- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sancza
tag
Sajnos így van
Csak akkor tudod meg, hogy NaviGate által forgalmazott Garmin terméket kaptál az Alzától, amikor megkapod és látod, hogy a dobozán ott a NaviGate-es matrica
Amikor megjelent az Epix2 akkor az Alzában volt jó áron a fehér (olcsóbban mint a Garming/Zerge ár) és próbáltam utána járni, hogy , hogy honnan van az óra, de az Alzában egyszerűen nem tudták megmondani (se ott személyesen az infó pultban, se chaten kommunikálva velük) , végül Zerge-től szereztem be az enyémet.
igaz nekem külön történet volt, de leírom:
Volt egy Fenix 6xPro Solar órám. Sajnos tönkrement a solar része és többet nem töltött napról. Garancia már lejárt fél éve. (megj.: 2hónapos használtként vettem az F6X-et a Zerge-ben az eredeti tulaja meg nagy akcióban az Alzától! emiatt vette be használtként a Zerge amikor az eredeti tulaja lecserélte az órát a Zergében egy másikra ) A Garmin azt mondta , hogy mivel tényleg hibás(és ez egy ismert sorozat hiba volt) cseréli nekem az órát egy másikra (mivel a Garmin nem javít) DE nem volt már a magyar Garminnak F6XProSolar raktáron ezért megkérdezték , hogy nem probléma, ha F7X -et adnak helyette (vadi újat, akkor jelent meg pár hete) , hát persze hogy nem volt problémaViszont én már előtte eldöntöttem, hogy lecserélem az órámat Epix gen2 -re mert az amoled nekem annyira bejött (sajna romlik a szemem és jobban látom az Amoledes kijelzőt, csak emiatt akartam cserélni, de nagyon) Szóval a Zergeben is mondtam hogy nekem majd mindenféleképpen fog kelleni egy Epix2gen. Végül az lett (miután kiderült az óra javítás eredménye mivel azt a Zerge intézte), hogy a Garmintól kapott vadi új F7x órát beveszik tőlem és pontosan annyiért amennyiért forgalmazták a vadi új F7X-et, annyiért beszámították az Epix2Gen árába nekem. így végül durván 35e ft-ot kellett csak fizetnem egy vadi új epix2gen-re aminek a 3éves garancia ideje akkor kezdődött. Ezt a történetet csak azért írtam le, hogy lássátok, hogy a Garmin termékek nem véletlenül ilyen drágák, máshol nem hiszem, hgoy így állnának a tulajhoz garancia intézésnél (ráadásul nincs javítás a Garminnál, ha bármilyen probléma van, akkor egyszerűen cserélik az eszközt)
És persze ezt csak Navi-Gate által forgalmazott órával lehetet megtenni, ha nem navigat-es az óra, akkor a bolttal kell intézni a gari problémát valószínűleg messze nem ilyen sikeresen (és nekem kb fél éve lejárt a garim)
A másik meg a Zerge hozzáállása, nálam 6os az 5ös skálánNagyon tudom ajánlani a boltot, ha tehetitek náluk vásároljatok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest