? próbáld felrakni a 32bites Conexant drivert a gateway oldalról. [link] <-- itt írják h megy az xpre is felmegy.
-
TheDragon007
senior tag
válasz
Csabifater #272 üzenetére
Hali
igen lehet, a gateway oldalon vannak hozzá driverek is. -
TheDragon007
senior tag
[Intel Letöltések] -en kereshetsz esetleg egy másik drivert.
-
TheDragon007
senior tag
válasz
baal-amiga #265 üzenetére
Nekem még csak 1 gateway noti volt a kezeim között, de nem szívesen engedném el
-
TheDragon007
senior tag
Mondjuk ami azt illeti, nekem van egy a tiédhez hasonló tudású Asus notim (celeron 1.6, ram 1.5gb, gma950) de azon nem ment valami királyul (max 16 fps lowon) a WoW Burning Crusade, elsötétülős probléma nem volt azt tudom - most viszont - van egy gépem ami valszeg elvinné (P-7811FX) - már nem érdekel az ilyesfajta játék.
mod: a legújabb patch + wotlk van fent? fizeted a havidíjat?
-
TheDragon007
senior tag
válasz
(Darkwood) #219 üzenetére
Nem zavar a Bluetooth hiánya?
-
TheDragon007
senior tag
válasz
(Darkwood) #217 üzenetére
Honnan tudtad?
-
TheDragon007
senior tag
válasz
(Darkwood) #215 üzenetére
Hát igen, de az én szememben ez pozitív dolog, h nincs a lapimban felesleges cucc amit sose használnék, nekem ez volt az egyik kulcs fícsör amiért vettem.
mod: jah és ha mégis kéne akkor télleg bagóért lehet kapni bt modult, ez igaz
-
TheDragon007
senior tag
válasz
(Darkwood) #213 üzenetére
A tesztek többségénél világosan ki van írva h csak a tesztelésre szánt darabok kaptak ujjlenyomat olvasót meg kékfogat, a kereskedelmi darabokban ezek nincsenek. Tehát ha előtte olvasol róla nem lehetsz meglepve mikor kézhez kapod, én se voltam.
-
TheDragon007
senior tag
Minden drivert telepíts fel, azután írj h még mindig ismeretlenek-e az eszközök.
Én az integrált vga teljesítményének tudom be a direktx9es call of duty 2 szaggatását.
A többi probléma simán oprendszer inkompatibilitás, van szoftver ami megy xpvel van ami csak vistán és fordítva, ez van. -
TheDragon007
senior tag
válasz
(Darkwood) #178 üzenetére
Nem szedtem még szét a masinámat de ilyen kopott csavaroknál nekem mindig az eggyel (ha durván kopott akkor többel) nagyobb fejű csavarhúzó szokott segíteni vagy a kombinált fogó.
-
TheDragon007
senior tag
válasz
(Darkwood) #170 üzenetére
Ha szétszedve /tehát csupaszon/ volt olyen meleg nem lehet h valami meleg közelében szedted szét? /pl. fűtőtest
-
TheDragon007
senior tag
válasz
TheDragon007 #166 üzenetére
Darkwood: 1perc 17 másodperc stability test?
Az enyém itt van: [link] Mondjuk CPUID nincs rajta, ha kell újra elindítom. -
TheDragon007
senior tag
válasz
(Darkwood) #165 üzenetére
1 óra 17 perc után kikapcsoltad?
-
TheDragon007
senior tag
válasz
Darth_Revan #162 üzenetére
205.000
váá akkor elkezdhetek spórolni
-
TheDragon007
senior tag
válasz
(Darkwood) #156 üzenetére
Értem. De azért lefut a 3dmark? A 10-20 fpsnek megfelelő az eredmény?
-
TheDragon007
senior tag
válasz
(Darkwood) #154 üzenetére
Hmm ez nem hangzik túl jól. XP drivereket (vagy XPt
) újratenni próbáltad? Mi a helyzet Vistán (ok, a te esetedben Cisztán
)?
-
TheDragon007
senior tag
válasz
(Darkwood) #152 üzenetére
A 3dmark06 szvsz a desktopomon is szaggat, konkrétan melyik tesztre gondolsz? A cpu tesztek 3 fpstől többet még azon sem produkálnak.
