Új hozzászólás Aktív témák
-
tool
tag
válasz
Solar Eclips #81 üzenetére
Karcsú lesz az üzemidőd. Persze, ha csak 1-2 órára kell, jó lehet. Nekem 1040 van és hogy érezd a különbséget: 99%-os töltöttséggel indultam bicajozni, lenyomtam 92km-t és 88% maradt... Még nekem is nehéz elhinnem, ezzel több napos túrákra el lehet menni töltő nélkül. És közben persze nem melegedett nem égett ki a napon a kijelzője, folyamatosan figyelhettem a temérdek teljesítményadatot, térképet stb. Nekem navigációra ritkán kell, ismerem a környékbeli utakat, a haverjaim is mind teljesítménymérésre használják elsősorban. 2008 óta használok ilyen kütyüket, azóta napra pontosan tudom, hol és mennyit mentem. Néha jó elmerülni a statisztikákban.
Szerencsére a mobilok nem tudnak mindent kiváltani, ez a szegmens elég jól elvan, nem zuhantak össze az eladások, folyamatosak a fejlesztések. Nem véletlen: üzemidő, strapabíróság, vízállóság, kijelző a felhasználás szempontjából verhetetlen. Remélem mindig lesznek ilyen célszerszámok. -
tool
tag
válasz
Solar Eclips #49 üzenetére
Ezzel semmit sem mondtál. Nekem van olyan ismerősöm, aki többet teker nálam, de még egy egyszerűbb kerékpáros órája sincs. Egyszerűen nem érdekli, ahogy téged sem. Viszont ha valaki szeretne sok adatot, pontosságot, hosszú üzemidőt és jelenleg az erre nem túl alkalmas mobilját használja, annak lehet ajánlani. Egy mobil nem fogja bírni a tűző napon, a láthatósággal is gondok lesznek teljes fényerőn is, egyszerűen ilyen felhasználásnál nincs ellenfele a transzflektív kijelzőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Négy év után dobta csak piacra a Garmin az Edge kerékpáros komputerek új középkategóriás szériáját. Érdemes volt várni rá?
- Home server / házi szerver építése
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest