- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
janeszgol #80 üzenetére
FR -955 Solar kap hetente töltést tőlem. 20% alatt és 80-90% közé megy bele a power.
De én messze vagyok az átlagtól, meg mindenféle jelzőt olvastam itt már.
Van hogy napi 2-3 edzés/tevékenység, rögzítéssel. Hétvégén több órás is beeseik, és a hétközi aktivitások is változóak. ( óraszámban )Jó lesz az, ha kihasználod.
-
parandroid
félisten
válasz
janeszgol #80 üzenetére
Garmint akkor töltöttem hetente 2x, amikor heti 16 óra körüli összes activity ment vele. Ha nem indítasz vele aktivitásrögzítést, amikor az összes szenzor (soksávos gps, barometer, giroszkóp, pulzusmérő) másodpercenkénti mintavétellel dolgozik, meg nem nyomatod a zenelejátszást egész nap, akkor ezekkel az újakkal 2 hétig jó vagy. Ha solaros modell, akkor 3 hétig.
p
-
parandroid
félisten
válasz
janeszgol #77 üzenetére
Sporthoz nem kell, de tetszik, szóval akár 100k-t is adnál érte, aztán kiherélnéd belőle a sport funkciókat?
Lehet ilyet amúgy, kiválóan működik okosóraként is, csak nem az a fő profilja. Nem fog leszakadni, meg meghülyülni, ez nem amazfit, vagy oppo, vagy valami hasonló kínai fos.
Aztán legfeljebb kipróbálod edzeskövetésre is, és rájössz, pontosan mire is való. A helyedben amúgy a 245-255 körül nézelődndék, dizájnban ugyanez, a szenzorai már bőven jók. pár komolyabb sport funció nincs még benne, de azt úgyis leszarod, cserébe bőven belefér a keretedbe. Ja, sajnos, nem amoled, meg érintős, az kicsit zsebbe nyúlós, ha olyat is szeretnél, ahhoz a 265 lesz a belépő szint.
p
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
janeszgol #74 üzenetére
Ki adta elő az élsportolót?
Miért nehéz elfogadni hogy van aki megteheti és megveszi ezt az órát mert hasznos számára a sporthoz? Amatőr nem használhat sportórát ez valami kikötés?
Nekem pl elég fontos hegyen hogy lássam a pulzusom mert és nélkül nem mehetek neki egy 2700m-en végződő emelkedőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- HDD probléma (nem adatmentés)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asustor NAS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged