Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
Én nem rég váltottam Oneplus Watch 3ra (WearOs5) Venu 2ről és nagyon meglepődtem, hogy adatmezőben mennyire puritán az óra rendszere.
Appban vmivel jobb, de egyértelműen gyengébb mint a Garmin.
Más kérdés hogy a Garmin által kínált adatok felére sincs szükségem.. Illetve a Oneplus lényegesen olcsóbb volt. -
Janaboy
veterán
válasz
ForRedGlory #49 üzenetére
Mondjuk a Huawei, Xiaomi, Amazfit termékei bőven hiányoznak.
Pedig a tesztek szerint a Huawei is elég pontos szenzorosan.Mondjuk DCt pont nem követem, csak DesFitet, de nála nagyon kevés az egyéb termék.
De nekem mind1 ki kinek hisz
-
Janaboy
veterán
válasz
Parallaxis #39 üzenetére
Amúgy nem is értem, hogy az Apple watchon túl a többi okosórát ők nem is tesztelik.
(Samsung, Oneplus etc)
Azért így nekem hiányzik a hitelesség..mondom ezt úgy hogy amúgy DesFitet én is követem. -
Janaboy
veterán
De van értelme más pánttal is hasonlítani ha másik szerint is az a pontos?
Vagy ez a videója (is) kamu? [link]DesFitel és DcReinmakerrel nekem az a gondom, hogy nagyon Garmin fanatikusak, nekik az az isten és ez jön le a videóikból is.
Alig tesztelnek más eszközöket.
Szóval nem tudom ők mivel hitelesebbek.De én nem vitatkozni akarok, csak a meglátásom mondtam el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- OLED monitor topik
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest