Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 255W

csendes tag

válasz 7ER #660 üzenetére

Ha nem lenne fent driver, akkor hogyan használtam volna négy éven keresztül a számítógépes frissítéseket? WebUpdater, MapSource, MapInstall és a MyGarmin webhely is simán felismeri a számítógépre kötött készüléket.
    De biztos ami biztos, lefuttattam ezt a driver telepítőt is, majd próbálkoztam. Sikertelenül :W

Három különböző USB porton is kipróbáltam, semmi. Viszont azt is észrevettem, hogy hiába telepítettem fel a Garmin USB drivert, ettől a Win7 még a saját driverét használja és ki sem tudom cserélni a Garminra.

Leírom hogyan csináltam és mit látok közben:
    1. Ki van kapcsolva a GPS, a kábel csak a PC-be van bedugva, a g7towin progi elindítva.
    2. Bekapcsolom a GPS-t, balra húzva tartom a kapcsolót és amikor megjelenik a Garmin felirat, bedugom a hátuljába a kábelt.
    3. A készülék bootolása folytatódik (a kapcsolót még mindig tartom balra elhúzva), elindul a zöld csík a képernyőn, majd végig ér és eltűnik.
    4. Megjelenik a PC-n a GPS mint meghajtó és elengedem a kapcsolót. (Pontosabban két meghajtóként jelenik meg, az egyik a GPS, a másik a benne lévő SD kártya.
    5. A g7towin program a már leírt üzenetet írja ki. :(((

Ettől függetlenül köszönöm a segítő szándékot, de sajnos nálam ez nem megy.
    A másik két, általam korábban leírt módszert én is fórumokon találtam, abban reménykedtem megerősítesz majd az alkalmazhatóságukat illetően.

Új hozzászólás Aktív témák