Érdekelne h mi vett rá a cpu fan tisztításra? Hangosan müxik? Mióta is van meg a notid? -
TheDragon007
senior tag
válasz
(Darkwood) #145 üzenetére
Mondjuk mekkora már h 7esként adják ki a 6.1et...
Ez a parasztvakítás teteje.
-
TheDragon007
senior tag
válasz
(Darkwood) #125 üzenetére
Én nem kicserélném a meglévőt hanem csak mellé szeretnék még egyet akasztani.
-
TheDragon007
senior tag
válasz
(Darkwood) #123 üzenetére
Lényeg h csak a gari lejárta után érdemes ilyesmivel upgradelni. De a hdd asszem Customer Replaceble Unit nem?
-
TheDragon007
senior tag
válasz
(Darkwood) #121 üzenetére
Látom jól megy a dán, mi jóval múlatod az időt a norvégoknál?
Illetve még valami: a cpucsere most akkor voids warranty or not? -
TheDragon007
senior tag
válasz
(Darkwood) #119 üzenetére
Jah, de a procicsere sztem már hazavágja a garit. Ha esetleg tévednék, nem jönne rosszul ha besegítenél abba az 500dolcsiba amibe az x9100 kerül, ha már ilyen lelkes vagy
-
TheDragon007
senior tag
válasz
(Darkwood) #117 üzenetére
"a P8400 superpiben 1 másodperccel jobb mint az alapfrekis q6600" #113
Ebből gondoltam h a P8400 kihajtja a 9800m gts-t, de lehet h tévedek. A "Krízis" mennyivel menne jobban pl. egy T9500assal? -
TheDragon007
senior tag
válasz
(Darkwood) #115 üzenetére
3dmark06 teszt: 8771 3DMarks
Everest hőmérsékletek - (idle):hdd 28, gpu diode 42, cpu core2/core1 33/32, cpu 40
- (3dmark06 alatt):hdd 45, gpu diode 63, cpu core2/core1 45/44, cpu 51
Jah egyébként tanulok dánul (már kb. 1 éve), de az angol és szlovák tudásommal még nem ér fel. -
TheDragon007
senior tag
A 17colos P-7811FX hordozhatóságáról csak annyit, hogy a bnőmnek 12colos Samsungja van és szerinte ez már nehéz+nagy, de én nem a bnőm vagyok....
Apropó MX Air: tegnap próbáltam a haverom ilyennevű csodáját és minden tökéletes volt de játék közben zavart h nem lehet lenyomni a görgőt (pl. Crysisban nanosuit módok változtatása). Nincs erre valami felhasználóbarát megoldás? Illetve ott még a túlgörgetés is (fegyver váltásnál jelentkezik).
Hallottam h a szoft tud állítani a gombok funkcionalitásán, de fontos lenne h az előbbieket is orvosolja.
-
TheDragon007
senior tag
Pedig lehet ilyet kapni... keress "3 pin power cord EU" cimszóval Ebayen
Tudom mit beszélek, ez volt az első dolog amit megcsináltam a P-7811FX rendelése után
Kicsit hosszabb hozzászólás jön:
USPS expressel 120USD volt a szállítás (Dániába),ehhez jött a vám (kb. 150USD) de a rendelés után 4 (!) nappal már drivert frissítettem rajta és imádom, még a 64bites Vista sem zavar, a kijelző csodaszép és olvasható, még a betekintési szögek is nagyok a régi notijaimhoz mérten (de a színek még mindig kicsit fakóbbak mint a Benq FP241W moncsimon)
Visual Studioban szerkeszteni nem gond vele.
Mass Effect natív felbontáson legjobb beállításokkal 40fps+.
Crysis natív felbontáson, médiumon 25-35fps, tehát bőven játszható (bár az asztali gépemen ez a Highra is érvényes).Az akksi kiáll hátul a notiból de ha a kijelzőt látod nem zavar (ugyanis nem átlátszó a kijelző
)
Ami még tetszik: A gombok világítása kikapcsolható, az energiaellátást a Vista intézi, a P8400 superpiben 1 másodperccel jobb mint az alapfrekis q6600, a design illik az MX Airhez
- lehet be kellene szereznem egyet hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest